Астрологічна магія працює

Майже 30 років астрологічної практики: навесні 1989 купили з подругою на двох таблиці ефемерид і побудували власні гороскопи. Трактували за допомогою підручників Алана Лео. Там було жорстко прописане, що я не можу мати дітей. Але я на той момент мала вже двох. Тож виявилося, що не можна довіряти підручникам, треба підходити критично до будь-яких авторитетів. І далі всі ці роки – вивчення теорії та емпіричні дослідження. Переважна більшість тверджень, написаних у підручниках астрології, виявилися фантазіями авторів. Тому якщо хочеться досліджувати астрологію, – це одна справа. А як хочеться за допомогою астрології швидко розібратися у собі та розв’язати практичні задачі, – це справа інша. Одна справа – вивчати медицину. Інша – самотужки по підручнику з хірургії намагатися видалити собі апендикс.

Я перестала сумніватися в астрології десь років 15 тому. Бо досвід показав, що вона працює. І ви теж не будете сумніватися. Буде якийсь час здивування: чому вона працює?! А потім і цього не буде. Ви ж не дивуєтеся, що двічі два чотири.

Астрологія працює. Але ми на власний розсуд здатні чинити невчасно, не те, не так. А даймони, вірогідно, розважаюся, спостерігаючи нас. Фішка в тому, що у нас є свобода волі.

Я користуюся астрологією з 1989 року. Помітила, що роблю все за правилами циклів лише коли маю вибиратися з глибокої дупи. Щойно виберуся – забуваю за астрологію. До наступної дупи. Тож помилки – то наше все. Сто разів собі вже казала: тримайся астрології завжди. Але коли все добре, нічого не болить і купа грошей, то несе на спонтанну творчість. Вірогідно, зусилля філософа – утриматися від спонтанною творчості, творити свідомо. Вірогідно, це мав на увазі Платон, коли мріяв про філософа на троні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає