30 квітня – 2 травня 2017

У фокусі уваги – інтелектуальні заняття. Сприятливі умови для інтелектуальної роботи, нових знайомств, обміну думками, невеличких подорожей.

30 квітня ви можете дуже плідно аналізувати, писати, шукати інформацію, якщо створите для себе затишну домашню атмосферу. Гарний емоційний фон підвищить якість роботи та сприятиме порозумінню під час спілкування.

1 травня дуже важкий день: з ранку до пізнього вечора дуже сильне емоційне збудження та дуже висока нервова напруга. Вислови інших викликатимуть сильну емоційну реакцію, особливо якщо йдеться про сімейні справи, національну культуру та традиції, почуття захищеності та комфорту, а також про науку, прогресивні реформи та колективну діяльність. Раджу створити на роботі затишну комфортну обстановку і налаштувати будило, щоб не забувати робити перерви в роботі. Бо нервове та емоційне збудження буде таким високим, що можна забути про все на світі, захопившись роботою. Також можна провести день вдома, серед близьких, у затишній атмосфері та навіть з домашніми не розмовляти на теми, що не стосуються напряму особистих справ. Те саме стосується і ситуацій, де ви у якості клієнта або партнера змушені реагувати на слова інших: не беріть близько до серця слів, що не несуть жодної для вас когнітивної інформації. А на когнітивну інформацію реагуйте виважено: “Добре. Я подумаю над цим і відповім пізніше”. Говоріть лише про те, на чому ви дуже добре знаєтеся. Спроби здаватися більш розумним та обізнаним, ніж насправді, закінчаться словесною баталією, яка за великим рахунком не несе жодної конструктивної складової.

2 травня дуже гарний день, щоб присвятити його улюбленим заняттям. Особиста творчість, спілкування з дітьми, хобі, розваги, спортивні заняття – все це буде дуже приємним, надасть сили, створить гарний настрій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає