24 – 27 червня 2016

Вдалий період, щоб отримати прибутки від власних знань та вміння спілкуватися, знайомитися, створювати зв’язки.

Під час роботи з інформацією та під час перемовин проясняться якісь заплутані питання. Обмін думками носить напружений характер, бо доводиться мати справу з такими речами, які люди хотіли би приховати не те що від інших, а і від самих себе. Але приховати не вдається – незручна правда коле очі попри всі хитрощі та намагання спотворити дійсність.

Якщо ви займаєтеся інтелектуальною роботою, то зараз може бути підтримка ваших ідей з боку друзів, однодумців, науковців, реформаторів, креативних людей. Вдалий час для реформ у галузі транспорту, доріг, ЗМІ, свободи слова, початкової освіти.

Період удачі та натхнення для людей, пов’язаних з культурою, гуманістичними науками (особливо культурологія, психологія, історія цивілізацій, міфологія, антропологія), сучасним мистецтвом (живопис, фото, література, поезія, музика), кіно, модою. Тут відкриваються нові можливості. Ідуть на користь дружні зв’язки. Можна отримати меценатську допомогу, щедрі аванси, подарунки, протекцію. Гарний час для виставок та презентацій.

Можуть бути гучні новини про міжнародний тероризм, плутократію та будь-яку владу: фізичну, матеріальну, моральну або духовну. Зараз такий час, коли доводиться пожинати плоди того, що було зроблено за рахунок влади в період 2007 – 2014 років. Марно намагатися зберегти існуючий порядок речей у плутократичних структурах – всі фактори, що його підтримували досі, тепер природним чином зникли. Зміни зупинити неможливо. Ніхто над тим процесом не владний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає