1 – 4 жовтня 2016

Виникають нові ідеї щодо стосунків та партнерства. У фокусі уваги – партнери особисті та ділові. Союзи. Відверта ворожнеча. Відстоювання справедливості в суді. Протистояння. Пошуки компромісу. Співробітництво на паритетних засадах. Миротворство. Дипломатія. Світське життя. Суспільні обов’язки. Мистецтво.

У політичному житті обставини сприяють важливим зустрічам та рішенням міжнародного рівня. У особистому житті – сприятливі умови для важливих рішень щодо кар’єри та бізнесу. Важливі справи, розпочаті рік тому, наступні два місяця  на стадії завершення. В цей час в особистому житті поступово розчищається простір для нових ділових проектів та починань.

У суботу на неділю спонтанні ситуації у партнерстві та суспільному житті. Якщо ваша професійна діяльність пов’язана з новітніми технологіями, наукою, реформами, колективною роботою, клубами за інтересами або з усім креативним та оригінальним, то це буде час, коли ви знаходите друзів та однодумців та зав’язуєте стосунки.

Дуже сприятливі дні для тих, хто заробляє на життя у галузі мистецтва. Особливо у галузі фото, кіно, живопису, літератури, культурології, міфології, гуманістичної психології.

Понеділок та вівторок – дуже сприятливі умови для зміцнення свого становища у бізнесі та особистій творчості. Підтримка творчих проектів з боку високопосадовців та впливових персон. Корисні знайомства та обмін думками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає