13 – 17 вересня 2015

Фаза Нового Місяця (Перша) в Діві: Народжуються нові ідеї в сфері повсякденної праці, тонкої точної інтелектуальної праці, роботи за наймом, державної та військової служби, підтримки здоров’я, в сфері домашніх тварин та інструментів. Виникають спонтанні збіги обставин, які примушують нас звертати увагу на необхідність нового ставлення до свого здоров’я, режиму дня, дієти, повсякденної звичної праці.

Затемнення серії 18 N: 13 вересня сонячне затемнення у 21 градусі знаку Діви та 28 вересня місячне затемнення у 5 градусі знаку Овен. Період цих затемнень супроводжується високим рівнем напруженості інтелектуальних та фізичних сил людини, і ми відчуваємо втому. Відбуваються події, які вимагають від нас докладати напружені зусилля. Це може також проявлятися у вигляді хвороби або травми, нещасного випадку. Весь відтінок цього сімейства затемнень – фізична напруга, а також стурбованість чи нав’язливі думки.

Ці затемнення знаменують початок життєво важливих подій, які стосуються більше нас самих, ніж тих, з ким у нас партнерські стосунку або відкрита ворожнеча. Акцент не стоїть на стосунках, на питаннях союзів та об’єднань. Навпаки, акцент – на наших власних інтересах там, де вони стикаються з інтересами партнерів та ворогів. Постають питання наших сугубо особистих інтересів, нашого суверенітету, індивідуальності, фізичного тіла, зовнішності, манер поведінки, стилю одягу. Тут питання, що стосуються особистої свободи та особистого життєвого простору. Зазвичай це питання, що потребують від нас невідкладного включення та уваги за принципом «Я». Це може змусити нас глибоко зануритися в справи, де буде чітко видима наша особиста кінцева мета та зацікавленість. Ми можемо почати працювати самостійно або з ентузіазмом включитися в грандіозне нове зачинання, оскільки енергії цього затемнення орієнтують нас на заповзятість і стимулюють до особистої творчості. У будь-якому випадку вплав цих затемнень відбивається в тому, що починається щось нове в нашому житті.

В Україні ці осінні затемненні сприяють активності в таких сферах життя: зрушення в питаннях малого та середнього бізнесу, високо точної інтелектуальної праці, державної та військової служба, охорони здоров’я, початкової освіти. Постають питання побутових інструментів, техніки, засобів пересування, домашніх тварин. Увага зосереджена на питаннях дієти, всіх аспектів підтримки здоров’я. В країні відчувається приплив сил у громадян. Україна може створити більш організований простір для малого й середнього бізнесу, державної та військової служби.

Затемнення 2015 року в гороскопі України

Передивіться список своїх бажань та планів, які стосуються побуду, здоров’я, роботи, інструментів для роботи, домашніх тварин, стосунків з колегами по роботі, й зробіть в ньому правки. Подивіться неупередженим оком на свої погляди на роботу та здоров’я, на свій зовнішній вигляд під час роботи та занять спортом. Попрацюйте над своїм іміджем, щоб виглядати більш сучасно і почуватися більш зручно. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень – бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, трудолюбивими й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

17 вересня 2015 точна опозиція Юпітера в Діві з Нептуном в Рибах. Серпень 2015 – вересень 2016, період опозиції циклу Юпітер/Нептун, — це період, коли стають очевидними всі противники ідеї свободи та прогресивних реформ в суспільстві. Тут ми бачимо, як різноманітні окремі люди і цілі групи людей, що керуються нереалістичними сподіваннями та хибними доктринами, виходять на відкрите протистояння з тими, хто робить конкретні практичні кроки на шляху втілення ідеї свободи, наукового підходу, прогресивних реформ. Це стан дуже гострого протистояння в суспільстві. В цей час люди, що схильні до ірраціональної віри, стикаються з реальним станом речей, коли їхні мрії й сподівання розбиваються, а брак освіти й широти свідомості примушує або переглянути свої ідеологічні переконання, або опинитися поза можливістю кар’єрного зростання та розширення можливостей (точний аспект фази падаючої квадратури циклу Юпітер /Сатурн та циклу Сатурн/Нептун). У тих, чиї мрії є нереалістичними, а ідеологічні позиції хибними, просто немає сили на протистояння з реалістами-реформаторами в цій боротьбі за остаточне втілення ідеї національної єдності в державі, посиленню демократії, політичним змінам та реформам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає