Гороскоп України: Соляр України 2016 - 2017 рік


Головні теми солярного року

На те, якими будуть головні теми солярного року, вказують події, що відбуваються у проміжку від кінця травня до кінця серпня. Із потоку подій обрала ключові:

  • Відбулося звільнення Надії Савченко. Вона одразу ж запропонувала легалізувати терористів.
  • Держави «Великої сімки» продовжили санкції проти Росії за агресію проти України. Москва працює над механізмом зняття санкцій взимку чи хоча б їх послаблення.
  • НАБУ отримала «чорну касу» Партії регіонів. В документах фігурує Пол Манафорт. Відставка Манафорта в результаті стала не просто його особистим крахом. Вона виявилася серйозним ударом по Трампу.
  • Відбулося ухвалення нового закону про судоустрій і прийняття змін до Конституції.
  • Екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов затриманий за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України. 
  • Донецький національний університет отримав ім’я Василя Стуса.
  • Парламент нарешті встановив квотування ефіру. Це величезне досягнення - воно є єдиною зброєю проти цинічної внутрішньої інформаційної війни проти нашої країни, у якій повзуча русифікація все ще залишається важливою частиною поглинання України.
  • Рада України звернулася до Вселенського Патріарха Варфоломія з проханням скликати об'єднавчий собор для створення Єдиної Помісної Православної Церкви та надати їй Томос про автокефалію, тобто про самостійність.
  • Служба безпеки України вбачала в проведенні хресного ходу, який організував Московський патріархат, ризики дестабілізації ситуації в Україні. Але спецслужби зробили усе можливе, аби не допустити провокацій.
  • Росія відкрито в великій кількості поставляє і в Крим, і на окуповані території Донбасу багато важкої військової техніки, здебільшого наступального характеру.
  • Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР) в Укрінформі провів засідання “круглого столу” на тему можливості оперативного удосконалення підготовки оборони України і комплексної протидій агресії Кремля.
  • На підставі зібраних доказів 8 серпня Головна військова прокуратура повідомила про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти основ національної безпеки Україна 18 осіб з адміністрації президента РФ та керівництва ЗС РФ.
    Підозри, пам'ятки про права та повістки вручено 10 і 15 серпня.
    Громадяни Глазьєв, Затулін, Шойгу, два його заступники та 10 інших генералів РФ оголошені в державний розшук. Попереду - рішення суду, клопотання про міжнародний розшук і судовий процес.

Соляр України на 2016-2017 рік

Соляр України на 2016-2017 рік

Протягом року українська політична нація зосередить власні зусилля на захисті держави від прихованих ворогів, що намагаються руйнувати державу зсередини

Натальний Асц, солярні Місяць та Уран у 12 домі соляру.

Народ України, населення, прагне свободи і незалежності (Місяць у Водолієві). Народ хоче розкрити таємниці власної історії, щоб позбавитися ірраціональних страхів, залежностей та соморуйнації (Місяць на куспіді 12 дому). Українці – постколоніальна постгеноцидна нація. До того, як у серпні 1991 Україна домоглася незалежності, українці боролися проти відкритого могутнього ворога (Місяць у квадратурі, що розпадається, з Плутоном у 7 домі). Цей ворог погрожував смертю українцям, відверто нищив все українське. Створював такі умови життя, де українці мали би перетворитись на неукраїнців (Плутон управитель 8 дому). Під загрозою знищення опинилися українські традиції, фундаментальні уявлення про життя, національна історія, родинне життя (Місяць управитель 4 дому). А також українське мистецтво, особиста творчість українців, здатність радіти життю та насолоджуватися коханням, виховувати дітей (Місяць управитель 5 дому). Українці чинили шалений спротив ворогові. Завжди готові стояти на смерть, аби залишатися українцями та вибороти незалежність (квадратура Місяць у Водолієві – Плутон у Скорпіоні). Цей аспект в гороскопі сучасної України свідчить: кожен народ, що образить українців, сильно пошкодує про це. Народ України має величезний інтелектуальний та реформаторський потенціал (Місяць – одинична планета в опозиції до стеліуму Сонце/Меркурій/Венера/Юпітер). Українці винаходжують нестандартні оригінальні способи пристосуватися до життя. Ми інтелектуальні, винахідливі, здатні до інжинірингу. Ми використовуємо свої адаптивні здібності, коли самостійно заробляємо на життя. Коли створюємо партнерські стосунки та протидіємо ворогові у відкритій боротьбі. Також коли навчаємося, спілкуємося, працюємо та підтримуємо здоров’я. Коли опановуємо вищу та спеціальну освіту і взаємодіємо з іноземцями. Перед народом України стоїть задача: розсекретити історичні документи, відділити історичну правду від брехні, через мистецтво та літературу перевести сутнісні переживання травматичного досвіду у площину ритуалів та символів. Це дасть можливість вилікувати психологічні травми народу, оздоровитися. Створювати комфортні умови життя та затишок, адекватно піклуватися про дітей та стареньких. Це дасть можливість створити в країні добрі умови для тонкої точної інтелектуальної роботи, військової та державної служби, освіти, медицини, здорового способу життя. Вирішити питання переробки сміття, підтримки чистоти, гігієни. Дасть можливість зберігати живу природу, турбуватися про тварин.

Протягом року інтереси української політичної нації полягають у викритті таємних ворогів всередині України. Треба не допустити, щоб вони руйнували українську державність. Інтереси української політичної нації здійснюватимуться через роботу СБУ та інших організацій, що протидіють злочинності. Через дії у напрямку ідеології: дії, що підривають державний порядок, будуть видимими. Ті, хто підтримує цей підрив, потрапляють до зони уваги нації: таємні, підпільні товариства та партії. Також у зоні уваги будуть архіви та документи, що раніше носили таємний характер. Нація уважно стежитиме за діяльністю лікарень, шпиталів, закритих навчальних закладів, релігійних спільнот, щоб там не коїлося нічого такого, що націлене на підрив державності. У зоні уваги також будуть тюрми та всі місця, де люди добровільно або примусово опиняються в ізоляції. Націю цікавитимуть окультні та містичні аспекти філософії та релігії як такі, що підтримують чи, навпаки, підривають порядок у державі.

Протягом року українці турбуватимуться про захист національних інтересів від прихованих ворогів. Втратять популярність ті державні установи та ті державні діячі, які використовують міфологію та художні образи, що у підсвідомості українців уособлюють культуру гнобителів українства в історії. Українці цього року дуже чутливі до маркерів російської імперської міфології та радянської міфології. Те, що раніше заважало українцям позбавитися цих міфів, тепер зникло. Ситуація змінилася. Українці не хочуть більше бачити у власній державі художніх образів, породжених гнобителями у часи втраченої незалежності (Місяць соляру у трині до натального Нептуна у 10 натальному та 9 солярному домі).

В Україні здійснюються за допомогою держави та еліти прогресивні реформи. Як завжди буває в часи здійснення реформ, населення почувається пригніченим, переляканим, незадоволеним. Народ волів би, щоб нічого не змінювалося. Але відбуваються величезні зміни у звичному способі життя: повсякденна зайнятість, робота, служба державна та військова, охорона здоров’я, освіта, побут, звички турбуватися про підтримку здоров’я – все це змінюється, незалежно від бажань населення. Бо зміни мали статися - суспільство вичерпало ресурси. Так, як було раніше, не може бути через брак грошей. Українці змушені змінюватися, щоб встигати за часом. Несучасні люди відчувають, що їхній світ руйнується під впливом нових ідей та передових технологій. Українці вимушені швидко опановувати новітню техніку, різко міняти погляди на себе і на життя. У нас змінюється також зовнішність – дуже популярними стають заняття спортом заради розвитку сили та військових вмінь. Це впливає на мускулатуру, поведінку, манеру одягатися. Люди опановують нові сучасні професії. Політична нація усвідомлює важливість розвитку науки. Наслідки змінення ставлення до себе будуть колосальні – практично у всіх сферах життя. По-перше, відбудеться позбавлення саморуйнації та лікування психічних травм, отриманих в часи втраченої незалежності. По-друге, зміни торкнуться звичок родинного життя та виховання дітей. Тут будуть нові звички, які забезпечуватимуть комфорт та захищеність. Будуть зміни у ставленні до української мови. Українська стане ознакою сучасної вільної людини, креативної та винахідливої. Будуть нові джерела власного прибутку, нові професії та способи підтримки здоров’я. Будуть зміни у судовій системі, а також у партнерстві та співробітництві. Розширяться можливості у міжнародних відносинах, правовій сфері, у сфері вищої та спеціальної освіти  (Транзитний Уран, управитель 12 натального дому та диспозитор натального Місяця, у 12 домі соляру та у 1 натальному домі у точному секстилі до натального Місяця та у трині до натального стеліуму Сонце/Меркурій/Венера/Юпітер).

Українська політична нація у правовий спосіб боронитиме державу від ворога та відстоюватиме справедливість у суді

Управитель натального Асц Марс у солярі розташований в Стрільці у 7 домі та у 8 натальному домі. Марс соляру в кон’юнкції з Сатурном соляру без дугових аспектів із натальними планетами.

Українська політична нація протягом солярного року  долатиме кризу та наслідки війни в умовах, коли відкритий ворог погрожує та тисне присутністю війська біля кордонів. Але це не значить, що ворог вдасться до реального нападу (кон’юнкція соляру Марс/Сатурн не має дугових аспектів до натальний планет). Нація діятиме, використовуючи міжнародне право, законодавство.

У цьому солярному році інтереси української політичної нації полягають у тому, щоб захищати себе від ворога за допомогою держави та армії. Вочевидь українська політична нація створить нові інститути, що забезпечуватимуть порядок і не допустять хаосу. Кількість свободи регулюватиметься у площині права, юриспруденції. Все, що матиме стосунок до відкритого ворога української державності та нації, буде суворо обмежене в свободі. Правова система буде вдосконалена таким чином, щоб відстоювати інтереси української політичної нації, коли йдеться про співробітництво, союзи, партнерство, відкриту ворожнечу та судові процеси. Судові процеси стосуватимуться питань пошкодженого та вкраденого ворогом майна, колективних та особистих цінностей. В інтересах української політичної нації постійно діятимуть громадські служби та всі охоронні та обмежувальні заклади, поліція. Українська політична нація здійснює свої цілі за допомогою законів міжнародного права (натальна МЦ на куспіді 9 дому соляру).

Українці зацікавлені у власних прибутках та збагачуванні країни

Асц соляру на куспіді 2 натального дому.

Цього року змінюються погляди українців на гроші, особисте майно, власні статки та прибутки. Вочевидь йдеться про повагу до особистої власності та формування власної економічної незалежності. Бо в сучасному світі суспільства, що не поважають особисту власність та особистіть, не здатні до виживання. Люди усвідомлюють, що мають самостійно шукати собі нові джерела прибутку. Змінювати погляди на життя, коли йдеться про самостійне забезпечення себе всім необхідним для комфортного існування. Люди по-новому дивляться на власні здібності й таланти. Розвивають свою особистість, щоб забезпечити собі економічну незалежність. Українська політична нація зацікавлена в тому, щоб конструктивно використовувати природні ресурси країни та зберігати живу природу.

Точність, прагматизм, працелюбність - якості, які принесуть прибуток

Управитель Асц соляру Венера в Діві на куспіді 6 дому соляру в складі стеліуму Венера/Меркурій/Юпітер на натальному Марсі.

Щоб більше заробляти цього року, варто творче підійти до самих себе. У всіх у нас є якісь уявлення про себе, про власні особливості. Цього року варто піддати ці уявлення критиці. Подивитися на власні таланти та здібності оком митця. Що я собою являю? Які мої якості можна використовувати у нових творчих проектах? Варто знайти для себе нові хобі або у старому хобі знайти нові можливості для творчості.

Хобі, розваги, особиста творчість, діти, робота, військова та державна служба – в цих сферах буде дуже багато активності

Більш за все солярних та натальних планет у 5 домі соляру і 6 натальному. Сонце в 5 домі соляру. На куспіді 6 дому соляру натальний Марс-управитель натального Асц та солярні Юпітер/Меркурій/Венера.

Щоб підвищити життєздатність, цього року слід наповнити своє життя радістю, задоволенням. Як це можна зробити? Треба удосконалити свій повсякденний труд, свою звичайну роботу. Організувати рутинну роботу раціонально, розумно, щоб продуктивно використовувати кожну хвилину. Треба, щоб хобі працювало на підтримку здоров’я. Наприклад, спортивні заняття, що потребують здорового способу життя. Радість приноситимуть заняття з дітьми, а також домашні тварини. Тонка точна інтелектуальна праця. А також такі заняття, де задіяні пальці. Наприклад, плетіння, вишивання, виготовлення прикрас та механізмів тощо. Ситуації, пов’язані з роботою та захопленнями (хобі), супроводжуватимуться новими знайомствами, корисним спілкуванням, навчанням. А також везінням, отриманням нових можливостей, авансів, дарунків, виходом у більш високий соціальний шар. Загалом цього року здійснення власних інтересів залежить від того, чи вмієте ви радіти життю. Веселим життєрадісним людям цього року буде легко знайти роботу та здійснити власні творчі проекти.

Глибокі трансформації структур державної влади та всіх інших владних структур здійснюватимуться через міжнародні відносини

Плутон соляру в 9 домі соляру та 10 натальному домі на натальному Нептуні.

Закони міжнародного права сприяють здійсненню мети української політичної нації. Глобальні політичні процеси змушують українську владу здійснювати прогресивні реформи та протидіяти силам, що намагаються руйнувати державу зсередини.

Відносини з дружніми державами сприяють викриттю таємних ворогів всередині України

Нептун соляру в 11 домі соляру та в 12 натальному домі в секстилі до натального Урану в 10 домі.

На державному рівні застосовуються передові технології, щоб розкривати плани таємних ворогів та запобігати діям, що мають на меті підрив української державності. Дружні держави допомагають українцям у цій справі. Таємні вороги, агентура ворожої держави у структурах виконавчої влади - все це стає видимим, містифікації та брехня виринають на поверхню. Розвіюються ілюзії стосовно парламентаризму, колективної роботи.

24 серпня 2016