11 – 15 грудня 2015

Фаза Нового Місяця (Перша) в Стрільці: Народжуються нові ідеї в сфері світогляду та ідеології. Це такі речі як міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда. Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на сферу світогляду та особистої філософії під новим, незвичним кутом.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для розширення можливостей й виходу на новий рівень суспільного життя. Подивіться неупередженим оком на свої ідеали, вірування, рівень освіти та на свій зовнішній вигляд під час стандартних світських ситуацій. Попрацюйте над своїм іміджом, щоб виглядати більш сучасно і почуватися більш вишукано. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій: “Мене надихають досягненнями інших”. Хочеться знайти сенс в тому, що з нами та в світі коїться. Хочеться знати більше, ніж написане в Фейсбуці, ніж розповіли сусіди. Відчуваємо, що бракує фундаментальних знань, і хочеться пройти новий великий курс учбової програми.

В цей час багато хто починає фанатично боротися за ідеали свободи слова й совісті.

Стануть у пригоді такі якості характеру: освіченість, здатність робити висновки та узагальнення, вміння широко дивитися на речі, бути готовими зіткнутися з чимось таким, що не вкладається в голові та потребує розсунути кордони власної картини світу.

В суспільстві в цей час попит на такі речі: електронний та будь-який інший зв’язок з далекими краями, різноманітні бюро подорожей. Діяльність, що має відношення до іноземців: дипломатія, політика, ЗМІ-кореспонденти, перекладачі, торгові агенти, екскурсоводи та гіди. Шукачі істини з ряду філософів, теологів, душ пастирів, гуру. Також всі галузі діяльності вищої освіти, юриспруденції, видавничої справи, та вся сфера суперництва спортсменів.

14 грудня 2015 точний падаючий секстиль Меркурія в Козерозі з Нептуном в Рибах.

8 березня 2015 кон’юнкцією в 7 градусі Риб розпочався новий річний цикл Меркурій/Нептун. Цикл пов’язаний на особистому рівні з інтелектуальної працею в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, психології, а також з реалізацією інтелектуальних проектів з подолання залежності та ірраціональних страхів, з розгадування загадок та прояснення заплутаних частин інформації. 19 квітня 2015, на фазі зростаючого секстилю циклу, вперше ідеї циклу стали очевидними. Виникли сприятливі умови для здійснення. У травні 2015 –перша гостра криза. В червні, після виходу Меркурія з петлі ретроградності, сталися події, що доповнили собою те, що відбувалося у травні 2015 стосовно інтелектуальної роботи у вище згаданих сферах.

В другій декаді липня 2015 ідея набрала сили й розкрилася в повній мірі. Прояснилися факти, пов’язані з родинним життям, національною культурою, безпекою, нерухомістю.

У другій декаді серпня 2015 ми могли міркувати над загадками найбільш об’єктивно, бо в конкретних деталях стали видимі всі містифікації, що протирічили правді реального життя. С цього моменту робота в галузі психології, культурології, мистецтва, якою ви займалися протягом останніх півроку, починає приносити прибутки.

У першій декаді листопада 2015 склалися такі умови, коли не вдається вже нічого приховати. Всі маніпуляції, пропагандистські прийоми, пересмикування фактів та відверта брехня втрачають силу. Все, що стримувало шлях до правди та пояснення ситуації, саме по собі зникає. Перешкод, щоб підтвердити фактами правдивість інформації немає. Якщо ви рухалися в правильному напрямку, ви отримаєте винагороду. Якщо будували свої схеми на брехні, потік подій понесе до погибелі.

У третій декаді листопада 2015 — остання гостра криза цього річного циклу. Відбуваються події, що вказують на хибність якихось наших ідеологічних позицій, нашої ірраціональної віри. Руйнуються якісь наші ментальні уявлення про закони справедливості. Розбиваються фантастичні сподівання й рожеві мрії. Маємо звертатися до вищої та спеціальної освіти, до вчителів, до юристів, щоб прояснити для себе заплутані питання. У митців, чия інтелектуальна робота пов’язана з мистецтвом, модою, культурологією, міфологією, це час напруженої праці, активного спілкування, отримання прибутку та винагороди за те, що було зроблене раніше.

У другій декаді грудня 2015 склалися сприятливі умови для завершення інтелектуальної роботи, що пов’язана з мистецтвом, модою, культурологією, міфологією, це час нанести останній штрих, підбити підсумки, зробити узагальнення та почати будувати плани на майбутнє в цій галузі. Це час, коли ми можемо розраховувати на підтримку з боку інтелектуалів та діячів мистецтва, на допомогу з їхнього боку.

14 грудня 2015 точна зростаюча квадратура Сонця в Стрільці з Юпітером в Діві.  27 серпня 2015 кон’юнкцією Сонця з Юпітером у 4 градусі Діви почався новий річний цикл Сонце/Юпітер. Цикл пов’язаний з вмінням використовувати везіння, покровительство, щасливий збіг обставин для власного розвитку, розширення особистих можливостей. Новий цикл вказує на те, що везіння так чи інакше приходитиме у вигляді вдалого використаних розумових здібностей: здатність аналізувати, комбінувати, структурувати, наводити лад, систематизувати. У вигляді нових можливостей для застосування власних здібностей в галузі тонкої точної інтелектуальної праці. У вигляді гарних можливостей для підтримки здоров’я. Ці можливості матимемо змогу використати протягом року – до вересня 2016.

В першій декаді листопада ідея розширити особисті можливості вперше явила себе світові в конкретних обставинах та подіях. Виникли сприятливі для особистої творчості й важливих самостійних рішень обставини в сфері подолання кризи й наслідків руйнації, боротьби з корупцією, отримання допомоги з боку інших. Наші власні творчі проекти в цей час могли бути підтримані покровителем, меценатом, вчителем, юристом, відомим письменником, видавцем, філософом, релігійним діячом, іноземцем.

В другій декаді 2015 розширення власних можливостей потребує зусиль, напруженої праці. Виникли перешкоди на цьому шляху. У внутрішньому світі ці перешкоди обумовлені нашою власною філософією, системою вірувань та уявою про ідеал. А в зовнішньому світі перешкоди пов’язані зі стосунками з іноземцями, з питаннями далеких подорожей, з питаннями вищої та спеціальної освіти, з юридичними питаннями. Цей аспект створює пристрасне прагнення успіху в роботі та побуті, жагу до розширення особистих можливостей на службі, величезну потребу турбуватися про здоров’я як запоруку успіху. Таким чином, аспект створює потужну мотивацію для досягнення успіху в суспільстві через власну творчість. Якщо докладати зусилля, долати перешкоди, напружуватися, багато працювати, можна отримати дуже великі результати. Значно більші, ніж можна було б очікувати.

Цикл Сонце/Юпітер приносить гармонію, навіть під час дії руйнівних циклів. В періоди точних фаз циклу йдуть інтенсивні мирні перемовини, укладається перемир’я й важливі мирні домовленості. Особливо сприятливі в цьому сенсі аспекти секстилі й трини циклу. В ці дні ми можемо стати свідками важливих подій в політичному житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає