Гороскоп на місяць 31 жовтня – 29 листопада 2016

У листопаді в центі уваги опиняються речі, що зазвичай викликають сильні й глибокі емоції. Це такі речі як секс, детективні розслідування, наукові дослідження, психоаналіз, спільне з партнерами майно, спадок, смерть та народження, реанімація, хірургія, реставрація. Нас турбують питання фінансових та матеріальних надходжень з боку інших людей: гонорари, матеріальна допомога, спадок. Питання емоційної та моральної підтримки з боку інших. Питання, що стосуються накопичень та боргів. Нас турбують такі речі як пошуки виходу з маргінальної ситуації, способи подолання кризи. В цей час вирішуються питання утилізації відходів. Ми можемо позбавитися того, що заважає жити й розвиватися, – винести на смітник як конкретні матеріальні речі, так і неякісні життєві позиції та хибні погляди. Можемо трансформувати стосунки – і вони вже ніколи не будуть такими, як колись. Ми можемо наважитися щось глибоко змінити в собі: власне тіло, манери, імідж і стиль, погляди на життя, зацікавлення.

У політичному житті події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року.

До другої декади листопада ми завершуємо ті особисті програми, що пов’язані із застосуванням розуму, знань, зв’язків у галузі кар’єри, бізнесу, власного становища в суспільстві. Ми будуємо плани про те, як навчатимемося та ментально працюватимемо заради зміцнення свого становища і мети. У третій декаді листопада можуть виникати нові ідеї щодо розумової активності, безпосередньо пов’язаної з нашою кар’єрою та статусом. Можуть бути нові ділові знайомства, початок навчання, оформлення ділових паперів, ділове спілкування. В цей час ідеї щодо бізнесу, кар’єри матимуть підтримку з боку тих, кого ми вважаємо людьми з великими можливостями. Наприклад, з боку капіталістів, учителів, видатних письменників, юристів, відомих персон. Можна розраховувати на підтримку меценатів та спонсорів. Щасливий збіг обставин, сприятливі випадковості, подарунки та везіння дадуть можливість використати свій розум та знання на те, щоб просунутися до мети та розширити можливості.

В першій декаді листопада ми продовжуємо прогресивні реформи у сфері професійної майстерності та спорту. З другої декади листопада зв’язки, знайомства та знання принесуть користь у спорті, боротьбі, професійній майстерності.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то в першій декаді листопада дружба, колективне життя сприятливо позначаться на фінансовому становищі, бо стимулюватимуть застосування новітніх технологій у сфері заробітку. У другій декаді листопада ставлення до грошей буде більш серйозне, ніж перед тим. І може з’явитися потреба заощаджувати. Водночас будуть можливості добре заробляти на мистецтві, культурології, моді, вмінні розгадувати загадки та розбиратися в тонкощах. У третій декаді листопада будуть проблеми у зв’язку з тим, що, з одного боку, ми схильні перебільшувати власні таланти та здібності, а з іншого – пристрасно жадаємо володіти розкішними речами. Тут витрати можуть перевищувати надходження через сподівання на те, що прибутки зростуть. Прибутки дійсно можуть зрости, бо пристрасне бажання прибутків примусить більше напружуватися заради заробітку. Якщо вдасться витрачати на те, що дійсно необхідне, цей період принесе зміцнення фінансового становища і реальне розширення власних фінансових надходжень. Можуть бути суттєві витрати на новітні електронні пристрої, необхідні для кар’єри. Але є ризик витрачати великі гроші на дикі речі під впливом друзів або колективного життя.

З 18 жовтня до 12 листопада найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають освіченими та щирими. За великим рахунком у цей час люди мало уваги звертають на зовнішній вигляд. Можна одягатися у будь-якому стилі, але важливо, щоб стиль відповідав ситуації. Саме за цим критерієм оцінюють зараз ваш смак та обізнаність на моді та стилях. Як би ви не нарядилися, стиль має підкреслювати вашу освіченість, особисту філософію, ваші ідеали, ваші реальні можливості та ваші власні видатні досягнення. Вдягайте зі свого гардеробу те, чим ви пишаєтеся, але слідкуйте за тим, щоб це був розумний вибір. Наприклад, щоб через гарний капелюх у вас не був синім від холоду ніс. З одягу підійде те, що ви носили у вересні та жовтні, але перевагу варто надати більш темним відтінкам “осінніх” кольорів.

З 12 листопада до 7 грудня найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто справляє враження людини зрілої, серйозної та ділової. Подобаються люди надійні, відповідальні, цілеспрямовані. Привабливим буде одяг, що підвищує соціальний статус. Тобто, якщо ви виглядаєте, як особа, що займає керівну посаду, то до вас ставитимуться з симпатією та довірою. В цей час ви можете не боятися виглядати консервативно і нудно: класичний вовняний жакет, строга блузка, традиційні золоті та срібні прикраси з дорогоцінним камінням, годинник на руці, у бездоганному стані пасок на новеньких джинсах вищої якості, шовкова хустка на шиї, шкіряна сумка, що жорстко тримає форму, мокасини з китицями. Дуже важливо, щоб одяг не справляв враження старого. Не важливо, скільки насправді років вашим речам. Важливо, щоб вони виглядали так, наче щойно з бутику. У неформальній ситуації одягніть розкішного светра із чистої вовни або мохеру. Це може бути светр як ручної роботи, так і машинної в’язки. Важливо, щоб він не справляв враження утилітарної речі, а виглядав як щось особливе. Наприклад, це може бути традиційний арановий светр ручної роботи. Такі речі створюють дуже надійний привабливий образ, коли ви на відпочинку у заміській оселі. Щодо кольорів, то надавайте перевагу спокійним кольорам та поміркованим сполученням: темно-синій + сірувато-рожевий, шоколадний + антрацит, чорно-коричневий + болотяний, чорного шоколаду + єкрю, бурштиновий + темний бронзовий, глибокий синій + небесний блакитний, чорний + яскравий блакитний, антрацитовий + ню.

Розумова активність у листопаді дуже висока. Розум жвавий, аналітичний, стратегічний. Після 20 листопада відкритий до всього нового, цікавиться водночас купою різноманітних речей. Зайнятий питаннями філософії, віри, ідеології, юриспруденції, освіти, туризму. Це сприяє тому, щоб перевірити якісь твердження, що виглядають сенсаційними, на достовірність, звернувшись до експертів-науковців. Розуму в цей період бракує критичності, глибини та послідовності. Ми схильні поспішати з висновками та вірити у догми. Тому є небезпека потрапити халепу через довіру до тих, хто говорить патетично й пафосно, посилаючись на авторитети та/або на Бога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає