Венера у Козерогові

З 12 листопада до 7 грудня 2016 Венера у Козерогові. Найбільш привабливими та симпатичними будуть ті, хто справляє враження людини зрілої, серйозної та ділової. Подобаються люди надійні, відповідальні, цілеспрямовані.
Привабливим буде одяг, що підвищує соціальний статус. Тобто, якщо ви виглядаєте, як особа, що займає керівну посаду, то до вас ставитимуться з симпатією та довірою. В цей час ви можете не боятися виглядати консервативно і нудно: класичний вовняний жакет, строга блузка, традиційні золоті та срібні прикраси з дорогоцінним камінням, годинник на руці, у бездоганному стані пасок на новеньких джинсах вищої якості, шовкова хустка на шиї, шкіряна сумка, що жорстко тримає форму, мокасини з китицями.
Дуже важливо, щоб одяг не справляв враження старого. Не важливо, скільки насправді років вашим речам. Важливо, щоб вони виглядали так, наче щойно з бутику.
У неформальній ситуації одягніть розкішного светра із чистої вовни або мохеру. Це може бути светр як ручної роботи, так і машинної в’язки. Важливо, щоб він не справляв враження утилітарної речі, а виглядав як щось особливе. Наприклад, це може бути традиційний арановий светр ручної роботи. Такі речі створюють дуже надійний привабливий образ, коли ви на відпочинку у заміській оселі.
Щодо кольорів, то надавайте перевагу спокійним кольорам та поміркованим сполученням: темно-синій + сірувато-рожевий, шоколадний + антрацит, чорно-коричневий + болотяний, чорного шоколаду + єкрю, бурштиновий + темний бронзовий, глибокий синій + небесний блакитний, чорний + яскравий блакитний, антрацитовий + ню.

Elena Melnik for ELLE Spain November 2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає