Щасливі транзити Юпітера

На щастя, крім руйнівних астрологічних циклів, є такі, що приносять мир та гармонію. Найбільш потужні з них – цикли Венера/Юпітер і Сонце/Юпітер. При одночасній участі Венера/Юпітер та Сонце/Юпітер у гармонійних конфігураціях (аспекти трину та секстилю) відбуваються перемир’я, завершуються війни.

Ми бачимо дугові аспекти саме цих циклів під час важливих дипломатичних зустрічей, спрямованих на припинення бойових дій. Наприклад, наприкінці Франко-Пруської війни (28 січня 1871 року) Сонце у 8 градусі Водолія, Венера у 20 градусі Водолія і Юпітер у 16 градусі Близнят, тобто Юпітер у трині з Сонцем і з Венерою. При перемир’ї 11 листопада 1918 року, яким завершилася Перша світова війна, Сонце було у 18 градусі Скорпіона, Венера в 15 градусі Скорпіона і Юпітер в 15 градусі Рака: точний трин. При франко-германському перемир’ї 22 червня 1940 року Юпітер у 7 градусі Тельця в секстилі до Венери в 7 градусі Рака і Сонце в 1 градусі Рака. Капітуляція 8 травня 1945 року (Друга світова війна) супроводжувалася Венерою в 17 градусі Овна в кон’юнкції з Меркурієм у 21 градусі Овна й трином Сонця в 17 градусі Тельця з Юпітером в Діві. Перемир’я з Японією 2 вересня 1945 року відбулося при Венері в 3 градусі Лева в секстилі з Юпітером в 1 градусі Терезів. Барбо наводить багато інших прикладів і показує, що у дуже великій мірі ці аспекти сигналізують про періоди інтенсивних мирних переговорів, договорів, перемир’їв і домовленостей.

А що на щасливих аспектах Юпітера відбувається в житті конкретної людини? Звісно, відбуваються події, які символізують везіння, нові можливості, протекцію, подарунки долі, винагороду, аванси. Щоб зрозуміти, які у людини життєві позиції та цінності, можна проаналізувати потік подій під час мажорних аспектів Юпітера з Сонцем і Венерою, особливо під час тринів. Звертайте також увагу в цьому сенсі на аспекти транзитного Юпітера до вашого натального Сонця, особливо на аспекти кон’юнкцій, квадратур та опозиції.

3 червня 2017 – точний трин Юпітер/Сонце. Щоб зрозуміти, яке спіткало вас везіння, проаналізуйте події свого особистого життя в період 27 травня – 10 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає