Зазирнути в майбутнє України

Писала статтю про затемнення 2017 року в гороскопі України. 21 серпня 2017 дуже цікаве затемнення – воно разом із транзитним Марсом на стеліумі у 6 домі. Це затемнення Серії Сароса 1 N розпочалося 1639 року і приносить неочікувані події, що пов’язані з прогресивними реформами, колективною діяльністю і науково-технічними розробками.

Події, що стосуються питань міжнародного права та міцності кордонів, впливають на відносини України з іншими державами, на створення союзів і на протистояння з відвертим ворогом, на відстоювання справедливості в суді, а також на питання, пов’язані з фінансами, прибутками, особистою власністю, природними ресурсами. Конкретні практичні дії, спрямовані на відстоювання і на захист інтересів, професійна майстерність і військова доблесть дають можливість прояснити заплутані ситуації, викрити брехню і подолати прихованих ворогів. Затемнення в часі збігається з початком нового Соляру України.

Соляр України 2017 - 2018

Соляр України 2017 – 2018


Навіть на поверхневий погляд видно, що соляр символізує перемогу над ворогом:

– Юпітер, принцип везіння і успіху, у 7 домі відносин з іншими державами на Парсі Фортуни в гороскопі України.

– Асц Соляру – у 5 домі радості життя і плодів особистої творчості нації.

– МЦ Соляру – у 1 домі України точнісінько на транзитному Урані. Уран у нас диспозитор Місяця: науковий прогрес служить інтересам населення в державі. Уран у нас управитель 12 дому подолання саморуйнації: прагнення народу до свободи і незалежності спонукає розвивати науку і здійснювати прогресивні реформи. Уран у нас у 10 домі мети нації: держава здійснює прогресивні реформи, розвиває науку і важку промисловість – і це підвищує її статус і приносить визнання у світі.

– Асц України у 9 домі Соляру – нація здійснює власні інтереси через міжнародні стосунки і право, через підвищення якості вищої та спеціальної освіти, через формування світогляду у населення за допомогою класичної освіти і видавничої справи.

– МЦ України у 5 домі Соляру – радість від досягнення мети нації.

До початку травня вже небагато часу залишилося. Там події почнуть показувати головні теми Соляру. Поки що ми живемо цілком у Солярі 2016 – 2017 року з акцентованим 12 домом – саме зараз політична нація українців має справу зі страшним мороком, що прийшов з боку внутрішніх ворогів, з боку агентури ворожої держави, з боку сил саморуйнації в країні.
Такий морок, що аж здається, що попереду лише страждання та залежність. Але при активації принципу 12 дому завжди так: темрява здається непробудною. Але ж суть 12 дому не у божевіллі і стражданні, а у проясненні заплутаних ситуацій і подоланні залежностей та ірраціональних страхів. 12 дім – це дім, коли у мороці зневіри людині являється Космос як творіння Незбагненної Розумної Істоти. І суть страшних випробувань мороком – осяяння світлом розуміння гармонії Космосу. 12 дім – це завжди випробування твоїх вірувань на міцність. Якщо вірування правильні, прийде Спасіння. Якщо хибні – прийде розуміння того, де слід шукати Спасіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає