Обставини смерті в гороскопі особистості

У всіх без виключення в гороскопі є 8 дім. Навіть якщо у 8 домі немає планет, ризик для життя все одно буде. Він може бути більший (сильне ураження управителя 8 дому) або менший (гармонійний управитель 8 дому).

Що може нести загрозу для життя? По-перше, слід розглянути планети у 8 домі: принцип планети, яким домом управляє, які має дугові аспекти. По-друге, дивимося управителя 8 дому. Та сфера життя, яку описує цей дім, завжди буде вашою зоною ризику. Тут завжди буде загроза для вашого життя. Але це не значить, що ви можете уникнути ризику, якщо уникатимете цих ситуацій. Наприклад, якщо управитель 8 дому Марс у Левові в 11 домі, то ви ризикуєте життям, коли разом із друзями боретеся за справедливість. Або коли качаєтеся залізом у спортклубі. Або коли демонструєте професійну майстерність в робочому колективі. Але цей ризик і не означає, що ви помрете саме від цього ризику. Може так статися, що попри всі ризики ви подолаєте всі маргінальні ситуації і помрете в старості природним чином.

Останні дні січня 2014. Ольга Іванець
Ніколи в житті я не мерзла так. Я обіймала пічку у наметі Барбакану, трохи відігрівалася і поверталася до вогнища у діжці. Вночі там залишалося інколи лише нас троє: я, Ігор і хворий чувак із Західної у наметі, сильно кашляв. Але ввечері було купа народу. Мене сфотографувала Леся Венгринович. Я пояснювала, чому переконана, що режим януковича впаде. Я розповідала, що дракон став старий, і птахи вже повертаються до гори. А вночі якось прийшов хлопець з передової. Сказав, що саме над нами зараз, на даху будівлі, кулеметник, націлений сюди. А ми посміялися над ним, мовляв, йди звідси, провокатор, ми все одно не розійдемось… Найкращі дні і ночі мого життя. Незабутні. Незрівнянні. Я люблю вас, друзі! Дякую вам, що були поруч. Хвала Розуму, я опинилася серед вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

4 коментарі

Ірина

06.12.2016 20:33

Депресія від спілкування з невігласами, які не розуміють цінність нових технологій – це так! Квадрат Сатурна до Меркурія в 12 та оппозиція до Марса в Леві в 3. Все сходиться.

Відповіcти

    Ольга Иванец

    06.12.2016 22:16

    Те саме і з законотворцями, які не розуміють суті прогресивних реформ.

Ірина

06.12.2016 20:12

Управитель 8 дому Сатурн в Водолії в 9-му домі – померти від депресії в чужій країні.

Відповіcти

    Ольга Иванец

    06.12.2016 20:22

    Хахаха! Іро, ні! Померти від депресії у ролі викладача кафедри передових наукових технологій у вищому навчальному закладі.