13 – 17 жовтня 2015

Фаза Нового Місяця (Перша) в Терезах: Народжуються нові ідеї в тій сфері, яка представляє стосунки між людьми за принципом «ти – мені, я – тобі». Це такі речі як партнерство, співробітництво, шлюб, союзи, відкрита ворожнеча, відстоювання справедливості в суді, миротворство, суспільне життя, стандартні світські заходи, мистецтво. Зараз збіг обставин є несподіваним, спонтанним. Обставини примушують нас звертати увагу на сферу стосунків та суспільного життя під новим, незвичним кутом.

Зараз варто передивіться перелік власних бажань та планів та поставити на перше місце саме те, що є важливим для стосунків та суспільного життя. Подивіться неупередженим оком на свої погляди на партнерство, на свій зовнішній вигляд під час стандартних світських ситуацій. Попрацюйте над своїм іміджом, щоб виглядати більш сучасно і почуватися більш вишукано. Будьте відкриті до нових ідей. Рухайтеся за течією подій – вона приведе вас в ідеальну для вас ситуацію.

Колективний настрій: “Сприймаю естетично та етично, зважую, даю оцінку”, або “Врівноважую”. Мета прагнень: краса й гармонія. Життєва задача: нести світові красу та гармонію.

Обставини примушують звертати увагу на інших, робити щось разом з іншими, брати участь у світських закладах, рахуватися зі змінами в суспільстві. В центі уваги – артисти або діячі мистецтва й культури, дипломати, миротворці, судді. А також ті, хто, на наш погляд, досяг досконалості.

Ми усвідомлюємо важливість для себе стосунків, партнерства та суспільства, але водночас власна свобода й воля є для нас найважливішою цінністю. Вона вища за все, Ні за що не погодимося бути чиєюсь «власністю» й не поступимося особистими інтересами заради суспільних. В партнерстві прагнемо знайти таке рішення, що привело б до миру та взаємної користі. Нам потрібно більше часу, щоб все добре обмізкувати й зважити перед тим, як зробити вибір. Тому багато хто з нас виглядатиме зараз «нерішучим». Проте нерішучість не стане на заваді руху вперед — зупинка тимчасова.

Що сприятиме успіху? Здатність мислити стратегічно, поводитися культурно, гарно, дипломатично, будувати стосунки з партнерами та відкритими ворогами свідомо, вміти обґрунтувати справедливість власною позиції.

Підходьте до всього неупереджено, зберігайте «високий стиль» стосунків, але не дозволяйте нікому примусити вас до рішення, що протирічить вашій уяві про справедливість. Шукайте порозуміння зі співрозмовником. Поважайте цінності партнера, але не жертвуйте заради партнера свободою й внутрішньою незалежністю. У стосунках демонструйте партнеру власну компетентність, беріть на себе відповідальність, домовляйтеся про зобов’язання. Не шукайте симпатій інших, краще відслідковуйте в собі прояви непевності та брак сили волі. Не уникайте конфліктів, бо будете залежати від волі та сили інших та від особистих симпатій. Не відкладайте рішення, не варто занадто вагатися. Робіть вибір. Висловлюйте свої думки тактовно й тонко. Будьте відкриті до нових ідей й думок.

В суспільстві попит на ту діяльність, що несе в світ красу: мистецтво – музика, танок, театр, мода, фотографія, реклама, оздоблення інтер’єрів, флористика, прикраси, косметика; професії, де треба спілкуватися з людьми та мати «почуття стилю»: референт, декоратор, дипломат, конферансьє, різного роду посередники. Юристи в роли миротворців, третейські судді.

16 жовтня 2015 точний падаючий трин Марса в Діві до Плутону в Козерозі. В першій декаді листопада 2014 року почався новий цикл боротьби за владу в сфері державних структур, великого бізнесу, земельної олігархії. Наприкінці січня 2015 ідея цієї боротьби вперше явила себе світові. В першій-другій декаді березня 2015 ідея боролася за втілення, але світ був не готовий її прийняти. Тому боротьба була гостра, драматична. У другій-третій декаді квітня 2015 обставини були сприятливими для ідеї. В середині липня 2015 в сферах боротьби за владу ми бачили процеси, які нагадували те, що відбувалося у владі у третій декаді липня 2013. То була активна, гостра, але не прямолінійна боротьба в державах та суспільствах проти кримінальних структур та корупції за ствердження права бути підприємцем та діяти на власний розсуд. Ми бачили інтриги, обхідні маневри, консолідацію національно-патріотичних сил.

Зараз, в середині жовтня 2015, перешкоди на шляху втілення ідеї трансформації владних структур самі по собі зникли. Боротьба ведеться крок за кроком, прискіпливо й точно через виконання тонкої точної праці інтелектуального характеру, через активні дії держслужбовців та військових службовців, через діяльність освітян, лікарів та всіх діячів інтелектуальної сфери. Перевага на боці інтелектуалів, які оперують раціональними важелями тиску, використовують інтелект, знання, зв’язки, домовленості. Силовики й журналісти, солдати й волонтери, майстри діла й слова трансформують застарілі, несучасні структури державної влади. Вдалий збіг обставин на боці розумних та професійних.

17 жовтня 2015 точна опозиція Венери в Діві з Нептуном в Рибах. 1 лютого 2015 потреба втілити мрію про любов та кохання породила нові ідеї щодо мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. Вперше ці ідеї оформилися в матерії у третій декаді березня 2015. У другій декаді квітня 2015 довелося напружувати й інтенсивно працювати, щоб втілити їх. У другій декаді травня 2015 зникли перешкоди на шляху їх втілення.

Зараз, у другій декаді жовтня 2015, ми можемо оцінити те, що було зроблене за попередні 8 місяців заради втілення цієї ідеї. Оцінити і вирішити, що нам робити далі. В цей час нам може бракувати почуття стилю. Ми можемо відчути розчарування. Але не варто відмовлятися від ідеї. Вірогідно, варто не бути дуже прискіпливими до окремих деталей та фрагментів. Більше уваги приділяйте загальній картині, шукайте красу та гармонію в цілому, намагаєтеся поєднати деталі гармонійно. Обов’язково ведіть здоровий спосіб життя (режим праці й відпочинку, якісна їжа, спорт, прогулянки) – це допоможе не втрачати чутливості до тонких матерій. В цей час ваші проекти в мистецтві, культурології, психології переживають кризу. Але якщо зараз зробити правильні висновки з розчарувань, то вже у грудні 2015 ваш проект принесе значні прибутки й задоволення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає