Астрологія не працює у рекетних стосунках

Буває таке, що людина звертається до астролога не заради того, щоб зрозуміти, що та як їй варто робити у тупиковій ситуації, а заради інших речей. Наприклад, людина хоче почути від астролога виправдання власного небажання щось робити. Очікує, що астролог скаже: «О! У вас не може бути шлюбу, бо ваша Венера у Скорпіоні». А коли астролог каже: «Ваша Венера у Скорпіоні вказує на те, що ви повинні докладати свідомих зусиль до того, щоб виглядати привабливою, поводитися цивілізовано, поважати цінності інших», – така людина обурюється, дратується. Або, наприклад, людина має на меті перекласти відповідальність за свій вибір на астролога: «Так скажіть мені прямо, мені вийти заміж за Річарда чи за Вільгельма?» А буває таке, що людина хоче отримати консультацію від астролога сама не знає заради чого. Просто тому що хтось з її оточення вже отримав. І в цьому випадку часто буває, що людина хоче зекономити. Наче і консультацію отримала, і гроші не втратила.

Всі ці випадки належать до категорії психологічних ігор. Це не життя. Не істинні стосунки. Це підробка життя. І підробка стосунків. І це завжди завершується розплатою. У сенсі, погано завершується: фінансові втрати, втрата репутації та становища у суспільстві, нервові розлади, зниження імунітету, травми. Краще в психологічні ігри не грати.

Якщо так сталося, що ви не помітили, як опинилися у ситуації гри, то вийти з гри буде дуже важко. Зазвичай доводиться грати до кінця. Тобто до розплати. Тому дуже важливо не потрапити у ситуацію гри. Як не потрапити? Аналізувати поведінку партнера і власну. І залишатися чесною людиною. Не піддаватися на спокусу «проковтнути наживку». Чудес не буває, і психологічна гра завжди завершується розплатою. Треба про це пам’ятати.

– Здравствуйте, возможно ли только расшифровка натальной карты (натальная карта имеется)? Какая стоимость? И возможно ли получить ответы по поводу работы и места жительства,какая стоимость? Спасибо

– Для розрахунків натальної карти я використовую комп’ютерну програму Almagest v. 8 Millennium 2000. Для описування гороскопів не використовую шаблонів – всі тексти авторські. Гороскоп особистості є розгорнутим описанням натальної карти. Вартість консультації українською 330 євро, російською 420 євро. Так, під час консультації розглядаються питання роботи та житла. З повагою Ольга Іванець

– Возможно ли получение ответов только о работе и места жительства?

– Так, це можливо. Є така послуга: від 90 Євро за конкретну тему в гороскопі особистості. У вас дві теми: робота та житло. Вартість консультації 180 євро українською, 300 євро російською.

– Возможно ли поставить хорарный вопрос по поводу одной или двух стран?

– У даному випадку я не візьмуся аналізувати ці питання методом хорару, бо мені важко виокремити точний момент, коли у вас постало запитання. З нашого листування видно, що ви маєте на меті отримати найдешевшу консультацію. Вас насправді цікавить питання економії грошей на консультації, а не підвищення якості життя за допомогою астрології. Я не можу вам допомогти у даному випадку, бо це була би профанація астрології. Спробуйте звернутися до іншого астролога і не намагайтеся ним маніпулювати. Будьте чесною людиною – астрологія не працює у рекетних стосунках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає