1 – 5 лютого 2016

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у Скорпіоні: час основної кризи цього місяця, нестабільність й напруження. Може бути стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї, пов’язаної з державними структурами, бізнесом, кар’єрою, честю, репутацією, високим соціальним становищем.

Виклики цього часу здаються питаннями життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий рівень самостійності. Маємо розставити крапки над “і” по відношенню до подолання кризи, наслідків війни та руйнації, глибокої трансформації, реанімації, відродження до життя після кризи, сексуальних стосунків, фінансових накопичень, боргів.

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час отримання винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують вдалого випадку для розправи над вами. Це час повертати борги.

Колективний настрій: “Проникаю”, або “Жадаю”. Ми схильні поводитися провокативно, є бажання докопатися до суті, проникливі, сексуальні, не бридливі. Мета прагнень – вийти за межі власної моці та немощі. Задача – бути видатним, винятковим, на весь світ славетним, або могутнім, глибоко змінитися, відродитися до нового життя, позбавитися зайвого, що заважає рухатися вперед.

Відбуваються події навколо майна інших, боргів, спадку, кредитів, підтримки з боку інших. Добрий час, щоб більше уваги приділяти накопиченню статків, сексуальному життю, психоаналізу, розслідуванням прихованих речей, розкриттю таємниць. Розкривається інформація по вагітність, народження, смерть, природні катаклізми, війну, корупцію, бандитизм, тероризм, кризу. Підвищується сексуальна привабливість й сексуальне бажання.

Нас мотивує потреба показати оточенню, ким ми є, щоб з нами рахувалися, сприймали як глибоко значущу особистість, могутню, яку навіть варто остерігатися.

В цей час щось може безжально й безпомилково «ятрити рану». Ми можемо зазирнути в обличчя тому, що потребує глибоких змін, очищення, зцілення. Ми можемо почуватися незатишно, бо поруч будуть ті проникливі, ядучі, безжальні до недоліків, схильні провокувати люди, яких ми не здатні ігнорувати.

Конструктивність дій залежить від нашої здатності розслідувати глибоко приховані речі, сприймати й приймати неприємне, погоджуватися на незворотні неминучі зміни. Від того, чи здатні ми дослухатися до стану власної психіки й мобілізувати темні, архаїчні сили натури на подолання кризи, на пошуки виходу з маргінального стану. Знадобиться сміливість порушувати табу. Готовність йти до кінця, щоб ствердити істину. Здатність без натяків та недомовок говорити про те, про що заведено умовчувати.

В суспільстві попит на всі галузі, де треба розслідувати та вивчати ще невідоме, розкривати таємниці й секрети: наука, розшук, розвідка, шпіонаж; дослідження печер, поховань, підземелля; психоаналіз, рентгенологія. Медицина (хірургія, реанімація, протезування, реабілітація). Прибирання сміття, утилізація відходів. Ритуальний сервіс: обслуговування тих, що помирають; продаж поховальних принад; нотаріуси, адвокати, що займаються спадком й банкрутствами; страховий бізнес, податкова служба в державі; робітники силових структур, розвідка.

1 лютого 2016 точна падаюча квадратура Меркурія у Козерогові до Урану в Овні. 8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний с активною боротьбою передових революційних ідей, що забезпечують право діяти на власний розсуд. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

В останній декаді жовтня 2015 була головна криза циклу. Мали оцінити реформи в суспільстві. Переживали протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

В перші дні грудня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ. Стан речей в сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, мови спілкування не може більше залишатися незмінним. Самі собою повалилися всі підпорки, що утримували статус кво по відношенню до прогресивних реформ в інтелектуальній галузі та в сфері ЗМІ, й події стрімко несуть нас у бік змін революційного характеру. Зусилля, що були докладені в інтелектуальній сфері, в сфері ЗМІ та свободи слова до прогресивних реформ, тепер приносять плоди.

На початку лютого 2016, як і в другій декаді січня 2016, як і в другій декаді грудня 2015, розум сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що пов’язане з розвитком подій світового рівня, а також власними важливими справами: життєвою метою, репутацією, кар’єрою, бізнесом, діловими проектами. Це викликає сильну знервованість, метушливість. Можливі нервові зриви, дуже високий рівень тривожності. Після переосмислення в другій декаді січня 2016 своїх ментальних програм, що були актуальними в грудні 2015, тепер маємо завершити свою наукову роботу, що була розпочата в квітні 2015. Це дуже напружений період, велике інтелектуальне навантаження. Але маємо докладати зусиль, бо йдеться про роботу, яка напряму стосується кар’єри й життєвої мети.

На особистому рівні аспект має значення для тих, чия інтелектуальна діяльність пов’язана з наукою, передовими технологіями, інженерією, якимись незвичними оригінальними проектам, колективною діяльністю, виконавчою владою в державі. Та з астрологією.

3 лютого 2016 точний падаючий секстиль Марса в Скорпіоні з Плутоном у Козерогові. В першій декаді листопада 2014 року почався новий цикл боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії. Наприкінці січня 2015 ідея цієї боротьби вперше явила себе світові. В першій-другій декаді березня 2015 ідея боролася за втілення, але світ був не готовий її прийняти. Тому боротьба була гостра, драматична. У другій-третій декаді квітня 2015 обставини були сприятливими для ідеї. В середині липня 2015 в сферах боротьби за владу ми бачили процеси, які нагадували те, що відбувалося у владі у третій декаді липня 2013. То була активна, гостра, але не прямолінійна боротьба в державах та суспільствах проти кримінальних структур та корупції за ствердження права бути підприємцем та діяти на власний розсуд. Ми бачили інтриги, обхідні маневри, консолідацію національно-патріотичних сил.

В середині жовтня 2015 перешкоди на шляху втілення ідеї трансформації владних структур самі по собі зникли. Боротьба велася крок за кроком, прискіпливо й точно через виконання тонкої точної праці інтелектуального характеру, через активні дії держслужбовців та військових службовців, через діяльність освітян, лікарів та всіх діячів інтелектуальної сфери.

В першій декаді грудня 2015 ідея боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії знаходиться на останній фазі втілення — світ вже прийняв цю ідею, і структури влади, які не відповідають вимогам сучасності, мають дати місце новим структурам. Але старі пручаються несамовито, не хочуть йти в минуле. Тому боротьба гостра й драматична. На чиєму боці перевага? На боці миротворців, дипломатів, тонких інтелектуальних стратегів. На боці того, у кого є добрі розумні союзники, партнери, налаштовані на боротьбу за справедливість, мир, гармонію, красу. Діячі культури та мистецтва, адвокати й судді, громадські діячі та політики трансформують застарілі, несучасні структури державної влади.

На початку лютого 2016 ідея боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії, яка зародилася в листопаді 2014, знаходиться на фазі остаточно втілення — структури влади, які не відповідають вимогам сучасності, вичерпали свої сили й уступили місце новим структурам. На чиєму боці перевага в цій боротьбі? На боці науковців, фахівців в галузі глибинної психології, силовиків, борців з корупцією. На боці того, у кого є величезні фінансові ресурси. Руйнуються й трансформують застарілі, несучасні структури державної влади.

3 лютого 2016 точний зростаючий секстиль Сонця у Водолієві з Сатурном у Стрільці. 30 листопада 2015 точна кон’юнкція Сонце/Сатурн у 8 градусі Стрільця почався новий річний (рік та 2 тижні) цикл творчого втілення себе в бізнесі, кар’єрі, політиці. Народилися нові ідеї для довгострокових серйозних власних проектів. Нинішній цикл Сонце/Сатурн дає можливість творчого розвитку через участь у довгострокових серйозних проектах (бізнес, власна справа, кар’єра, державотворення, політика), які пов’язані з законотворчістю, юриспруденцією, міжнародними відносинами, міжнародною економікою та правом, іноземцями, питаннями пропаганди та світогляду, з вищою освітою та видавничою справою.

В першій декаді лютого 2016 виникли сприятливі умови для рішень стосовно реформ та новаторства. Наприкінці листопада 2015 виникли нові ідеї щодо серйозних довгострокових програм розвитку суспільства через дотримання законів міжнародного права, через міжнародні стосунки, сферу ідеології та вищої освіти, туризму, інтеграції в більш розвинені в еволюційному сенсі суспільства. Зараз ці ідеї вперше проявляють себе в світі. Починаються фундаментальні зміни в державному та політичному житті, що появляється в важливих рішеннях на міжнародному рівні відносно наукових розробок, модернізації, реформ, парламентаризмі, стосунків між дружніми державами. Це період розрядки напруження в суспільному житті. На рівні країн та співтовариств цикл Сонце/Сатурн пов’язаний з важливими дипломатичними перемовинами та відповідальними рішеннями. Зараз час важливих змін в житті держав.

На особистому рівні виникають сприятливі умови для здійснення нових ідей в кар’єрі, бізнесі, репутації завдяки використанню досягнень науки й технологій, завдяки участі в колективній роботі, завдяки прогресивним реформам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає