Загроза беззаконня

Наслідки діяльності писательки-жбурлялки-борцунки за мову: “…дружно почали підтримувати, навіть пропагувати жорстку поведінку щодо зневажальників мови”. Це саме те, що потрібно Опоблоку, який подав 26 грудня до ВР законопроект про необхідність захисту російської мови від нападників-українців.

Писателька напала на касирку як на ворога української державності. А з чого вона зробила той висновок, що касирка – ворог? Ворог чи не ворог – то визначає СБУ. А самосуд – це дикунська поведінка, яка властива російській неправовій державі. Тут не може бути іншої позиції: або ми чинимо у правовій спосіб і у нас є державність – або ми перетворюємося не беззаконну хаотичну територію і нас поглинає ворожа держава-агресор. Саме те, що Україна не є правовою державою намагається довести світові путін. Саме це він висуває у якості аргументу на користь того, що має намір контролювати Україну. Мисліть, аналізуйте, не піддавайтеся емоціям.

Захисники самосуду говорять про те, що в Україні зараз повно ненависників української державності. Якщо люди почнуть чинити самосуд, цим обов’язково скористаються вороги нашої державності. В Який спосіб? Дуже просто. От іду я в красивій шубі з коштовною сумкою. Підскакує до мене кілька людей і гамселить мене, грабує мене і зникає. А ніхто не зупиняється мені допомогти, бо поруч стоїть гарного вигляду молодий хлопець і пояснює перехожим чудовою українською: “Ідіть, брати і сестри. Не звертайте увагу. То ми сепарку впіймали і навчаємо Україну любити”. Скільки вам років зараз? Мені у 1992 було 30. І я ходила по вулицях з фінським ножем. Я знаю, про що кажу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає