5 – 8 вересня 2016

Кілька днів тому з’явилися нові ідеї щодо роботи, побуту та здоров’я. Зараз для втілення цих ідей виникають добрі можливості. Ці можливості пов’язані з партнерством – особистим і діловим. Із союзами, громадським життям, світськими заходами. Для роботи та для піклування про здоров’я склалися дуже сприятливі умови для тих, хто особисто якимось чином пов’язаний зі знаменитостями світового масштабу або із видатними спеціалістами в якійсь вузькій галузі. Тут можна виділитися завдяки власним навичкам, що стосуються тонкої точної інтелектуальної праці, підтримки здоров’я, роботи тонкими інструментами, військової та державної служби. Дружба з видатними людьми сприятиме особистим досягненням. Можна отримати коштовні подарунки та велику винагороду за власні вміння та особисті якості. Зміцнити становище в кар’єрі та закріпитися на високому рівні в суспільстві допоможе вміння ввічливо поводитися, привабливо виглядати та свідомо будувати стосунки на паритетних засадах. В цей час приходить винагорода та прибутки як підсумок тих важливих соціальних та фінансових програм, які ви вели з січня 2016 року. В цей період кар’єра і стосунки зміцнюються. Ми отримуємо те, на що заслуговуємо. І починаємо будувати плани на наступний рік щодо стосунків та прибутків, пов’язаних з кар’єрою та репутацією.

У понеділок до 15:40 залишається актуальною тема протистояння з друзями та однодумцями, коли йдеться про уточнення та узгодження цінностей між партнерами, а також про прогресивні реформи, що стосуються принципово нових ризикованих проектів та боротьби за власні інтереси.

Після 15:40 у понеділок, а також у вівторок та середу у фокусі уваги опиняються глибокі почуття та інтенсивні переживання. Обставини сприяють тому, щоб заглиблюватися у наукові дослідження, розплутувати детективні сюжети, займатися психоаналізом. А також вирішувати питання великих фінансових операції. І питання спільного з партнерами (особистими та діловими) майна, питання спадку та страхування. Питання реабілітації, реставрації, реанімації – відновлення після руйнації та глибоких травм. В цей час можна отримати матеріальну, фінансову та/або психологічну допомогу. Також у фокусі уваги тема сексуальних стосунків.

Четвер приносить несподіванки у сфері кар’єри та соціального становища. Постають питання, що стосуються вищої та спеціальної освіти, юриспруденції, міжнародного права, подорожей, іноземців. А також ідеології та системи вірувань, особистої філософії. Виникають ситуації, коли доводиться визнавати хибність якихось уявлення, відчувати біль через розчарування. Підтримку та допомогу можна знайти у партнерів, консультантів. Є можливість заробити завдяки вмінню розбиратися у мистецтві та тонкощах політики та бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає