Сонячно-місячний цикл

8 фаз сонячно-місячного циклу. Докладний опис цих фраз можна знайти, наприклад, у Дейна Радьяра, Бернадет Бреді, Дітріх Пессін, Лорі Рейд.

Фаза Нового Місяця (Перша):  Народжуються нові ідеї в тій сфері, яка представляє для нас принцип.

Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на цю сферу.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для . Попрацюйте над своїм іміджем, щоб він працював на . Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Серповидна фаза (Друга), зростаючий секстиль: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, іде системна й продуктивна праця, втілюються нові ідеї в сфері, яка представляє для нас принцип . Це такі речі як . Зараз час радіти життю. Його символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, виказують себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – потреба . На рівні держав та суспільств постають питання .

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашому розумінню в галузі . У нас з’являються нові можливості для . Виникають сприятливі обставини, щоб вирішувати питання в цих сферах. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від тих, кого сприймаємо як .

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба змінити напрямок реалізації своїх здібностей в сфері . Життя спростовує зараз наші уявлення про .

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в сфері яка представляє для нас принцип . Це такі речі як проблеми, пов’язані з . Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив середовища великий. Але прагнення заявити про себе, ствердитися, пройти випробування та здійснити свій потенціал у нас також міцне. В нас навіть надлишок сили, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що замислене тиждень тому таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися та насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються .

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин у: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про сферу, яка представляє для нас принцип . Це такі речі як проблеми, пов’язані з . Добрий час, щоб більше уваги приділяти в зв’язку з тими питаннями, які стосуються .

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно , то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в цій сфері, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком подій, які самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Фаза Повного Місяця (П’ята) у : зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах через речі, які представляють для нас принцип . Йдеться про проблеми, пов’язані з . Можуть виникати драматичні ситуації, що стосуються . Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується . Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його компетентність в вищевказаних сферах. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від .

Фаза Місяця, що розпорошує (Шоста), падаючий трин у: це фаза «врожаю», коли бачимо плоди попередньої праці, пов’язаної з . Гармонія відновилася, рівновага встановлена. Є відчуття спокійного добробуту. Може бракувати спонтанної заповзятливості й щирості зростаючого трину, але падаючий трин надає можливості для позитивного творчого співробітництва там, де йдеться про .

В цей час люди зазвичай діють як розповсюджувачі ідей. Успіхом користуються ідеї, які стосуються .

Якщо ми з усіх сил намагалися зберегти незмінним стан речей в сфері , то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у бік перемоги або загибелі. Якщо ми докладали зусиль, щоб рухати прогресивні ідеї в цих сферах, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у необхідному напрямку.

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у: час основної кризи цього місяця, нестабільність й напруження. Може бути стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї, пов’язані з .

Виклики цього часу виглядають як питання життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий рівень самостійності. Маємо розставити крапки над “і” в таких речах як

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують нагоди розправитися з вами. Це час повертати борги.

Фаза Бальзамічного Місяця (Восьма), падаючий секстиль в: теми цього місячного циклу — . В цей час ми завершуємо справи, що стосуються цих тем. На цій фазі циклу ми активно співпрацюємо й докладаємо систематичних зусиль, щоб остаточно втілити ідею циклу — . Водночас ми плануємо майбутні зміни.

В ці дні можемо явити себе в ролі персонажу, що фокусує на собі драму суспільства, виступити в ролі . Або можемо мати справу з людиною, яка опинилася в цій ролі: її можуть призвати до відповідальності, гнобити тим чи іншим чином.

В центрі уваги опиняються люди, які втілюють потребу своїх колективів у змінах. Тому активісти цього часу можуть відрізнятися фанатизмом або ж величезним політичним баченням, яке надихає на подвиги.

Вдалий час, щоб завершити та почати планувати в сфері .

Місячна фаза в Овні: Колективний настрій: “Хочу та буду!” – бойовий, войовничий, рішучий. Задача: боротьба та самореалізація. Мета: здійснити волевиявлення, боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Прилив сили, пристрасть, ентузіазм дають можливість діяти рішуче й сміливо. Життя плине в пришвидшеному темпі. Дуже хочеться скоріше побачити результати зусиль. Є можливість в боротьбі та роботі проявити якості керівника, лідера, власну компетентність, взяти на себе відповідальність. Бракує терпіння та мудрості, самодисципліни. Є тенденція спочатку діяти, а потів вже оцінювати свої дії з позиції добре-зле. Люди запальні, гарячі, самовпевнені, галасливі, агресивні. Може бути більше, ніж зазвичай, пожеж та вибухів, народних повстань, військових конфліктів, бійок, нещасних випадків, аварій.

В суспільстві в цей час в центрі уваги такі професії, де потрібна рішучість та сміливість: хірургія, спорт, поліція, військова справа. А також технічні професії й ремесла, робота з вогнем та металом, робота з інструментами, зі зброєю. Робота з механізмами та технікою.

Місячна фаза в Тельці: Колективний настрій – “Маю й зберігаю!” або: “Здобуваю”. Багато питань цієї фази будуть про кохання до звичної, знайомої праці, про матеріальні речі, про особисте майно, про самооцінку. Мета прагнень – заможне майбутнє та радість від повсякденних прибутків

В цей час зазвичай нам цікаві традиційні цінності: добробут, насолода, радощі життя, статки, здоров’я, втіха. Ми в захопленні від піклування про справи, багато уваги приділяємо почуттям. Нам цікаво добре знайоме, а до нового й несподіваного підходимо критично, з недовірою, особливо якщо мова про наші фінанси та майно. Велику цінність має їжа, відпочинок, комфорт, зв’язок з близькими й коханими людьми. Час плине повільно, без поспіху та метушні. Ми можемо почуватися більш ледачими й поблажливими, ніж зазвичай.

Зразками для наслідування стають ті, хто вміє піклуватися про започатковані справи, терпляче чекати, доки розпочате зміцніє й почне приносити плоди. Нас надихають хранителі, терплячі трудівники, мудрі пастухи й всі ті, хто вміє самостійно забезпечити собі матеріальну стабільність.

Виникають сприятливі обставини, коли ми можемо використати наші таланти й здібності, ресурси та гроші. Ми можемо отримати щось цінне: матеріальну винагороду, повернення забутого боргу, доступ до закритого перед тим джерела надходжень, визнанні наших чеснот, аванс. Часто в ці дні надходять гроші, коштовні речі у власне розпорядження. Невеличкі подарунки, приємні речі.

Нам знадобиться вміння адекватно оцінювати речі й ситуації. Вміння докладати конкретних практичних зусиль з метою прибутку. Здатність піклуватися про підтримку життя, адаптуватися до нових умов, створювати комфорт, затишок. А також здатність винаходити, заробляючи на життя. Негативною якістю є колективізм, альтруїзм, втрата власного «я» в колективі.

В суспільстві попит на такі сфери діяльності: сільське господарство, садівництво, банки, біржі, організація праці й розробка економічних теорій. Продукти харчування, ласощі, екзотичні фрукти, делікатеси. Модний гарний одяг, дорогоцінності, косметика, музика, живопис, скульптура й антикваріат.

Місячна фаза у Близнятах: Колективний настрій – “Міркую. Сумніваюся”. Мета прагнень – навчання й усвідомлення різноманіття; цікавість й радість від спілкування. Задача: сумніватися, щоб відрізняти брехню від правди. За зразок люди беруть великих мислителів й вчених-універсалів. Нас оточують інтелектуали, а також всілякі посередники, торговці, обманники, ошуканці, пліткарі, дрібні шахраї. Багато розмов, листів й телефонних дзвінків, а також метушні, біганини й коротких поїздок. Доводиться водночас робити кілька справ.

В центрі уваги — те, що стосується якості інтелекту, інформації, навчання, документів, перевірки правдивості інформації фактами, контактів, зв’язків, знайомств, невеличких пересувань, подорожей на недалеку відстань, повсякденності, стосунків з родичами та сусідами. Головні теми: ЗМІ, свобода слова, обробка інформації, освіта, мова спілкування, транспорт, дороги. Обставини спонукають формулювати й доносити думку, пояснювати, доповідати, узнавати правду та домовлятися. Ми цікаві, шукаємо нових вражень. Можуть з’явитися нові знайомства, нове джерело інформації. Надходять важливі новини.

В особистих стосунках ми більш легковажні, ніж зазвичай. Більш рухливі, нервово збуджені, дотепні, іронічні, відкриті для спілкування. Дотримуємося правил гри.

В суспільстві найбільш бажані таки види діяльності: посередництво, особливо біржові маклери, торгівля. Всіляка комерційна діяльність, що потребує спілкування з людьми: видавці, торговці книжками й будь-якою поліграфічною продукцією, журналісти, продавці, кореспонденти, перекладачі, оглядачі, репортери, викладачі. Представники “інтелектуальних” професій: математики, філологи, літературознавці, аналітики.

Місячна фаза в Ракові: Колективний настрій – “Хвилююся”. Хочеться бути захищеним, мати дах над головою, необхідний рівень емоційного комфорту, емоційної безпеки. Мета: спокій душі. Задача – міцний емоційний зв’язок.

Опікуємося традиційними питаннями: гарна їжа, затишок, сімейний добробут, ніжність, лагідність. Романтична фаза місяця. Ми більш чутливі, уважні, ранимі, уразливі, підозрілі, дратівливі, жадібні до всього приємного, глибоко переживаємо, мріємо, багата уява. Тому хочемо, щоб нас оточували люди і речі, які можуть підвищити наш рівень комфорту та безпеки. Нам подобається піклуватися, захищати, давати й отримувати підтримку. В цей час багато згадуємо з минулого, з дитинства. Нагадують про себе колишні емоційні радості та біди. Посилюється відчуття любові до батьків, до свого народу. Нам приємно, коли нас визнали та ухвалили рідні, близькі. Є цікавість до історії та любовних романів.

Сильна якість – здатність сприймати, відчувати та адаптуватися, пристосовуватися. Важливо розрізняти власні емоції та не боятися змінюватися під впливом вражень, переживань. Важливо адекватно реагувати.

В суспільстві попит на роботу, де вадливе співчуття та опіка. Особливо робота медсестер, сиділки, вихователя в дитячому закладі, няні, годувальника, хатнього працівника, психолога, а також повара, робітника сфери харчування, ресторатора, готелю. В мистецтві – популярні актори театру та кіно, поети, музиканти, письменники, літературознавці, мистецтвознавці. Діяльність, що має відношення до національної, родинної теми.

Місячна фаза в Левові: Колективний настрій – “Творю”, “Прийшов, побачив, переміг”. Нас мотивує радість реалізації творчих задумів – й потреба ділитися радістю з іншими. Мета прагнень: максимально виразити себе й досягти успіху. Задача – бути сяючим центром власного всесвіту. Найголовніша цінність – життя у всій його повноті, розкриття творчого потенціалу особистості.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здатності до творчості, від вміння брати на себе роль керівника, робити свідомий вибір, приймати самостійні рішення, віддавати накази, брати на себе відповідальність, бути компетентним. Потрібні такі якості: бачення власної мети, сила волі, вітальність, сила воли, акторський талант, вміння приймати оплески і святкувати перемоги. Багато питань будуть пов’язані з темою шляхетності. В центрі уваги – продукти особистої творчості — діти в прямому сенсі слова й “дітища” в сенсі того, що володарює нашим серцем: улюблена справа, кохані, захоплення, хобі, ігри, улюблені ролі та строї для них.

Робіть все спокійно, впевнено, рішуче, з оптимізмом на рахунок того, що можете досягти ідеалу Людини. Будьте компетентні.

В особистому житті в цей час ми налаштовані на свято. Настрій радісний. Кортить веселитися, працювати для задоволення, більш творче ставлення до праці. Хочеться бути в центрі уваги, розважатися. Але при цьому ми біль вибагливі, ніж зазвичай. Відчуваємо самоцінність й нетерпимі до будь-якого приниження. Нас оточують яскраві люди, митці, компетентні керівники. Лунають заклики не дати нікому утискати й гнітити свою волю.

В суспільстві притягують увагу керівники різного рівня на другорядних посадах: менеджери, секретарі, повноважні представники, депутати парламенту. А також: головний лікар, полісмен, режисер, актор. Представники всіх професій, що пов’язані з розкішшю: торговці золотом, діамантами, картинами, а також дизайнери, модельєри, косметологи.

Місячна фаза в Діві: Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень — бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, працелюбними й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

Місячна фаза у Терезах: Колективний настрій: “Сприймаю естетично та етично, зважую, даю оцінку”, або “Врівноважую”. Мета прагнень: краса й гармонія. Життєва задача: нести світові красу та гармонію.

Обставини примушують звертати увагу на інших, робити щось разом з іншими, брати участь у світських закладах, рахуватися зі змінами в суспільстві. В центі уваги — артисти або діячі мистецтва й культури, дипломати, миротворці, судді. А також ті, хто, на наш погляд, досяг досконалості.

Ми усвідомлюємо важливість для себе стосунків, партнерства та суспільства, але водночас власна свобода й воля є для нас найважливішою цінністю. Вона вища за все, Ні за що не погодимося бути чиєюсь «власністю» й не поступимося особистими інтересами заради суспільних. В партнерстві прагнемо знайти таке рішення, що привело б до миру та взаємної користі. Нам потрібно більше часу, щоб все добре обмізкувати й зважити перед тим, як зробити вибір. Тому багато хто з нас виглядатиме зараз «нерішучим». Проте нерішучість не стане на заваді руху вперед — зупинка тимчасова.

Що сприятиме успіху? Здатність мислити стратегічно, поводитися культурно, гарно, дипломатично, будувати стосунки з партнерами та відкритими ворогами свідомо, вміти обґрунтувати справедливість власною позиції.

Підходьте до всього неупереджено, зберігайте «високий стиль» стосунків, але не дозволяйте нікому примусити вас до рішення, що протирічить вашій уяві про справедливість. Шукайте порозуміння зі співрозмовником. Поважайте цінності партнера, але не жертвуйте заради партнера свободою й внутрішньою незалежністю. У стосунках демонструйте партнеру власну компетентність, беріть на себе відповідальність, домовляйтеся про зобов’язання. Не шукайте симпатій інших, краще відслідковуйте в собі прояви непевності та брак сили волі. Не уникайте конфліктів, бо будете залежати від волі та сили інших та від особистих симпатій. Не відкладайте рішення, не варто занадто вагатися. Робіть вибір. Висловлюйте свої думки тактовно й тонко. Будьте відкриті до нових ідей й думок.

В суспільстві попит на ту діяльність, що несе в світ красу: мистецтво – музика, танок, театр, мода, фотографія, реклама, оздоблення інтер’єрів, флористика, прикраси, косметика; професії, де треба спілкуватися з людьми та мати «почуття стилю»: референт, декоратор, дипломат, конферансьє, різного роду посередники. Юристи в ролі миротворців, третейські судді.

Місячна фаза у Скорпіоні: Колективний настрій: “Проникаю”, або “Жадаю”. Ми схильні поводитися провокативно, є бажання докопатися до суті, проникливі, сексуальні, не бридливі. Мета прагнень – вийти за межі власної моці та немощі. Задача – бути видатним, винятковим, на весь світ славетним, або могутнім, глибоко змінитися, відродитися до нового життя, позбавитися зайвого, що заважає рухатися вперед.

Відбуваються події навколо майна інших, боргів, спадку, кредитів, підтримки з боку інших. Добрий час, щоб більше уваги приділяти накопиченню статків, сексуальному життю, психоаналізу, розслідуванням прихованих речей, розкриттю таємниць. Розкривається інформація по вагітність, народження, смерть, природні катаклізми, війну, корупцію, бандитизм, тероризм, кризу. Підвищується сексуальна привабливість й сексуальне бажання.

Нас мотивує потреба показати оточенню, ким ми є, щоб з нами рахувалися, сприймали як глибоко значущу особистість, могутню, яку навіть варто остерігатися.

В цей час щось може безжально й безпомилково «ятрити рану». Ми можемо зазирнути в обличчя тому, що потребує глибоких змін, очищення, зцілення. Ми можемо почуватися незатишно, бо поруч будуть ті проникливі, ядучі, безжальні до недоліків, схильні провокувати люди, яких ми не здатні ігнорувати.

Конструктивність дій залежить від нашої здатності розслідувати глибоко приховані речі, сприймати й приймати неприємне, погоджуватися на незворотні неминучі зміни. Від того, чи здатні ми дослухатися до стану власної психіки й мобілізувати темні, архаїчні сили натури на подолання кризи, на пошуки виходу з маргінального стану. Знадобиться сміливість порушувати табу. Готовність йти до кінця, щоб ствердити істину. Здатність без натяків та недомовок говорити про те, про що заведено умовчувати.

В суспільстві попит на всі галузі, де треба розслідувати та вивчати ще невідоме, розкривати таємниці й секрети: наука, розшук, розвідка, шпіонаж; дослідження печер, поховань, підземелля; психоаналіз, рентгенологія. Медицина (хірургія, реанімація, протезування, реабілітація). Прибирання сміття, утилізація відходів. Ритуальний сервіс: обслуговування тих, що помирають; продаж поховальних принад; нотаріуси, адвокати, що займаються спадком й банкрутствами; страховий бізнес, податкова служба в державі; робітники силових структур, розвідка.

Місячна фаза в Стрільці: Колективний настрій: “Мене надихають досягненнями інших”. Хочеться знайти сенс в тому, що з нами та в світі коїться. Хочеться знати більше, ніж написане в Фейсбуці, ніж розповіли сусіди. Відчуваємо, що бракує фундаментальних знань, і хочеться пройти новий великий курс учбової програми.

В цей час багато хто починає фанатично боротися за ідеали свободи слова й совісті.

Стануть у пригоді такі якості характеру: освіченість, здатність робити висновки та узагальнення, вміння широко дивитися на речі, бути готовими зіткнутися з чимось таким, що не вкладається в голові та потребує розсунути кордони власної картини світу.

В суспільстві в цей час попит на такі речі: електронний та будь-який інший зв’язок з далекими краями, різноманітні бюро подорожей. Діяльність, що має відношення до іноземців: дипломатія, політика, ЗМІ-кореспонденти, перекладачі, торгові агенти, екскурсоводи та гіди. Шукачі істини з ряду філософів, теологів, душ пастирів, гуру. Також всі галузі діяльності вищої освіти, юриспруденції, видавничої справи, та вся сфера суперництва спортсменів.

Місячна фаза в Козерогові: Колективний настрій – “Завершую й досягаю мети” – проявляють себе справжні Діячі, яким не бракую терпцю й витримки, щоб виконувати дану собі обіцянку й довести свою працю до кінця. При тому рушієм не стільки бажання отримати винагороду, скільки прагнення гідно завершити власну справу. Задача – послідовно втілювати те, що наказує внутрішнє почуття гідності.

В пригоді стануться такі якості: вміння терпіти та бути реалістом, діяти в режимі економії сил в суворих умовах та доводити діло до кінця, керувати виробничим процесом. Люди в цей час неймовірно серйозні. “Правила” керують нами. Важливі прогрес та гідність. В центрі уваги – люди впливові, а також ті, на кого можна покластися, розраховувати. Репутація стає більш важливою, ніж зазвичай. Може сильно тиснути потреба добитися мети, досягти успіху.

В суспільстві попит на таку діяльність: будь-яка праця або галузь, що поважає цінності (банк, нерухомість, страхування, опіка). Або обробка міцних матеріалів (головним чином камінь) від будівництва до скульптури. Взагалі попит на працю, де важливу роль відіграє здоровий глузд, зосередженість, терпіння, велика витримка.

Місячна фаза в Водолієві: Колективний настрій – “Винаходжу”: старі цінності й методи гальмують прогрес, їх треба замінити новими. Нас надихає ідея прогресу, наукових розробок, інженерної праці. Прагнення реформувати структури, що застаріли. Життєва задача: принести в світ щось нове, унікальне. Мета прагнень: науково-технічний прогрес, який рухає геній індивідуалістів, або колективістська утопія.

Це час для експериментів, наукових розробок, для використання найсвіжіших досягнень наукової думки. Виникають божевільні ідеї, утопічні проекти. Ми здатні поводитися як відступники, ренегати, одинаки, заради того, щоб зберегти власну свободу та індивідуальність. Тим не менш, індивідуалізм штовхає до пошуків таких самих індивідуалістів, бо хочеться бути серед друзів та однодумців, обговорювати з ними свої винаходи та плани на майбутнє.

Знадобиться здатність мислити нестандартно, незалежно. Вміти залишатися індивідуальністю в колективі.

В суспільстві попит на все, що пов’язане з темою соціальних реформ, з революційними прогресивними змінами, науково-технічним прогресом, наукою, авіацією, космосом, винаходами, відкриттями, символьними системами. Цікавість до астрології, уфології, гуманістичної психології. В центрі уваги – виконавча влада в державі, суспільний рух, соціальні спільноти, колективи, клуби.

Місячна фаза в Рибах: Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій згладжуються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, який керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко попадають під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

Нас мотивує потреба виразити власну чутливість, а також прагнення знайти в інших людей розуміння тонкощів, близьке до нашого. Події активізують нашу здібність підключатися до колективного підсвідомого, розгадувати загадки, прозрівати тонкий зміст за проявами матеріального світу.

Це гарний час, щоб прояснити різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, містифікації, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Є можливість викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Варто діяти лише після того, як розібралися в ситуації, зрозуміли її, сприйняли чітко всі фактори, інтуїтивно відчули момент.

Потреба в суспільстві на такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. А також цирк, театр, кінематограф. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Сфера, пов’язана з хімічною промисловістю. Парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає