1 червня – 5 червня 2017

Період з 15:41 1 червня до 13:41 5 червня дуже напружений щодо розумової діяльності. Ми змушені долати перешкоди у сфері інтелектуальних занять, спілкування та невеличких подорожей. Нові ідеї у сфері інтелектуальної роботи, що виникли 25 – 28 травня 2017, зараз намагаються втілитися в умовах, які цьому не сприяють. Перешкоди виникають, наприклад, через побутові негаразди, через необхідність приділяти увагу підтримці здоров’я, через купу дрібних невідкладних обов’язків. Доводиться у кризовому режимі вирішувати питання тонкої точної інтелектуальної роботи, служби, повсякденної праці, здоров’я, найманих працівників, домашніх тварин, робочих інструментів. Ми змушені обговорювати неприємні теми, пов’язані із побутовими звичками, робочими умовами, способом підтримки здоров’я. 1 – 2 червня доведеться сконцентруватися на роботі, повсякденній рутині, робити щось конкретне заради підтримки здоров’я, наводити лад та чистоту. Гостро постають питання організації праці та здорового способу життя. Тисне обов’язок, і пристрасне бажання досягти як найкращого результату стимулює до роботи. Дуже зле почуватимуться ті, у кого немає серйозної роботи і спортивних амбіцій. В цей час такі люди поруч заважатимуть працювати своєю агресією та занудством. 3, 4 і до 13:41 5 червня варто в своїх інтелектуальних заняттях озиратися на цінності партнера, триматися своїх цінностей і шукати співробітництва. В цей час поведінка партнера може бути досить грубіянською. Задача: знайти спосіб зберегти рвновагу, але не поступитися власними етичними принципами та високими естетичними вимогами.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології перша половина червня сприятлива для вирішення питань припинення війни. Це дуже сприятливий час для вашої інтелектуальної особистої творчості: дружба зі знаменитостями місцевого масштабу, протекція, винагороди, подарунки, аванси, нові можливості, щасливий збіг обставин – всі ці подарунки долі можуть принести вам багатство і успіх. Якщо ви вмієте конструктивно використовувати ситуації, коли вам фортунить, ви легко зможете вийти на новий рівень партнерських стосунків та суспільного життя завдяки власній інтелектуальній творчості. Демонструйте себе як людину розумну, логічну, раціональну, обізнану, легку, рухливу, комунікабельну – і Фортуна буде до вас прихильною. В цей час дуже небезпечно обманювати, тікати в світ мрій від реального життя та перебільшувати власну значущість. Коли приймаєте рішення, утримуйте високий рівень внутрішньої чесності, бо похибки у розрахунках та сприйнятті інформації коштуватимуть занадто дорого – можна не те ще не скористатися успіхом та везінням, а втратити надто багато. Юпітер любить героїв. І навіть коли Сонце у трині до Юпітеру, кожен отримує лише те, на що заслуговує.

Виникають принципово нові оригінальні ідеї щодо особистих статків, особистого джерела прибутку та особистих цінностей. Якщо ваші прибутки пов’язані з науковими розробками, винахідництвом, інженерією, передовими технологіями, оригінальними заняттями (астрологія, наприклад), то зараз вам легко заробити гроші, бо суспільство підтримує ваші цінності та креативні ідеї. Фінансові питання вирішуються легко, особисті фінансові надходження стабілізуються й зміцнюються. Подивіться в цей час, на що ви легко витрачаєте власні кошти і свій час: це ваші найважливіші цінності, на яких базуються власні серйозні довгострокові проекти, кар’єра, репутація. Саме ці цінності – основа вашого внутрішнього стрижня, який не дає впасти під час життєвої бурі.

З 4 червня до 20 липня у конкретній практичній активності діяти краще за все “обхідним маневром”. Прямолінійні відверті дії зараз не кращий спосіб перемагати. Ставлення до боротьби й професійної майстерності в цей час занадто емоційне. Хвилювання та/або замріяність знижують ефективність у боротьбі та роботі. Щоб працювати було приємно і не надто виснажливо, створіть затишні умови на робочому місці та не сильно переймайтеся образливою поведінкою інших, бо людям зараз важко діяти адекватно через власні фантазії та дратівливість. Ті, кому бракує сили й відваги, в цей час відстоюють свої інтереси, дорікаючи іншим: змушують інших почуватися винними, емоційно тиснуть за допомогою свого ображеного вигляду. Слідкуйте за тим, щоб дії були послідовні. В цей час заняття спортом допомагають заспокоїти надто сильні емоції та підготуватися до адекватних дій у професійній майстерності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає