Гороскоп на місяць 23 липня – 21 серпня 2017

Новий Місяць у Левові 2017 Місячно-сонячний цикл у Левові. У центрі уваги – особиста творчість, хобі, розваги, шоу, театралізовані дійства, любовні пригоди, радість життя, діти, фінансові авантюри. У державі у фокусі уваги опиняються всі задоволення, насолоди, розваги, театри, кіно, спорт, світські заходи та вечірки. А також діти і питання народжування та виховання. В цей час більше уваги суспільство приділяє еліті, вищим шарам суспільства. Крім того, акцентована увага на питаннях спекуляцій усіх видів, йдеться про зв’язок фінансових спекуляцій із національною економікою.

В цей час в суспільстві більш вагомими стають питання національної творчості. Також актуальнішими в цей час стають питання виховання дітей у творчому напрямку. На персональному рівні ми зайняті власними творчими проектами, власною компетентністю, питаннями особистої відповідальності та самостійності, власними якостями керівника та лідера. Якщо у вас є якісь творчі ідеї або ідеї щодо дітей, то саме зараз час приділити їм увагу. Наприклад, ви давно запланували здійснити щось, що підкреслить вашу унікальність, компетентність, – зараз саме час для цього. У період місячно-сонячного циклу в Левові зазвичай ми почуваємося більш авторитарними, вольовими, самостійними. І щоб попередити конфлікти з дітьми та керівниками будь-якого рангу від батька і матері до Президента та зміцнити власні позиції щодо особистої участі у творчих проектах, змушені підвищити рівень власної компетентності та відповідальності. Наприклад, усвідомлюємо, що не варто чекати, поки партнер прийме важливе рішення в почне керувати процесом, – беремо ситуації до власних рук і вирішуємо важливі речі самотужки. В цей час для успіху у справах дуже важливо вміти самостійно приймати рішення, робити самостійний вибір “або-або” та нести відповідальність за власні рішення та вчинки.

На світовому рівні відбуваються події, що символізують гостру кризу плутократичної та політичної влади, а також кризу, пов’язану з ростом міжнародного тероризму. У 2007 році виникли нові тенденції розвитку владних структур. Вони досягли піку свого розвитку у 2013 – 2014 роках. І зараз ми маємо справу з остаточним утвердженням цих тенденцій в житті. Протилежні політичні табори зіткнулися у запеклій боротьбі. Йдеться про дипломатичне вирішення питань захисту законів міжнародного права від тероризму. Плутократичні владні структури намагаються утримати політичну владу. Тема цієї боротьби залишається гостро актуальною до вересня 2017 року. Пік аспекту 4 серпня 2017.

У 1988 році розпочався новий 45-річний цикл розвитку політичних сил правого крила, з імперіалістичними тенденціями та використанням наукових розробок із метою законсервувати авторитарні порядки. У 2010-2012 році була спроба кристалізувати бачення майбутнього, що виникло у результаті світової економічної кризи 2008-2010 років. Але в період жовтня 2012 – серпня 2014 сталася криза, коли елементи, що входили до парадигми імперської ідеології та ідеалів консервативного жорсткого управління державою, почали руйнуватися. В період приблизно з грудня 2016 до січня 2018 всі підпори, що тримають авторитарні порядки в державах, руйнуються, і події стрімко розвиваються у бік гострої кризи авторитаризму, коли підтримка порядку методами жорстокого утиску призводить до руйнації системи.

На світовому рівні – протистояння політичних таборів через ставлення до прогресивних реформ у сфері вільного підприємництва, ідея цих реформ зародилася у 2010-2011. З одного боку, ми бачимо результати прогресивних змін, що відбулися за останні 6 -7 років у суспільстві. Ми можемо оцінити зроблене і почати використовувати досягнення. З іншого боку, сили, що не зацікавлені у прогресивних змінах, використовують напруження в суспільстві, щоб загальмувати реформи і повернути «статус-кво». Це дуже гострий період у житті суспільства, коли вирішується подальша доля прогресу та еволюції суспільства.

У сфері створення та еволюції соціальних структур в сенсі колективної національної єдності суспільства переживають завершальний етап розвитку циклу. Нинішній цикл розпочався в травні 2000 року. Для України колективна національна єдність забезпечується відносинами та співробітництвом України з НАТО. В період 2002 — 2003 на фаза зростаючого секстилю циклу відбулися події, що символізують напрямок та кінцеву мету розвитку ідеї національної єдності України: 23 жовтня 2002 – відкриті парламентські слухання у Верховній Раді України на тему “Про взаємовідношення та співробітництво України з НАТО”, 22 листопада в Празі на засіданні Комісії «Україна-НАТО» було прийнято план цілей та план дій України та Альянсу на 2003 рік, де, зокрема, НАТО закликало Україну прискорити реформи по зміцненню демократії. Зараз, на падаючому секстилі циклу, є очевидним, що курс України на співробітництво з НАТО правильний, бо забезпечує національну єдність України. Ідея співробітництва України з НАТО на даному етапі остаточно втілилася в життя. Пік аспекту 4 серпня 2017. Цикл завершується у 2020 році. В цей час ми підбиваємо підсумки, робимо висновки та будуємо плани на майбутнє. В цьому сенсі серпень 2017 насичений важливими подіями: дуже сприятливі умови для перемовин на високому рівні в середині серпня, дуже сприятливі умови для зміцнення державної влади і захисту цілісності України у другій половині серпня.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології перша половина серпня надає сприятливі можливості для важливих рішень щодо питань припинення війни. В середині серпня гостро постають питання перемовин щодо припинення війни. Сприятливі умови для захисту справедливості та зміцнення єдності в державі.

У сфері особистої професійної майстерності друга половина серпня сповнена нових сприятливих умов для того, щоб отримати нові широкі можливості в суспільстві та піднятися на вищий щабель кар’єрного зростання. В цей час ми маємо підтримку в своїй професійній діяльності та боротьбі з боку меценатів, покровителів, людей із широкими можливостями, учителів, юристів, капіталістів. Можемо отримати подарунки та винагороди як вдячність за майстерність та відвагу. Пік аспекту 20 серпня. В цей час дружба з високим начальством, політиками, представниками аристократії та великого бізнесу створює дуже сприятливі умови для професійної діяльності та боротьби. Визнання, слава, вшанування – все це спіткає видатних майстрів, вояків, спортсменів та всіх, хто є майстром високого класу в своїй професії. Пік аспекту 22 серпня.

З 20 липня 2017 до 5 вересня 2017 стиль боротьби та конкретної практичної стає більш яскравим, драматичним, демонстративним.

27 липня починається новий дворічний цикл творчої самореалізації у боротьбі та професійній майстерності. Два роки тому почався цикл особистої професійної майстерності, оснований на застосування інформації, знань, зв’язків. Нинішній цикл буде пов’язаний із застосуванням власних творчих здібностей, власної компетентності, відповідальності, якостей лідера, керівника. Тепер ваша особиста конкретна професійна діяльність потребує від вас вміння сяяти й шляхетно панувати. Наступні два роки в своїй боротьбі та професії ви можете показати свої творчі вміння в усьому блиску.

Щодо особистих статків та самостійних заробітків, то перша і друга декади серпня дають можливість добре заробити за допомогою аналітичних здібностей, критичного мислення, знань, зв’язків, вміння спілкуватися. Сприяє підвищенню статків та особистим прибуткам обмін думками, навчання, читання художньої літератури, відвідини художніх виставок, невеликі подорожі. А також допомога з боку консультантів, радників, посередників. Нові знайомства можуть бути перспективними у плані заробітків. Пік аспекту 10 серпня.

Якщо ваші статки пов’язані з такими речами як психологія, мистецтво, міфологія, мода, то у вас буде натхнення і дуже високі заробітки. В цей час у вас може з’явитися багато прекрасних, цінних в художньому сенсі речей, які вам просто подарують, або які ви придбаєте на дуже вигідних умовах. Пік аспекту 12 серпня.

Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з тим, що ви маєте стосунки зі знаменитостями світового масштабу або самі є такою знаменитістю, то до середини серпня не дуже сприятливий збіг обставин: протистояння із видатними людьми змусить щось змінити у власній системі цінностей заради того, щоб не втратити не лише прибутків, а і накопичень. Пік аспекту 15 серпня. В цей же час фінансові амбіції занадто високі. І неадекватна у фінансовому та етичному сенсі поведінка дорого коштуватиме – можна втратити добре ставлення до себе з боку меценатів, покровителів, капіталістів, учителів, юристів, видатних письменників. А занадто великі витрати принесуть невдоволення як власним фінансовим становищем, так і партнерськими стосунками. Наприклад, ви можете дуже багато заробити або отримати подарунки завдяки вмінню розбиратися у тонкощах культури, моди, мистецтва. Але через неетичну поведінку щодо учителів, юристів, іноземців, меценатів ці прибутки не підуть на користь. Щоб цього не сталося, тримайтеся у фінансових питаннях в межах власних фінансових можливостей (це не буде легко, знадобляться зусилля) і будьте щиро вдячні тим, хто робить вам протекцію, подарунки та відкриває нові можливості у світі фінансів, партнерства, мистецтва. Пік аспекту 17 серпня.

Період з 14 до 27 серпня вкрай напружений в сенсі фінансів та партнерства. В цей час вірогідні крупні фінансові втрати та розриви стосунків через власну дикунську поведінку або через захоплення дикими ідеями, що приходять з боку друзів, однодумців, через колектив і клубне життя. Варто докласти зусиль до того, щоб оцінити будь-яку креативну ідею критично. Не слід витрачати гроші під впливом друзів або під впливом захоплення альтруїстичними почуттями. Будь-яка фінансова операція в цей час несе небезпеку раптового розорення. Пік аспекту 24 серпня.

До 31 липня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають розумними і легкими у спілкуванні, бо мають енциклопедичні знання, добре обізнані на останніх новинах, швидкі на інтелектуальні реакції та мають гарне почуття гумору. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете демократичність. Додайте до свого стилю речей, що демонструють вашу мобільність: зручне сучасне спортивне взуття, цікаві повсякденні речі, модні недорогі новинки. Динамічності образу додадуть свіжі кольори (блакитні, зелені, жовті з вашої палітри), легкі сучасні тканини (тонкий льон, поплін, змішані тканини), простий лаконічний крій – раціональний, розумний. Створіть молодіжний образ. Соціальний образ, що користується попитом: Мислитель, Вчений-універсал, Журналіст, Студент, Посередник, Інформатор. Стиль у мистецтві – модерн.

З 31 липня до 26 серпня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що виглядають ніжними, чутливими, романтичними. Приваблюють вразливість, дитячість, мрійливість, лагідність. Ви підвищите власну привабливість, якщо у соціальних ситуаціях демонструватимете співчуття, увагу, турботливість, уважність до емоцій. Додайте до свого стилю речей, що демонструють ваш багатий внутрішній світ і романтичність: зручне сучасне взуття в стилі прованс, шеббі, фрі піпл і такі ж аксесуари; використовуйте прикраси в романтичному стилі – вінтажні речі або імітації, авторські прикраси із напівдорогоцінного каміння, бісеру, текстилю, дерева. Повсякденні речі мають створювати відчуття невимушеності, легкості, зручності, затишку. Мають налаштовувати на приємний розслаблений настрій, навіть якщо це речі для роботи в офісі. Романтичності образу додадуть пастельні дуже приглушені кольори: зів’ялі троянди, пелюстки чайної троянди, стегно наляканої німфи, екрю, блакитні та білі гортензії, лаванда, пурпуровий античний з вашої палітри). Обирайте тканини, що не тримають форму і мають вигляд пожмаканих: тонкий льон, поплін, батист, органза, віскозний та шовковий тонкий креп, муслін, шифон. Крій має бути широкий, щоб одяг вільно “летів” під час ходи. Має бути багато рюшів, воланів, складок. Багатошаровість. Багато мережива, вишивки, дивні ґудзики, стрічки, текстильні квіти. Створіть казковий образ. Соціальний образ, що користується попитом: Помічник, Духівник, Романтик. Стиль у мистецтві – романтизм.

З 26 серпня найбільш привабливими та симпатичними будуть люди, що справляють враження шляхетних, для кого не пусті слова: честь та гідність, самостійність, компетентність, лідерство. Додайте до образу речей, що підкреслюють високий статус. Виглядайте, як король/королева. Демонструйте, що високо цінуєте радощі життя: наряджайтеся кожного дня, як для свята. Демонструйте самостійність, відповідальність, творчість, упевненість в собі. Соціальний образ – Бос, Артист, Король. Стиль у мистецтві: високий Ренесанс.

Щодо розумової активності у серпні, то всі розумові процеси йдуть повільніше, ніж в липні. До 26 липня Меркурій в Левові: розум індивідуалістичний, нас цікавлять яскраві творчі процеси, театральні дійства, шоу, розваги, хобі, стосунки з дітьми.

З 26 липня 2017 розумова активність буде спрямована на питання роботи, служби, інтелектуальної тонкої точної праці, на підтримку здоров’я та на наведення ладу й чистоти. 29 липня починається ретроградна фаза Меркурія у 4 градусі Діви. Нижня кон’юнкція Меркурія станеться 26 серпня 2017. 31 серпня ретроградний Меркурій повернеться до Лева. Фаза ретроградності Меркурія з 29 липня до 13 вересня 2017. Таким чином, весь серпень дуже сприятливий для заглиблення у тонку точну інтелектуальну роботу. Оскільки перед розворотом до ретроградного руху Меркурій мав секстиль із Венерою, то в серпні будуть дуже сприятливі можливості для заробітків, а також для партнерства і кохання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

1 коментар

Ольга

01.08.2017 19:54

Дякую!

Відповіcти