1 – 5 жовтня 2015

Фаза Місяця, що розпорошує (Шоста), падаючий трин в Тільці: це фаза «врожаю», коли бачимо плоди попередньої праці. Гармонія відновилася, рівновага встановлена. Є відчуття спокійного добробуту. Може бракувати спонтанної заповзятливості й щирості зростаючого трину, але падаючий трин надає можливості для позитивного творчого співробітництва.

В цей час люди зазвичай діють як розповсюджувачі ідей. Успіхом користуються ідеї збереження тих статків, що є, та ідеї збагачення за допомоги самостійних зусиль. Відбуваються події, що стосуються нашого особистого майна, прибутків, витрат на придбання. Обставини сприяють вирішенню фінансових питань.

Якщо ви з усіх сил намагалися зберегти незмінним стан речей в сфері фінансів та особистого майна, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко несуть нас у бік перемоги або загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб рухати прогресивні ідеї в сфері роботи, побуду, підтримки здоров’, то зараз можна розслабитися, бо рух подій нестиме вас у необхідному напрямку.

Колективний настрій – “Маю й зберігаю!” або: “Здобуваю”. Багато питань цієї фази будуть про кохання до звичної, знайомої праці, про матеріальні речі, про особисте майно, про самооцінку. Мета прагнень – заможне майбутнє та радість від повсякденних прибутків

В цей час зазвичай нам цікаві традиційні цінності: добробут, насолода, радощі життя, статки, здоров’я, втіха. Ми в захопленні від піклування про справи, багато уваги приділяємо почуттям. Нам цікаво добре знайоме, а до нового й несподіваного підходимо критично, з недовірою, особливо якщо мова про наші фінанси та майно. Велику цінність має їжа, відпочинок, комфорт, зв’язок з близькими й коханими людьми. Час плине повільно, без поспіху та метушні. Ми можемо почуватися більш ледащими й поблажливими, ніж зазвичай.

Зразками для наслідування стають ті, хто вміє піклуватися про започатковані справи, терпляче чекати, доки розпочате зміцніє й почне приносити плоди. Нас надихають хранителі, терплячі трудівники, мудрі пастухи й всі ті, хто вміє самостійно забезпечити собі матеріальну стабільність.

Виникають сприятливі обставини, коли ми можемо використати наші таланти й здібності, ресурси та гроші. Ми можемо отримати щось цінне: матеріальну винагороду, повернення забутого боргу, доступ до закритого перед тим джерела надходжень, визнанні наших чеснот, аванс. Часто в ці дні надходять гроші, коштовні речі у власне розпорядження. Невеличкі подарунки, приємні речі.

Нам знадобиться вміння адекватно оцінювати речі й ситуації. Вміння докладати конкретних практичних зусиль з метою прибутку. Здатність піклуватися про підтримку життя, адаптуватися до нових умов, створювати комфорт, затишок. А також здатність винаходити, заробляючи на життя. Негативною якістю є колективізм, альтруїзм, втрата власного «я» в колективі.

В суспільстві попит на такі сфери діяльності: сільське господарство, садівництво, банки, біржи, організація праці й розробка економічних теорій. Продукти харчування, ласощі, екзотичні фрукти, делікатеси. Модний гарний одяг, дорогоцінності, косметика, музика, живопис, скульптура й антикваріат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

1 коментар

tatyana

02.10.2015 19:20

dyakuyu blagoslovennıh dniv vam

Відповіcти