12 – 16 липня 2016

Дуже напружений період через багату кількість несподіванок. Доведеться приймати рішення і брати на себе відповідальність у досить важких обставинах. Це пов’язано з різноманітними дивними ситуаціями. Наприклад, несподіваними змінами у колективі. Поведінкою друзів. Різкою зміною планів через якусь оригінальну ідею.

Знервованість. Збудження. Творчі ідеї – геніальні на межі божевільних. Або навпаки.

Дуже багато роботи у тих, чия творчість має стосунок до наукових розробок, до винахідництва, інженерних конструкцій. До передових технологій. До прогресивних реформ. Або до будь-якої діяльності, коли людина заробляє на життя чорти знають чим. Наприклад, астрологією.

У вівторок занадто багато новин, спілкування і розумової роботи.

Середа – добрий час розгадування загадок. Саме час проявити свій талант вченого- дослідника, детектива, психоаналітика. Або казкаря. Сприятливий день для всіх, чия робота має стосунок до мистецтва, моди, культурології.

У четвер нудно не буде. Багато підтримки та можливостей. А закінчиться все купою конкретної діяльності. Почуття почуттями, а результат залежить від конкретних дій.

П’ятниця. До полудня – конкретні справи. Боротьба, конкуренція. Професійна активність. Спорт. Після – приємні зустрічі та романтичний відпочинок. Але на периферії свідомості весь час відчуття обов’язку. І якщо воно візьме верх, то відпочинку не буде. Буде насолода через виконання обов’язку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає