Гороскоп України: Соляр України на 2015 - 2016 рік


Головні теми солярного року
В яких сферах життя проявиться активність української політичної нації в цьому солярному році?
В якій сфері українська політична нація зацікавлена цього року більш за все і буде прикладати власні зусилля?
Як справи зі здійсненням мети української політичною нації та держави в цьому солярному році?
Які риси знадобляться українцям, щоб реалізувати свої інтереси політичної нації в цьому солярному році?
В якій саме сфері життя українцям знадобиться вміння вчитися та знати іноземні мови?
Які ще сфери життя будуть цікавими та важливими для українців в цьому році?
Тема прогресивних реформ в Україні – найсильніша тема цього солярного року
Які зміни, крім прогресивних реформ, відбуваються в ставленні українців до самих себе та до своєї державності?
Де українці діятимуть публічно й відкрито протягом солярного року?
Де саме й яким чином будуть проявлятися риси національного характеру українців протягом солярного року? Яким чином спрацює характерна для українців військова майстерність та професійна вправність? В якій сфері на українців чекає найбільша напруга та заклопотаність? Де нація та Президент особисто докладуть зусиль та сяятимуть? В чому вигода українців цього солярного року?
Де саме і коли українцям доведеться напружувати сили й захищати свої інтереси?
В якій сфері Україна зможе подолати утиски та обмеження в цьому солярному році?
Коли саме в цьому році відбуватимуться важливі події?
Соляр України на 2015-2016 рік

Соляр України на 2014-2015 рік

В підручнику з політичної астрології британських астрологів Ніколаса Кемпіона, Майкла Бейджента, Чарльза Харві «Мировая астрология: введение в астрологию стран, народов и организаций. Москва, Лига независимых астрологов, 1999 в главі четвертій «Национальный гороскоп: мунданная астрология и политическая теория. Николас Кэмпион "Иерархия карт", на стор. 114 є пояснення щодо гороскопу незалежної національної держави, в якій сталася революція:

"Гороскоп заснування незалежної національної держави, вочевидь, є найважливішим гороскопом цієї держави й залишається таким до тих пір, доки вона існуватиме …Припустимо, в країні сталася революція, підчас якої усунуті всі попередні державні органи. Це передбачає, що ці органи перестали крокувати в ногу зі змінами колективного підсвідомого, або національного духу, і що повсякденне життя нації як фізичне віддзеркалення колективного підсвідомого досягло стану дисгармонії з урядом. Проголошується республіканський уряд, але первісний гороскоп незалежності залишається головним. При тому робочими гороскопами стають сукупно гороскопи республіки й незалежності, хоча скоро, з появою нового могутнього лідера, доводиться враховувати все більше гороскопів".

В травні 2015 року в бесіді з телеведучим Олександром Янковським в ефірі СК журналіст Віталій Портников говорить: "Україна як держава, як політичний організм, реально кажучи, почала існувати з 20 лютого 2014 року. До цього ми мали рухле пострадянське утворення , яке влаштовувало всіх, тому що, умовно кажучи, одні вважали, що воно зможе стати реальним політичним організмом. Інші сподівалися, що рано чи пізно його ліквідують й повісять табличку під назвою "Малороссия" або "Области Российской Федерации". Путін колись казав Лукашенку, щоб Білорусія приєднувалася до Росії областями. І Україну збиралися приєднувати областями. ...Поїзд колоніалізму пішов собі".

Чи можна вважати, що подія прийняття Верховною Радою постанови «Про засудження застосування насильства, яке призвело до загибелі мирних громадян України» є тією самою революцією, підчас якої  усунуті всі попередні державні органи України, тобто є моментом, на який варто складати новий гороскоп України?

В статті "Революція, контрреволюція, еволюція" Віталій Портников 27 липня 2015: «Ми можемо, звісно, назвати Майдан (2013-2014 року) Революцією гідності. Ми можемо відшукувати й знаходити в ньому ознаки революції. Але революцій, які зберігають попередні інститути, не буває. Не тільки Робесп'є́р не міг проголосити себе виконуючим обов’язки короля Франції. Навіть Наполеон, який тяжів до монархічного керування, не міг - він створював цілковито нову, імперську структуру керування. І, навпаки, коли після перемоги над республіканцями, що демонтували монархію, Франко проголосив себе регентом престолу – це була не революція. Це була контрреволюція. Повернення до старих інститутів.

В Україні не сталося ні того, ні другого. Ні революції, ні контрреволюції. Відбулося стихійне повстання, яке скомпрометувало частину еліти та примусило її відмовитися від влади.

Але, до речі, навіть ця частина, що відмовилася – за виключенням вимушених емігрантів – не так вже й погано себе почуває. Хіба колишній голова адміністрації президента України Сергій Левочкін на очах не відновлює свій вплив, опинившись не лише в ролі модератора Опозиційного блока, але й важливого перемовника в процесах, що коються всередині самої влади? Хіба Геннадій Кернес, один з головних опонентів Майдану й натхненник бандитських нападів на протестувальників, перестав бути мером Харкова? Хіба Сергій Ківалов після зміни губернаторів в Одеській області не посилює свої позиції, поки новий керівник області воює з вітряками пляжних парканів? Таких прикладів можна привести десятки – і найголовніше, вони обов’язково відгукнуться цілковито новим розкладом сил на місцевих виборах.

Якби в Україні у 2014 році сталася справжня революція, я б назвав всі ці приклади передумовами контрреволюції. Але сталося повстання, яке кваліфікується в якості революції лише у нас та в Росії – що й стало зачіпкою для інтервенції. Що дійсно відбулося – так це відновлення законності, повернення до легітимної редакції Конституції, яку торпедував Янукович, посилення ролі парламенту та інших владних інституцій, чиї функції були узурповані Януковичем. Але за фактом залишилися жити в тій самій країні – з інституціональної точки зору. І в іншій – з точки зору суспільного попиту.

Найстрашніше, що цей попит чітко не сформульований. Він, як і досі, залишається “попитом на достойне життя” – і цією його хиткістю з задоволенням користуються – і ще скористуються – різноманітні пройдисвіти. При тому сама держава буквально балансує на канаті. Реформи, якщо і проводяться – то не тому, що їх хоче влада, і не тому, що їх необхідність тямить більшість населення.

А тому, що після перемоги повстання ми залежні від допомоги Заходу й вимушені з ним рахуватися. Нічого образливого в цьому немає – просто на момент Майдану 2013-2014 років Україна майже цілковито вичерпала власний ресурс виживання, і її керівництво мало звернутися до сторонніх сил по допомогу. Янукович обрав Росію. Якби він утримався при владі, були б інші реформи – загвинчування гайок, боротьба з іншодумством, централізація олігархічних доходів та остаточне перетворення держави у власне володіння Януковича при тому, що сам він став би васалом Путіна, українським Кадировим. Але повстання примусило державу зробити інший вибір. Теж дуже непростий. І болючий не тому, що це – європейський вибір. А тому, що це – європейський вибір, який зробила “та сама держава”.

Чи можна кардинально змінити ситуацію? Можна. За допомоги справжньої революції, котра знищить всі існуючі державні інститути, поверне в державну власність олігархічні підприємства, приведе до влади цілком нових людей, що раніше не брали участі в керуванні й навіть у політичній діяльності. Чи потрібно пояснювати, що такий шлях – та ще й при наявності російських військ на кордоні – є найкоротшим шляхом до демонтажу української державності як такої? Власне, не випадково саме про такий варіант мріє – і до нього підштовхує – Росія. Власно, саме тому будь-яка радикалізація ситуації в Україні стає головною новиною в російських ЗМІ. І тому питання про те, хто буде фінансувати Українську революцію, давно вирішене. Українську революцію буде фінансувати Путін.

Але є інший шлях змінення ситуації – контрреволюційний. Він полягає в посиленні президентської влади, укріпленні державного контролю над життям суспільства, перетворенню парламенту та уряду на “доважок” до особистої влади, вбудовуванню олігархів під першу особу – і все це під лозунгом боротьби з інтервенцією та консолідації національних зусиль. Але насправді це полегшить задачі Росії по встановленню контролю над Україною через цю саму першу особу чи оточення новоявленого “лідера нації” – або спростить можливість подальшої інтервенції. Оскільки авторитарній Україні ніхто не допомагатиме – і в Росії це добре усвідомлюють. Тому питання про те, хто буде фінансувати контрреволюцію, давно вирішене. Контрреволюцію буде фінансувати Путін.

Залишається ще еволюція – відразливо, тоскно, довго, але нічого не вдієш. Еволюція – це те, що Путін фінансувати не готовий, у нього немає таких грошей і можливостей, а головне – розуміння моменту. Еволюцію може фінансувати лише Захід. А оскільки Захід буде наполягати на реформах, то вже ці реформи приведуть до появи справжнього середнього класу. А справжній середній клас усвідомить свої інтереси, повиробляє різноманітні політичні погляди, висуне зі своїх лав і нових політиків, і нових керівників. Так ми і отримаємо нову якість в старій державі – приблизно як в Іспанії після смерті Франко. Там теж еліта була та ще – але саме вона, нехай і в співробітництві зі своїми вчорашніми ворогами, і здійснила перехід к демократії. А сьогодні, після чотирьох десятирічь, Іспанією керують вже зовсім інші люди.
І нами будуть керувати. Якщо ми не втратимо терпець і реалізм та навчимося робити правильні висновки на майбутнє. Чернігівські вибори, до речі – один з приводів такі висновки зробити" (Кінець цитати).

Тож, новий солярний рік в Україні почався 24 серпня 2015 року о 16 годині 40 хвилин 05 секунд за київським часом (TZ= 3.0000Е, Київ).

Карта соляру (солярне обертання - SO) гороскопу сучасної державності України описує період приблизно з 24 травня 2015 по 24 серпня 2016.

Головні теми солярного року

Події, що відбуваються у проміжку кінця травня-кінця серпня, вказують на головні теми солярного року. Події безпрецедентні, вони або дивують новим розвитком вже відомої теми, або задають кардинально нову тему. З потоку подій цього періоду я обрала ключові:

  • Україна розглядає можливість розташування на власній території систем протиракетної оборони.
  • Президент України підписав нову Стратегію національної безпеки.
  • Президент підписав Закон про Національну Поліцію.
  • Вперше в історії України з візитом Прем’єр Японії 5-6 червня.
  • Верховна Рада прийняла Закон, що дозволяє вводити іноземні війська на територію України.
  • Україна визнала на міжнародному рівні зону АТО окупованою Росією територією.
  • США надали 15 млн доларів на навчання та переобладнання нової патрульної поліції Одеси, Києва, Львова, Харкова та ін. міст України.
  • Генпрокурор України Шокін звернувся офіційно до ФБР через американське посольство в Україні с проханням про допомогу в розслідування злочинів режиму Януковича та в пошуках грошей членів злочинного режиму.
  • В Україну надійшов другий транш МВФ 1,7 млрд доларів на поповнення резервів. До кінця року Україна планує довести свої резерви до 18 млрд. доларів.
  • Арсеній Яценюк пообіцяв представити коаліції новий склад Кабміна у вересні.
  • Президент Указом ввів в дію рішення РНБО про безпеку країни.
  • В День Незалежності пройшла берлінська зустріч президентів України, Франції та федерального канцлера Німеччини — очевидна дипломатична перемога України: зустрічалися як партнери, кровно зацікавлені в мирному врегулюванні в Україні й припиненні вакханалії, влаштованої Кремлем.
  • Міністерство закордонних справ України висловлює рішучий протест у зв’язку з протиправним та антигуманним рішенням влади Російської Федерації засудити громадян України Олега Сенцова та Олександра Кольченка до 20 та 10 років ув’язнення відповідно, які були незаконно арештовані у травні 2014 року російськими окупантами та безпідставно обвинувачені у причетності до терористичної діяльності.
  • Очікуваного дефолту України, прогнозованого експертами й фінансовими аналітиками на осінь поточного року, не станеться, оскільки владі країни вдалося досягнути домовленості про реструктуризацію близько 19 млрд дол. і списання 20% боргу, або близько 4 млрд дол.
  • Сепаратисти та російські військові різко активізувалися на маріупольському напрямку. Однак головної мети – здійснити прорив оборони – ворог не досяг, був розгромлений.
  • Заступник Глави Адміністрації Президента України Андрій Таранов спільно з Головою Служби безпеки України Василем Грицаком представили журналістам незаперечні докази участі Збройних сил РФ у бойових діях на Донбасі та порушення Міських домовленостей, які були зібрані українською розвідкою та підтверджені розвідками інших іноземних країн-партнерів України.

Епіграф: "Ви зараз ведете боротьбу за виживання. Соціальні гарантії – яке значення вони мають, якщо ви програєте? З ваших пріоритетів має залишитися одна мета, одне бачення. Не можна зараз перейматися виплатою за безробіття або пенсіями, треба вижити". Новий радник міністра фінансів України Артур Лаффер - всесвітньо відомий економіст, автор "кривої Лаффера" – співвідношення ставки податків до економічного зростання країн.

В яких сферах життя проявиться активність української політичної нації в цьому солярному році?

Натальний Асц у 3 домі СО. натальна МЦ  в 1 домі СО.

  • Спільна мова та єдина система освіти
  • Державна мовна політика: позиція структур державної влади щодо місця й ролі української мови в суспільстві
  • Українська мова як мова спілкування громадян України, що об’єднує українську політичну націю в українській державі та за її межами
  • Взаємодія з сусідніми державами, справи з іноземцями
  • Торгівля
  • Сфера ЗМІ та свободи слова: інтернет, газети, журнали, поліграфічна продукція, література, діяльність журналістів, телебачення, всі офіційні повідомлення
  • Сфера початкової та загальної освіти: дитсадочки, школа, вихователі та вчителі, підручники
  • Сфера комунікацій: транспортні засоби, дороги, залізниця, засоби зв’язку та спілкування (телефон, пошта, комп’ютерні термінали)
  • Національний міф українців
  • Уявлення українців про самих себе: хто ми є?

 

В якій сфері українська політична нація зацікавлена цього року більш за все і буде прикладати власні зусилля?

Натальний Асц у 3 домі СО. Повернення Марса протягом року, Ретроградність Марсу в зоні повернення. Марс другий управитель 3 дому СО та управитель натального Асц.

  • Спільна мова та єдина система освіти
  • Державна мовна політика: позиція структур державної влади щодо місця й ролі української мови в суспільстві
  • Українська мова як мова спілкування громадян України, що об’єднує українську політичну націю в українській державі та за її межами
  • Взаємодія з сусідніми державами, справи з іноземцями
  • Торгівля
  • Сфера ЗМІ та свободи слова: інтернет, газети, журнали, поліграфічна продукція, література, діяльність журналістів, телебачення, всі офіційні повідомлення
  • Сфера початкової та загальної освіти: дитсадочки, школа, вихователі та вчителі, підручники
  • Сфера комунікацій: транспортні засоби, дороги, залізниця, засоби зв’язку та спілкування (телефон, пошта, комп’ютерні термінали)

Як справи зі здійсненням мети української політичною нації та держави в цьому солярному році?

МЦ СО в секстилі з МЦ натальної карти.

Державні справи української політичної нації набувають розквіту.  Держава розвивається еволюційним шляхом. На шляху здійснення мети не постають перешкоди. Є допомога й підтримка з боку української політичної нації та розвинених країн.

Які риси знадобляться українцям, щоб реалізувати свої інтереси політичної нації в цьому солярному році?

Висхідний Стрілець в карті СО

  • Оптимізм
  • Експансія
  • Віра в Людину
  • Вміння надихатися досягненнями інших
  • Вміння конструктивно використовувати везіння й покровительство
  • Широта поглядів
  • Освіченість
  • Вміння знаходити раціональне обґрунтування власним висновкам та узагальненням
  • Цікавість
  • Готовність вчитися, опановувати великі цикли освітніх програм
  • Прагнення до знань та спілкування
  • Прагнення встановлювати зв’язки та аналізувати
  • Знання іноземних мов

В якій саме сфері життя українцям знадобиться вміння вчитися та знати іноземні мови?

Управитель Асц СО Юпітер в Діві на Сонці в 6 натальному домі

  • Служба державна й військова
  • Робота за наймом
  • Повсякденна рутинна праця
  • Тонка точна робота
  • Освіта
  • Охорона здоров’я
  • Малий та середній бізнес
  • Наймані робітники, колеги по роботі
  • Піклування про підтримку здоров’я
  • Армія та національна оборона
  • Громадянські служби

В цьому році людям, які є компетентними відповідальними фахівцями та мають гарну освіту і володіють знанням іноземної мови, щастить. Такі люди можуть знайти роботу своєї мрії, вийти на інший рівень в суспільному житті, значно розширити власні можливості для творчості. Вони можуть опинитися на посаді керівника, відкрити власну справу.

Які ще сфери життя будуть цікавими та важливими для українців в цьому році?

Асц СО в 9 натальному домі

  • Далекі подорожі
  • Міжнародне право
  • Закони, юриспруденція
  • Законодавча система
  • Стосунки з іноземцями
  • Комунікації на далеку відстань, особливо морські перевезення
  • Релігійні організації
  • Ідеологія
  • Філософія
  • Система переконань
  • Табу, загально прийняті цінності та мораль
  • Видавнича справа
  • Вища освіта

Від того, як справляється українська політична нація з викликами часу в цих сферах, залежить успіх нації в роботі, повсякденному житті, малому та середньому бізнесі, в сфері охорони здоров’я. Для українців важливо мати роботу. Бо саме в роботі українці реалізують себе як нація, задовольняють свої інтереси. Від зайнятості українців роботою залежить стан здоров’я українців, здатність вчитися та виконувати тонку високоточну працю, яка приносить добрі прибутки.

В цьому році вчені української політичної нації та освітяни докладатимуть зусилля, щоб українці якомога швидше опанували українську мову – це зробить націю більш працездатною, розумною, фізично й нервово здоровою (управитель 9 дому СО Меркурій в Діві на куспіді 9 дому СО та на натальному Марсі).

Сфери життя, які перелічені вище, в цьому році хвилюватимуть українців, викликатимуть пристрасні почуття, сильні емоції (Місяць СО на куспіді 9 натального дому). Бо саме з успіхом в цих сферах українці пов’язують свою безпеку та можливість задовільнити потребу в затишку, комфорті, їжі.

З наступом зими хвилювання українців про свою безпеку посилиться. Посилиться бажання вивчити щось насправді важливе, опанувати великі навчальні програми, впливати на законотворчість та встановлювати більш тісні стосунки з іноземними державами. 

З наближенням до зими емоційний та внутрішній бік натури українців все більше виходить на поверхню та посилює прагнення позбавитися саморуйнації та ірраціональних страхів. Нація прагне висвітлити приховані жахливі сторінки своєї історії, щоб залишити в минулому свої ілюзії, залежності, жахіття. Нація прагне виразити свої почуття в мистецтві (музика, живопис, поезія, кіно). Зростає цікавість до історичних документів, архівів, щоб підвести раціональне пояснення під події, які виглядають божевільними сторінками історії. Українці прагнуть розказати про свої почуття світові, щоб через це відбулися зміни в сфері партнерства з іншими державами, щоб відбулися зміни в ситуації відкритої ворожнечі, щоб була відновлена справедливість в суді (в знаку Рак зачинений 4 натальний дім, що потрапив в 7 дім СО). 

Тема прогресивних реформ в Україні – найсильніша тема цього солярного року

В 1 домі СО висхідний натальний Уран

В цьому солярному році українська політична нація «здійснює інвентаризацію» минулого. Відкидає все, що гальмує прогрес. Українці дивляться в майбутнє й складають плани, які для більшості людей є сприятливими. В цьому році на передній план в державі висуваються несподівані події, і нам буде корисна гнучка позиція в питаннях системи цінностей, прибутків, колективної діяльності, парламентаризму та наукових досліджень, прогресивних реформ та інженерних винаходів.

В період травня-жовтня 2016 транзитний Уран матиме секстиль з натальним Місяцем. Тож, можна очікувати, що народ України (популяція, населення)  несподівано «прозріє», буде осяяний геніальною ідеєю по відношенню до таємниць свого минулого й причин власних страхів, непевності та залежності, і охоче сприятиме проведенню прогресивних реформ в державі. Ідея щодо висвітлення таємниць власної історії, лікування наслідків психічних травм, позбавлення саморуйнації та залежності зародилася в Україні серед населення приблизно у 2002 році. Зараз вперше відкрито заявляє про себе в світі. 

Загалом цей аспект викликає різку зміну в емоційних реакціях та потребах людей, що призводить до послаблення емоційних зв’язків, відкидання залежності, розриву стосунків. Швидко виникають нові міцні зв’язки, неначе під дією якогось «Суперклею».

Які зміни, крім прогресивних реформ, відбуваються в ставленні українців до самих себе та до своєї державності?

Натальні Нептун, Уран та Сатурн в 1 домі СО та в 10 та 11 натальному домі, Плутон СО в 1 домі СО та в 10 натальному домі

Українська політична нація спокійно досліджує свою внутрішню природу, без поспіху розмірковує над власною міфологією у зв’язку з розбудовою державності. Це є час піднесення й натхнення, коли нація висловлює розуміння себе у витворах мистецтва. Держава, зі свого боку, підтримує й заохочує митців. Нові міфи України працюють на самостійність та незалежність держави Україна. Творчі здібності українців знаходять в цьому році втілення в сфері, перш за все, літературного жанру, пісень, в сфері початкової освіти, спілкування, ЗМІ.

Українці позбавляються ілюзій, які стосуються української мови в державі Україна. Багато тих, хто досі соромився або боявся говорити українською, що називається, втрачають страх та починають говорити, не зважаючи на те, що рівень володіння мовою не такий гарний, який хотіли б мати. Але відчуття кайфу та свободи від спілкування української робить ці страхи несуттєвими. Українці раптово усвідомлюють українську мову як щось дуже-дуже коштовне в своєму житті, як величезну цінність, від якої залежить власний соціальний успіх, власна кар’єра та здійснення мети (Нептун СО управитель 3 дому СО в секстилі з натальним Ураном в 10 натальному домі, Уран є управителем 12 натального дому та 2 дому СО).

В цьому солярному році встановлюються передумови для початку чогось нового в житті українців й завершується черговий етап. В нашому житті знову, як вже триває кілька років, відбувається щось принципово нове, чого раніше з нами ніколи не бувало. Події, що відбуваються в сфері державотворення, лякають своєї інтенсивністю, і є бажання сховатися, втекти від обов’язків або знайти просте вирішення складних питань і легко вийти з драматичного становища. Є потреба контролювати інших й змінювати інших, щоб уникнути необхідності змінювати себе. Але час потребує саме змін власної особистості. Бо такі, які ми є зараз, ми не дуже добре пристосовані для тих гарних можливостей, що зараз відкрилися для кожного з нас особисто та для України в цілому. Це можливості для зростання та розвитку. Звісна річ, для тих, хто не вважає нові можливості та розвиток речами цінними, цей час виглядає як насування чогось жахливого та неминучого, що люди звуть Рок, Зла Доля, Смерть, що руйнує звичне життя вщент, віднімає все накопичене довгими роками майно й залишає беззахисним перед світом, який не потребує тих навичок, які стільки років обслуговували потребу хапати все, що погано лежить. Але саме в сфері, яка представляє наше ставлення до накопичення багатства, до криміналу й корупції, до смерті та сексу, до науки та подолання кризи, на нас очікує та сама необхідна трансформація, можливість зростати й розвиватися.

До лютого 2016 транзитний Плутон на натальному Нептуні довершую розпочатий пару років тому процес звільнення української політичної нації від власних ілюзій, марень та нереалістичних сподівань. В цей час українці прискіпливо роздивляються власні давні переконання в пошуках нового сенсу. Не бажають нічого брати на віру. Жодну нову ідею. Всі ідеї перевіряють на те, чи добре вони вписуються в уявлення про Всесвіт та єдність всього з усім в житті. Українці не сприймають зараз нічого з того, у що вірили раніше. І безпомилково бачать ті ідеї, які під виглядом нових, проштовхують застарілі, архаїчні неправдиві міфи. На такому транзиті і після нього люди вже бачать наскрізь будь-якого містифікатора, на рівні глибокої інтуїції відчувають брехню. Маніпулювати свідомістю людей вже неможливо. І той, хто цього ще не зрозумів або намагається в це не вірити, робить невиправну помилку, коли ставить на брехню та підтасовки фактів. Може, люди й не зможуть чітко пояснити, чому саме вони не сприймають того чи іншого пропагандиста, але затьмарити їм розум фантастичними обіцянками такому пропагандисту вже не вдасться. У українців виробився імунітет на брехню та з'явилася звичка займатися самоаналізом.

В цьому солярному році українці перевіряють власну самоцінність. В сфері прогресивних реформ, парламентаризму в державі, науки та передових технологій українці почуваються непевними зараз. Але поступово опановують себе, коли в цих сферах застосовують на практиці власні таланти та здібності. Спосіб життя, який українці нещодавно вели, тепер дає про себе знати – позначається на стані здоров’я. І багато хто з нас вимушений змінити спосіб життя та відмовитися від де-яких звичок. Так сталося, що в цьому році українці мають взяти на себе додаткову особисту відповідальність, бо відчули, що від їхньої власної відповідальності залежить як їхній успіх в суспільстві, в кар’єрі, так і успіх самої держави Україна на міжнародному рівні. В цей час нація пожинає плоди того насіння, що було посіяне в минулому. Це добрий час для всіх справ, які потребують самодисципліни, зосередженості, вміння економно витрачати сили на довгій дистанції, просуваючись до мети.

Де українці діятимуть публічно й відкрито протягом солярного року?

Натальна МЦ в 1 домі СО

  • Українська політична нація опиняється в центрі уваги світового товариства
  • Національний міф українців стає цікавим в світі
  • Українці демонструють себе, свої національні особливості світові відверто
  • Міф про українців як вправних вояків та майстерних виробників цікавить світ
  • Українці відверто демонструють себе світові: свої уявлення про себе, національні характерні риси, природу своєї держави

Де саме й яким чином будуть проявлятися риси національного характеру українців протягом солярного року? Яким чином спрацює характерна для українців військова майстерність та професійна вправність? В якій сфері на українців чекає найбільша напруга та заклопотаність? Де нація та Президент особисто докладуть зусиль та сяятимуть? В чому вигода українців цього солярного року?

Управитель натального Асц Марс на куспіді 8 дому СО. Управитель Асц СО Юпітер у 8 домі СО. Найбільше скупчення планет СО та натальних у 8 домі СО, що припадає на 6 дім натальної карти. Тут розташоване й Сонце. На куспіді 8 дому СО знаходиться знак Лева. Юпітер на Сонці. Юпітер СО в 8 домі СО та в 6 домі натальної карти, так само розташований  і натальний Юпітер. Венера ретро (як в натальній карті) в 8 домі СО. Венера в квадраті до натального Плутону.

  • Накопичення багатства
  • Фінансова та інша матеріальна допомога з боку інших держав та МВФ
  • Операції з міжнародними фінансами
  • Повернення боргів
  • Взаємодія з багатонаціональними та транснаціональними корпораціями
  • Податкова система
  • Спадок
  • Страхування
  • Смертність в суспільстві
  • Символічна смерть нації на її відродження на новому рівні
  • Оновлення нації на більш високому психологічному та ментальному рівні
  • Подолання наслідків війни
  • Вихід з кризової ситуації
  • Реабілітація постраждалих
  • Хірургія, протезування, реанімація
  • Поховання загиблих
  • Розслідування злочинів
  • Боротьба з корупцією та криміналом
  • Наукові дослідження
  • Розвідка та силові структури

Цю сферу життя в цьому солярному році українці сприймають як найважливішу. Можна сказати, що в цій сфері українці почуваються одержимими ідеєю якомога швидше вирішити всі питання. Тому українцям слід бути в цій сфері обережними й стриманими.

В цій сфері сконцентрована значна частина зусиль української політичної нації на Президента особисто в цьому солярному році. Ця сфера зараз живиться особистою енергією українців та Президента. В цій сфері творчість українців та Президента піде на користь Україні в цілому та кожному з нас окремо. В цій сфері ми всі хочемо сяяти й докладати особистих зусиль. Саме з цими речами ми ототожнюємо себе як творчу особистість в цьому солярному році. Тут знаходиться потенціал життєвих сил держави Україна в цілому, Президента і кожного з нас зокрема, потенціал нашого психологічного зростання й самоствердження.

В цьому солярному році можливе врегулювання України як держави стосунків з державами-партнерами та державами, що є відкритими ворогами України. Може статися вирішення юридичних питань України. Обставини, що примушували Україну діяти стримано, можуть змінитися через політичну, економічну, юридичну та фінансову підтримку з боку інших держав та через глибокі трансформації самої України на користь прогресивних реформ.

Саме в цій сфері реалізація нації, Президента та держави в цілому супроводжується для українців розширенням можливостей в сфері державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, охорони здоров’я та освіти. Це позначиться на вирішенні питань України в сфері міжнародної економіки та права, в сфері закордонних справ, туризму, стосунків з іноземцями, в сфері вищої освіти та ідеології.

Наприкінці цього солярного року транзитний Юпітер зробить кон’юнкцію з Марсом України: 7 – 26 серпня 2016 року. Цей аспект буває раз на 12 років. Останній був 24 серпня – 11 вересня 2004 року. Тоді народилися нові ідеї, пов’язані з творенням законів, що регулюють реалізацією нації в сфері праці, служби, малого та середнього бізнесу. Вперше ці ідеї проявили себе в світі в період 25 жовтня – 11 листопада 2006. В період 19 листопада – 5 грудня 2007 сталася перша криза, коли ідеї боролися за життя, відбувалися важливі події в сфері законотворчості та взаємодії України в правовій площині з іншими державами. 6 – 23 грудня 2008 події в сфері виконавчої влади України призвели до того, що залишати ситуацію з малим та середнім бізнесом та працевлаштуванням українців незмінною стало неможливо. А практично весь 2010 рік був такий, що в правовій системі, яка мала б захищати інтереси малого та середнього бізнесу, було жорстоке протистояння сил, що представляли інтереси української нації, з одного боку, та сил, які діяли як таємні вороги української нації та державності, з іншого. 14-30 травня 2012 ситуація в сфері малого та середнього бізнесу знов змінилася через те, що на законодавчому рівні відбувалися процеси, які впливали на статки українців, на можливість українців самостійно заробляти на життя, на стан державних ресурсів та природних багатств. 28 травня - 13 червня 2013 в сфері малого та середнього бізнесу України, а також в сфері державної та військової служби, охорони здоров’я та освіти дала про себе знати гостра криза, обумовлена подіями в сфері спілкування законотворців України с представниками сусідніх держав. 15 червня – 3 липня 2014 сталися події, що символізували перехід до завершальної стадії процесу втілення ідеї захисту інтересів малого та середнього бізнесу, держ- та військовослужбовців на рівні законодавства України. Розпочалася підготовка до нового циклу втілення цієї ідеї, будування планів на майбутнє. До цього процесу долучилася найбільш творча та життєздатна частина української нації.

Тепер, наприкінці нинішнього солярного року українська політична нація переживає енергетичний підйом та стан позитивного ентузіазму щодо ідеї захисту на рівні законодавства інтересів нації в сферах працевлаштування, армійської та державної служби, малого та середнього бізнесу, освіти, охорони здоров’я, тонкої точної інтелектуальної праці.

Виникають сприятливі можливості, зміцнюється впевненість нації в собі. Це сприяє успіху українців в бізнесі, в роботі,

Цей солярний рік сповнений важливих подій, які символізують стосунки українців з грошима. Величезною цінністю для українців в цей час є можливість самостійно забезпечувати себе всім необхідним для життя та накопичувати багатства. Українці відчувають, що природні ресурси України є дуже важливими в нашому житті, що до них варто ставитися з повагою й берегти.

Українці збагачуються за рахунок допомоги (фінансової, іншої матеріальної, економічної, моральної, психологічної), яку надають МВФ, сусідні держави, інші люди одне одному. Українці глибоко змінили свої погляди на власну творчість та продукти власної творчості, на ставлення до дітей, на розваги, хобі, захоплення, шоу, театральні дійства, фінансові авантюри. Ці глибокі зміни приводять до того, що українці знаходять нові джерела для власних заробітків. Українці вкладають гроші в освіту, в подорожі з метою навчитися чомусь новому і корисному. Вкладають гроші в видавничу справу. Знаходять заробітки через стосунки з іноземцями. Українці створюють союзи, партнерські стосунки заради заробітку й збагачення. Та розривають стосунки, які погано впливають на здатність самостійно заробляти та накопичувати статки.

Прибутковими в цьому солярному році будуть сфери діяльності та всі галузі, де треба розслідувати та вивчати ще невідоме, розкривати таємниці й секрети: наука, розшук, розвідка, шпіонаж; дослідження печер, поховань, підземелля; психоаналіз, рентгенологія. Медицина (хірургія, реанімація, протезування, реабілітація). Прибирання сміття, утилізація відходів. Ритуальний сервіс: обслуговування тих, що помирають; продаж поховальних принад; робота нотаріуса, адвоката, що займаються спадком й банкрутствами; страховий бізнес, податкова служба в державі; робота в силових структурах, в поліції.

Де саме і коли українцям доведеться напружувати сили й захищати свої інтереси?

Транзити Марса через доми гороскопу України

Вересень – грудень 2015:

  • Служба державна й військова
  • Робота за наймом
  • Повсякденна рутинна праця
  • Тонка точна робота
  • Освіта
  • Охорона здоров’я
  • Малий та середній бізнес
  • Наймані робітники, колеги по роботі
  • Піклування про підтримку здоров’я
  • Армія та національна оборона
  • Громадянські служби

Грудень 2015 – березень 2016

  • Стосунки з іншими співтовариствами та країнами
  • Закордонні стосунки
  • Домовленості з іншими державами
  • Союзи
  • Партнерство на паритетних засадах
  • Війна та всі пов’язані з нею аспекти національних справ
  • Відкрита ворожнеча
  • Відкрите протистояння
  • Відновлення справедливості в суді

Березень – вересень 2016

  • Накопичення багатства
  • Фінансова та інша матеріальна допомога з боку інших держав та МВФ
  • Операції з міжнародними фінансами
  • Повернення боргів
  • Взаємодія з багатонаціональними та транснаціональними корпораціями
  • Податкова система
  • Спадок
  • Страхування
  • Смертність в суспільстві
  • Символічна смерть нації на її відродження на новому рівні
  • Оновлення нації на більш високому психологічному та ментальному рівні
  • Подолання наслідків війни
  • Вихід з кризової ситуації
  • Реабілітація постраждалих
  • Хірургія, протезування, реанімація
  • Поховання загиблих
  • Розслідування злочинів
  • Боротьба з корупцією та криміналом
  • Наукові дослідження
  • Розвідка та силові структури

В якій сфері Україна зможе подолати утиски та обмеження в цьому солярному році?

Сатурн на куспіді 8 натального дому в 11 домі СО. Сатурн в квадратурі до Венери, квадратура розійшлася (Сатурн перейшов в знак Стрілець, більше не повернеться в Скорпіона найближчі 29 років).

  • В сфері виконавчої влади
  • В сфері парламентаризму
  • В стосунках з віддаленими, але дружніми державами
  • В колективних діях
  • В сфері наукових досліджень, передових науково-технічних розробок
  • В сфері прогресивних реформ та модернізації

У період з листопада 2014 до грудня 2016 дуже важливими в Україні стають всі питання міжнародних фінансів, багатонаціональних та транснаціональних корпорацій. В цей період ми маємо справу з наслідками війни періоду вересня 2011 - листопада 2014. Тож, в цей час ми усвідомлюємо себе як нація, що перебуває на межі смерті, долає смерть та відроджується й оновлюється на вищому психологічному та моральному рівні. В цей час ми вирішуємо питання смертності в суспільстві, питання реанімації постраждалих, реабілітації, відновлення, відродження, реставрації. Також це період подолання корупції, розслідування прихованих речей. Період підвищеної значущості наукових досліджень. Можна очікувати на серйозний попит на державному рівні в сфері науки, а також в сфері психоаналізу та інших засобів позбавлення важкого емоційного вантажу. Відбуваються глибокі зміни в сфері податків, фінансової та волонтерської допомоги, субсидій, кредитів, дотацій, боргів та накопичення статків, страхування (транзит Сатурна по 8 дому).

До грудня 2016 буде підвищений попит в українському суспільстві на фахівців в усіх галузях, де ведуться дослідження ще невідомого, розкриття таємниць, секретів. Це наука, розшук, розвідка, шпіонаж, дослідження печер, поховань, підземель, надр. Психоаналіз, рентгенологія. Медицина (хірургія, реанімація, протезування). Утилізація відходів, прибирання сміття. Фінансисти. Банківські робітники. Економісти. Нотаріуси, адвокати, що займаються спадками та банкрутствами. Страхові служби. Податкова служба в державі.

В вересні-жовтні 2015 відбуватимуться важливі події в сфері державної служби, військової служби, роботи за наймом, повсякденної праці, інтелектуальної роботи, медицини, освіти, а також в сфері колективної діяльності нації, виконавчої влади, парламентаризму та стосунків з дружніми народами.

В цей період нація в цілому та Президент особисто остаточно стверджуються в намірі розвивати, зміцнювати й робити продуктивної державу. Вже ні в кого не викликає сумніву, що розпочаті в грудні 2015 дії в цьому напрямку стали поворотним пунктом  в становленні державності. Новий 30-річний цикл розвитку української державності розпочався восени 2007 року. Весь 2014 рік та 2015 роки є періодом нових зачинань як для Президента особисто, так і для української політичної нації в цілому. Зазвичай такий період супроводжується розривом старих зв’язків-обов’язків та новими зобов’язаннями, новим рівнем зрілості. Події, що відбуваються в цей час, символізують кінець антиколоніального мислення нації та становлення постколоніального. В цей період завжди здається, що події розвиваються занадто повільно, а волевиявлення виглядають як нерішучі. Але не варто впадати у відчай через це почуття. Це почуття нерішучості, зовнішнього та внутрішнього тиску, обмежених можливостей для волевиявлення природні для таких періодів. Такі відчуття сприяють концентрації уваги на дійсно важливих речах, бо в цей час фундамент нового життя закладається в напрямку, який потребує серйозної перебудови свідомості нації. На це йде багато сил, і тому цей період напружений, насичений конфліктами і незадоволенням через те, що події йдуть не так, як нам би хотілося. Вдоволеність змінами буде лише тоді, коли немає очікування чудес, бо чудес цей період не передбачає. Зайва суворість та стурбованість не додають в цей час ні висоти досягнень, ні швидкості просування. Треба примиритися с існуючим станом речей й уповільнити темп втілення власних бажань, щоб цей темп відповідав темпу подій, що відбуваються в світі. Якщо є готовність дивитися на світ без прикрас та рухатися цілеспрямовано та обережно, в ногу с часом, то цей період не пройде дарма. Поступове й терпляче втілення в життя добре спланованих довгострокових програм набуде розквіту у 2018 році, а з 2023 почне приносити результати. Вловити темп і ритм того, що відбувається протягом 2015 року, означає дійсно просунутися до найвищого успіху в майбутньому. Тоді як хаотичні дії без стратегії та випередження подій призводять до виснаження та відчаю, необхідності починати спочатку пізніше, при менш сприятливих умовах.

Після грудня 2016 увага українського суспільства буде сконцентрована на питаннях далеких подорожей та взаємодії законів. Найважливішою для становлення державності та кар'єри кожного українця стає взаємодія з іноземцями, дотримання законів міжнародного права, комунікації на далеку відстань, особеливо морські перевезення. Ідеологія, система вірувань, моральні принципи, табу. А також вища та спеціальна освіта, гарне володіння іноземними мовами, видавнича справа. Ці теми залишаються фоновими актуальними для українців до лютого 2018 року. На тлі цих справ будуть розвиватися інші події в Україні. 

Коли саме в цьому році відбуватимуться важливі події?

(мунданні аспекти)

  • Вересень 2015, період опозиції циклу Юпітер/Нептун, — це період гострої кризи ідеології, коли стають очевидними всі противники ідеї свободи та прогресивних реформ в суспільстві. Тут ми бачимо, як різноманітні окремі люди і цілі групи людей, що керуються нереалістичними сподіваннями та хибними доктринами, виходять на відкрите протистояння з тими, хто робить конкретні практичні кроки на шляху втілення ідеї свободи, наукового підходу, прогресивних реформ. Це стан дуже гострого протистояння в суспільстві. В цей час люди, що схильні до ірраціональної віри, стикаються з реальним станом речей, коли їхні мрії й сподівання розбиваються, а брак освіти й широти свідомості примушує або переглянути свої ідеологічні переконання, або опинитися поза можливістю кар’єрного зростання та розширення можливостей (точний аспект фази падаючої квадратури циклу Юпітер /Сатурн та циклу Сатурн/Нептун). У тих, чиї мрії є нереалістичними, а ідеологічні позиції хибними, просто немає сили на протистояння з реалістами-реформаторами в цій боротьбі за остаточне втілення ідеї національної єдності в державі, посиленню демократії, політичним змінам та реформам.
    Третя декада вересня 2015: важливі міжнародні дипломатичні рішення на високому рівні (падаючий секстиль Сонце/Сатурн)
  • Жовтень 2015: в сфері будь-якої політичною влади спостерігається тимчасове затишшя, бо видно, що гостре протистоянні ідеологій, яке відбулося наприкінці 2013 року – в 2014 році, призвело до того, що окрема ідеологія стала переможницею, домінує над всіма іншими (точний падаючий трин циклу Юпітер/Плутон).
    В першій половині жовтня важливі міжнародні дипломатичні зустрічі на високому рівні (падаючий секстиль Меркурій/Сатурн при ретроградності Меркурія).
    В другій половині жовтня сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (кон’юнкція Венера/Юпітер).
  • Листопад 2015: напружена робота по завершенню процесу посилення демократії та політичних змін і реформ, який було розпочато в 1988 – 1990 роках. Це гострий період кризи, яка символізує завершальний процес розпаду СРСР, коли сили, що сумують за СРСР та мріють про його відродження, демонструють відчайдушну активність, яку помилково можна сприйняти як сплеск життя. Насправді це не що інше як конвульсії помираючого (точна падаюча квадратура циклу Сатурн/Нептун).
    Друга декада листопада сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (зростаючий секстиль Сонце/Юпітер та Меркурій/Юпітер).
    Третя декада листопада важливі міжнародні дипломатичні зустрічі та рішення на високому рівні, які стосуються захисту цілісності країн та зміцнення кордонів (Кон’юнкція Меркурій/Сатурн та Сонце/Сатурн).
  • Грудень 2015: в першій половині важливі міжнародні події, що стосуються миру (зростаюча квадратура Меркурій/Юпітер та Сонце/Юпітер). В третій декаді - сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (Зростаючий секстиль Венера/Юпітер, зростаючий трин Меркурій/Юпітер).
  • Січень 2016: в середині січня  сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (зростаючий трин Сонце/Юпітер та Меркурій/Юпітер, зростаючий квадрат Венера/Юпітер).
  • Лютий 2016: в першій декаді важливі міжнародні дипломатичні зустрічі на високому рівні (зростаючий секстиль Сонце/Сатурн). Сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (зростаючий трин Меркурій/Юпітер та Венера/Юпітер).
  • Березень 2016: в сфері будь-якої політичною влади спостерігається тимчасове затишшя, бо видно, що гостре протистоянні ідеологій, яке відбулося наприкінці 2013 року – в 2014 році, призвело до того, що окрема ідеологія стала переможницею, домінує над всіма іншими (падаючий трин Юпітер/Плутон). Ідея національної єдності переживає свою головну кризу і вимушена стверджуватися силоміць, в боротьбі з консервативними силами, які їй протидіють. Питання національної єдності в цей час видаються питаннями життя та смерті. Перша криза в цьому циклі припадає на період  січня 2005 - листопада 2006. Зараз, як і тоді та як і в серпні 2015, ідея національної єдності стикається в Україні з труднощами та перешкодами. Нинішня криза символізує завершальний етап становлення ідеї національної єдності. Вихід на більш високий рівень суспільного життя потребує дуже великих зусиль, подолання перешкод, що стоять на шляху реформ (падаючий квадрат Юпітер/Сатурн).
    Важливі міжнародні дипломатичні зустрічі на високому рівні. Гострі питання важливих мирних домовленостей (Опозиції Сонце/Юпітер, Меркурій/Юпітер, Венера/Юпітер).
  • Квітень 2016: в першій та другій декадах важливі міжнародні дипломатичні зустрічі на високому рівні (зростаючий трин Сонце/Сатурн).
  • Травень 2016: Ідея національної єдності переживає свою головну кризу і вимушена стверджуватися силоміць, в боротьбі з консервативними силами, які їй протидіють. Питання національної єдності в цей час видаються питаннями життя та смерті. Перша криза в цьому циклі припадає на період  січня 2005 - листопада 2006. Зараз, як і тоді та як і в серпні 2015, ідея національної єдності стикається в Україні з труднощами та перешкодами. Нинішня криза символізує завершальний етап становлення ідеї національної єдності.  Вихід на більш високий рівень суспільного життя потребує дуже великих зусиль, подолання перешкод, що стоять на шляху реформ (падаючий квадрат Юпітер/Сатурн).
    В першій декаді дуже сприятливі умови для важливих мирних домовленостей (падаючий трин Сонце/Юпітер та Венера/Юпітер).
  • Червень 2016: в сфері будь-якої політичною влади спостерігається тимчасове затишшя, бо видно, що гостре протистоянні ідеологій, яке відбулося наприкінці 2013 року – в 2014 році, призвело до того, що окрема ідеологія стала переможницею, домінує над всіма іншими (падаючий трин Юпітер/Плутон). Напружена робота по завершенню процесу посилення демократії та політичних змін і реформ, який було розпочато в 1988 – 1990 роках. Це гострий період кризи, яка символізує завершальний процес розпаду СРСР, коли сили, що сумують за СРСР та мріють про його відродження, демонструють відчайдушну активність, яку помилково можна сприйняти як сплеск життя. Насправді це не що інше як конвульсії помираючого (падаючий квадрат Юпітер/Сатурн).
    Важливі зустрічі на міжнародному рівні в першій декаді червня (опозиція Сонце/Сатурн). Потреба вирішувати гострі питання встановлення миру (падаючий квадрат Сонце/Юпітер та Венера/Юпітер).
  • Липень 2016: в першій декаді сприятливі умови для мирних перемовин (падаючий секстиль Венера/Юпітер, Меркурій/Юпітер, Сонце/Юпітер).
  • Серпень 2016: в першій декаді важливі зустрічі на міжнародному рівні (падаючий трин Сонце/Сатурн). В третій декаді нові ідеї для встановлення миру, важливі мирні домовленості (кон’юнкція Венера/Юпітер). 
Післямова

Чому так довго (три тижні) не публікувала соляр України?

Позавчора прокинулася о 5 ранку від поштовху всередині. Штурхнула ідея: все, я готова публікувати соляр, пазли склалися. Стало гранично ясно, як саме програється для нас  така могутня акцентуація 8 дому. Якщо передивитися всі соляри України з 1992, можна побачити, що ніколи, крім 2011, Сонця не було у 8 домі соляру. А в нас тут зараз війна - і Сонце у 8, і там же величезне скупчення планет, і обертання Марсу вкупі з фазою його ретроградності у 8 домі соляру, і в 1 домі соляру Плутон соляру, і на куспіді натального 8 дому транзитний Сатурн в Скорпіоні. Десь в глибині підсвідомості весь час було побоювання: московити ж божевільні зі своєю деструктивною життєвою позицію, що ж вони можуть утнути зі світом? Я просто не могла намацати в потоці подій якогось важливого пазла, без якого ніяк не складалося бачення на рівні якостей символіки соляру.

Всі астрологічні символи дуже багатомірні. Поки ти не бачиш добре потоку подій, не розумієшся на тому, що відбувається в реальному житті, ти маєш забути про прогнозування за допомоги астрології - тобі просто не відкриється нічого, то будуть лише пусті слова.

Що ж стало тим пазлом? Поведінка сирійських біженців в Європі, реакція пересічних європейців та слова Ангели Меркель. То що для світу стоїть за символізмом українського соляру 2015? Глибока трансформація ставлення до європейських цінностей. А для нас – глибокі зміни в системі оподаткування, реанімація постраждалих від війни, відновлення політичної нації на новому рівні самореалізації в праці. І величезна, колосальна допомога з боку цивілізованих країн. Допомога грошима, матеріальними предметами, психологічна допомога та допомога конструктивними порадами від компетентних економістів, фінансистів, військових.

А що до нас самих? Що маємо робити? Рухатися в ногу з часом. Як цього домогтися? Не намагатися зупинити мить, якою б щасливою вона не здавалася зараз. Поспішай за змінами, що відбуваються навколо! Ці зміни незворотні. Так, як було раніше, вже ніколи не буде. Змінюйся! Бо інакше все, що сьогодні тішить тебе, завтра буде здаватися безнадійно застарілим та непотрібним, некорисним. Вкладай гроші в те, що дає можливість пізнавати щось для тебе глибоко нове. Вчися за допомоги наукових досліджень підтримувати власне здоров'я, підвищувати якість своєї праці, знаходити нову роботу. Змінюйся! Відкинь все, що гальмує твій розвиток. Будуй себе наново. Так переможемо!

15 вересня 2015