1 – 4 вересня 2016

Виникають нові ідеї щодо роботи, звичної рутини, побуту. Ідеї стосовно служби – державної та військової. Стосовно тонкої точної інтелектуальної праці. Ідеї про здоровий спосіб життя, про чистоту та гігієну, дієту, підтримку здоров’я фізичними навантаженнями. Ці дні ми почуваємося дещо збентеженими. Бо знання, які у нас були про правильний спосіб життя та правильне ставлення до роботи, доводиться дещо переосмислити. Щось із того, у чому ми були переконані раніше, застаріло, було перекреслене новими даними. Доводиться мати справу з новою традицією. Колишні уявлення на практиці виявляються хибними, відірваними від реального життя. Імперативні обставини вимагають критичного погляду на мрії та сподівання. Обов’язок перед законом та мораллю вимагає бути компетентними в роботі та у ставленні до здоров’я. Відповідальні компетентні люди в цей час можуть отримати винагороду та піднятися вище у кар’єрі та суспільному житті.

У четвер буде багато напруження через роботу та зусилля, націлені на підтримку здоров’я. В цей день сонячне затемнення. Про його вплив на мешканців України можна прочитати тут Затемнення 2016 року в гороскопі України

У п’ятницю багато новин, що стосуються роботи та здоров’я. Спонтанні зустрічі, неочікувані знайомства, дивовижні збіги обставин. Раджу не зловживати речами, що змінюють стан свідомості, бо можна через якусь непомітну дрібницю опинитися в халепі: нашкодити собі через хибне уявлення, через неправильне розуміння, або бути ошуканим чи втратити щось важливе.

У суботу несподіванки у партнерстві та світському житті. Гарні можливості через стосунки та світські заходи одержати підтримку з боку високопосадовців або впливових персон. Вдалий час для пошуку примирення та для того, щоб розірвати ті стосунки, які неможливо врятувати. Є можливість вдало узгодити з партнерами цінності, навіть якщо заглиблення у з’ясовування стосунків викликає занадто важкі драматичні почуття. У будь-якому разі в цей час можна зміцнити стосунки, якщо є така мета, дипломатично й красиво вказавши партнеру на ті речі, з якими неможливо примиритися. Також це добрий час для заробітків завдяки соціальному становищу та кар’єрі. Можна отримати винагороду, подарунок, грошову підтримку. Є вірогідність отримати щось грандіозне, дуже коштовне.

У неділю приплив сили. Бажання робити щось конкретне практичне. Щось професійне або спортивне. Але варто залишатися при здоровому глузді, поводитися помірковано. Бо є ризик захопитися оригінальною ідеєю і втратити голову. Особливо коли йдеться про свободу, незалежність, право діяти на власний розсуд. Ці питання можуть стати причиною конкуренції, протистояння. Друг і однодумець може опинитися у протилежному таборі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає