11 – 15 листопада 2015

Фаза Нового Місяця (Перша) в Скорпіоні: Народжуються нові ідеї в тій сфері, яка представляє для нас принцип глибокого розслідування чогось прихованого та принцип глибокої трансформації. Це такі речі як проблеми подолання корупції, подолання наслідків війни та руйнації, питання тіньової економіки, боргів, крупних фінансових операцій; допомога з боку інших, накопичення; реанімація та реабілітація; розвідка та силові структури; наукові дослідження; питання смерті та народження; сексуальні стосунки. Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на сферу фінансів, сексу, подолання кризи під новим, незвичним кутом.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для подолання кризи, для трансформації, для наукових досліджень, для накопичення статків, для вирішення питань боргів та спільних с партнером ресурсів, для сексуального життя. Подивіться неупередженим оком на свої погляди на секс, на крупні фінансові операції, на глибокі незворотні зміни. Попрацюйте над своїм іміджом, щоб виглядати елегантно. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій: “Проникаю”, або “Жадаю” . Ми схильні поводитися провокативно, є бажання докопатися до суті, проникливі, сексуальні, не бридливі. Мета прагнень – вийти за межі власної моці та немощі. Задача – бути видатним, винятковим, на весь світ славетним, або могутнім, глибоко змінитися, відродитися до нового життя, позбавитися зайвого, що заважає рухатися вперед.

Відбуваються події навколо майна інших, боргів, спадку, кредитів, підтримки з боку інших. Добрий час, щоб більше уваги приділяти накопиченню статків, сексуальному життю, психоаналізу, розслідуванням прихованих речей, розкриттю таємниць. Розкривається інформація по вагітність, народження, смерть, природні катаклізми, війну, корупцію, бандитизм, тероризм, кризу. Підвищується сексуальна привабливість й сексуальне бажання.

Нас мотивує потреба показати оточенню, ким ми є, щоб з нами рахувалися, сприймали як глибоко значущу особистість, могутню, яку навіть варто остерігатися.

В цей час щось може безжально й безпомилково «ятрити рану». Ми можемо зазирнути в обличчя тому, що потребує глибоких змін, очищення, зцілення. Ми можемо почуватися незатишно, бо поруч будуть ті проникливі, ядучі, безжальні до недоліків, схильні провокувати люди, яких ми не здатні ігнорувати.

Конструктивність дій залежить від нашої здатності розслідувати глибоко приховані речі, сприймати й приймати неприємне, погоджуватися на незворотні неминучі зміни. Від того, чи здатні ми дослухатися до стану власної психіки й мобілізувати темні, архаїчні сили натури на подолання кризи, на пошуки виходу з маргінального стану. Знадобиться сміливість порушувати табу. Готовність йти до кінця, щоб ствердити істину. Здатність без натяків та недомовок говорити про те, про що заведено умовчувати.

В суспільстві попит на всі галузі, де треба розслідувати та вивчати ще невідоме, розкривати таємниці й секрети: наука, розшук, розвідка, шпіонаж; дослідження печер, поховань, підземелля; психоаналіз, рентгенологія. Медицина (хірургія, реанімація, протезування, реабілітація). Прибирання сміття, утилізація відходів. Ритуальний сервіс: обслуговування тих, що помирають; продаж поховальних принад; нотаріуси, адвокати, що займаються спадком й банкрутствами; страховий бізнес, податкова служба в державі; робітники силових структур, розвідка.

12 листопада 2015 Марс в кон’юнкції з Північним Вузлом в Діві. В суспільстві народжуються нові традиції щодо державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, охорони здоров’я, освіти, тонкої точної праці. Активні енергійні люди діють в цьому напрямку. Це дає можливість долати будь-які перешкоди, обумовленні схильністю людей тікати в світ марень та ілюзій від реального життя. Релігійні забобони, містичні настрої, віра у вигадки зараз не можуть завадити прогресивним змінам у вище названих сферах, бо настрій в суспільстві войовничий – люди готові активно й люто боротися за встановлення нових традицій в суспільстві, старі традиції не здатні забезпечити людей роботою, пристойними побутовими умовами та добрим здоров’ям.

З 12 листопада 2015 до 3 січня 2016 Марс в знаку Терези. В цей час захищати власні інтереси й домагатися свого легше за все за допомоги тонкої стратегії, розрахованими на багато вперед розумними діями. Прямі брутальні агресивні дії неефективні. Перевага в боротьбі на стороні дипломатів, освічених та інтелектуально розвинених політиків, які знаються на етичних уявленнях представників різноманітних соціальних груп та вміють розмовляти з людьми їх мовою.

13 листопада 2015 точний падаючий секстиль Венери в Терезах з Сатурном в Стрільці. У другій декаді грудня 2014 з’явилися нові ідеї стосовно того, як подолати кризу, корупцію, пересування фінансів тіньовими схемами. Ідеї в сфері суспільних ресурсів та багатств, насильства, смерті, сексу. Вперше ідеї проявили себе в світі у січні 2015. Наприкінці січня-на початку лютого вони стверджувалися в запеклій боротьбі за ідеали свободи та реформи. А наприкінці лютого вже склалися сприятливі обставини для їх втілення, бо статус кво змінився через активну боротьбу за власні інтереси та проти агресора.

У другій декаді квітня 2015 все таємне в питаннях міжнародного права та відносин, а також в питаннях інформації стало очевидним й потребувало відповідального рішення.

В першій декаді червня 2015 почали приносити плоди ті важливі рішення, що були прийняті на міжнародному рівні

В першій декаді жовтня 2015, так само, як в липні та серпні 2015, на міжнародному рівні відбувалися важливі дипломатичні зустрічі, які стосувалися конкретної роботи, націленої на мирне врегулювання, створення союзів, відстоювання справедливості в суді, вирішення питань в фінансовій сфері. Це був досить драматичний період, бо потребував напруженої праці, терпіння, наполегливості.

Зараз, у другій декаді листопада 2015, відбувається кінцева розробка теми подолання корупції та наслідків війни. Це фаза активного співробітництва на рівні законів міжнародного права та систематичних зусиль дипломатів, миротворців, діячів культури та мистецтва. Зусилля спрямовані на здійснення ідей цього циклу. В цей же час засівається сім’я майбутніх глибоких змін в державному та політичному житті.

На особистому рівні це період розрядки напруження в суспільному житті, в сфері фінансів та в сфері стосунків. Ми завершуємо те, що було розпочато в грудні 2014 як довгострокова програма заради зміцнення стосунків та власних статків. Сприятливі умови в сфері кар’єри, бізнесу, честі, репутації для заробітків та стосунків.

13 листопада 2015 точний зростаючий секстиль Меркурія в Скорпіоні з Юпітером в Діві. 7 серпня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Юпітер точною кон’юнкцією в 30 градусі Лева. Цикл пов’язаний з темою застосування розумових здібностей та спеціальних знань в особистій творчості, щоб сяяти та шляхетно панувати, розважатися, брати участь в авантюрах, спілкуватися з дітьми, грати, фліртувати, радіти життю. Цикл пов’язаний з опануванням нових інструментів, навчанням та викладанням, подорожами, знайомствами.

Зараз, у другій декаді листопада 2015, склалися сприятливі умови для всіх цих справ. Що варто робити заради успіху? Вести наукові дослідження, розслідувати щось приховане та втаємничене. Аналізувати глибини власної психіки. Аналізувати свою сексуальність. Спрямувати розум на крупні фінансові операції, на накопичення статків, на вирішення питань спільних з іншими людьми ресурсів (спільні з партнером фінанси та майно, борги, підтримка з боку інших).

На міжнародному рівні події в ці дні пов’язані з розрядками напруженості, мирними домовленостями, припиненням вогню, і т.і. Один з основних поворотних моментів в процесі перемовин про домовленості по припиненню вогню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає