11 – 14 серпня 2016

Творчі проекти, що ви розпочали тиждень тому, зараз проходять випробування на міцність. Доводиться багато працювати щоб втілити розпочате. Заважають глибокі емоції. Емоційний стан дуже тривожний. Переживання стосуються страху смерті, війни, насильства, розорення. Крім того, у цей час партнерство та важливі сосунки проходять випробування на міцність. Звичні джерела власного прибутку більше не задовольняють потреби у грошах. Може бути досить скрутно з грошима. Доводиться економити. Це стає стимулом для того, щоб змінити своє ставлення до власної кар’єри, бізнеса, до власного становища у суспільстві. Страх перед бідністю примушує завершити старі бізнесові проекти і шукати більш надійних джерел власного прибутку. У цей час добре видно неправду, брехню. Неможливо приховати обман – легко відрізнити дійсно цінне від дешевого.

У четвер, як і у попередні дні, розум зайнятий аналізом новин та дослідженнями. До 20:30 сприятливі умови для наукової роботи. У фокусі уваги питання фінансів, накопичення статків, подолання кризи, відновлення після пережитого стресу. Після 20:30 виникають спонтанні ситуації, що збуджують. Може з’явитися потреба займатися професійними справами. У фокусі уваги теми, що стосуються далеких подорожей, вищої та спеціальної освіти, видавничої справи, релігії та ідеології, юриспруденції, закордонних справ.

П’ятниця дуже напружена в емоційному сенсі, бо до 15:50 не дає розслабитися обов’язок. А після 15:50 купа метушні. Може бути дрібна робота. Розмови. Невеличкі подорожі.

Субота вдалий день для зустрічей із друзями та однодумцями. Також може статися, що більш за все захочеться приділити увагу питанням освіти, новим можливостям у галузі тонкої точної інтелектуальної праці. Або питанням юриспруденції та далеких подорожей, міжнародним зв’язкам.

У неділю настрій діловий. Задоволення приносять турботи про підтримку здоров’я, дрібні справи, тонка точна інтелектуальна робота, домашні тварини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає