14 – 17 січня 2016

Серповидна фаза (Друга), зростаючий секстиль в Рибах: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, іде системна й продуктивна праця, втілюються нові ідеї в сфері, яка представляє для нас принцип життєвої мети та особистих досягнень. Це такі речі як проблеми, пов’язані з будь-якими структурами будь-якої влади: державні структури, бізнес, кар’єра, честь, репутація, високе соціальне становище. Зараз час радіти життю. Його символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, виказують себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – потреба прояснити заплутані ситуації, розгадати загадку. На рівні держав та суспільств постають питання містифікацій, брехні, підривної діяльності, «п’ятої колони».

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашому розумінню в галузі міфології, історії, культурології, гуманістичної психології, мистецтва, високої моди. У нас з’являються нові можливості для підключення к колективному підсвідомому та для розв’язання загадок, для викриття брехні. Виникають сприятливі обставини, щоб вирішувати питання в цих сферах. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від тих, кого сприймаємо як «не від світу цього», як поета, митця, пророка.

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба змінити напрямок реалізації своїх здібностей в сфері структур державної та будь-якої влади, в бізнесі, в кар’єрі. Життя спростовує зараз наші уявлення про самопожертву, співчуття, спасіння, загадки історії, благодійність..

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій згладжуються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, який керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко попадають під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

Нас мотивує потреба виразити власну чутливість, а також прагнення знайти в інших людей розуміння тонкощів, близьке до нашого. Події активізують нашу здібність підключатися до колективного підсвідомого, розгадувати загадки, прозрівати тонкий зміст за проявами матеріального світу.

Це гарний час, щоб прояснити різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, містифікації, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Є можливість викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Варто діяти лише після того, як розібралися в ситуації, зрозуміли її, сприйняли чітко всі фактори, інтуїтивно відчули момент.

Потреба в суспільстві на такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. А також цирк, театр, кінематограф. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Сфера, пов’язана з хімічною промисловістю. Парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

14 січня 2016 в 24 градусі Козерога кон’юнкція Меркурія ретроградного з Сонцем — це Нижня кон’юнкція. Це значить, що попередній цикл Меркурій/Сонце (30 вересня 2015 – 14 січня 2016) завершується: в цей час ми підбиваємо підсумки, осмислюємо зроблене й мріємо про наступне.

Подивіться, в якому домі вашого гороскопу відбулася ця кон’юнкція – тут, в цій сфері реалізовуватимуться ваші нові ментальні уявлення, інтелектуальні зусилля в період до наступної Нижньої Кон’юнкції Меркурій/Сонце 9 травня 2016. 23 березня 2016 буде Верхня кон’юнкція – і ми зможемо усвідомити, що в нашій інтелектуальній діяльності (навчання, писання, спілкування, пересування, зв’язки) з 26 грудня 2015 сталися суттєві зміни в тій самій сфері, яку символізує дім, куди потрапила Нижня кон’юнкція 14 січня 2016 року.

В якому домі вашого гороскопу буде Верхня кон’юнкція 23 березня 2016 (5 градус Овна), в тій сфері в березні доречно буде докласти розумових зусиль, щоб підвищити власну вітальність, компетентність, щоб реалізувати власні творчі здібності.

Цикл триватиме до 9 травня 2016.

14 та 15  січня 2016 точний зростаючий трині Сонця та Меркурія в Козерогові до Юпітера/Висхідного Вузла в Діві.

27 серпня 2015 кон’юнкцією Сонця з Юпітером у 4 градусі Діви почався новий річний цикл Сонце/Юпітер. Цикл пов’язаний з вмінням використовувати везіння, покровительство, щасливий збіг обставин для власного розвитку, розширення особистих можливостей. Новий цикл вказує на те, що везіння так чи інакше приходитиме у вигляді вдалого використаних розумових здібностей: здатність аналізувати, комбінувати, структурувати, наводити лад, систематизувати. У вигляді нових можливостей для застосування власних здібностей в галузі тонкої точної інтелектуальної праці. У вигляді гарних можливостей для підтримки здоров’я. Ці можливості матимемо змогу використати протягом року – до вересня 2016.

В першій декаді листопада ідея розширити особисті можливості вперше явила себе світові в конкретних обставинах та подіях. Виникли сприятливі для особистої творчості й важливих самостійних рішень обставини в сфері подолання кризи й наслідків руйнації, боротьби з корупцією, отримання допомоги з боку інших. Наші власні творчі проекти в цей час могли бути підтримані покровителем, меценатом, вчителем, юристом, відомим письменником, видавцем, філософом, релігійним діячом, іноземцем.

В другій декаді грудня 2015 розширення власних можливостей потребує зусиль, напруженої праці. Виникли перешкоди на цьому шляху. У внутрішньому світі ці перешкоди обумовлені нашою власною філософією, системою вірувань та уявою про ідеал. А в зовнішньому світі перешкоди пов’язані зі стосунками з іноземцями, з питаннями далеких подорожей, з питаннями вищої та спеціальної освіти, з юридичними питаннями. Цей аспект створює пристрасне прагнення успіху в роботі та побуті, жагу до розширення особистих можливостей на службі, величезну потребу турбуватися про здоров’я як запоруку успіху. Таким чином, аспект створює потужну мотивацію для досягнення успіху в суспільстві через власну творчість. Якщо докладати зусилля, долати перешкоди, напружуватися, багато працювати, можна отримати дуже великі результати. Значно більші, ніж можна було б очікувати.

В другій декаді січня 2016 самі по собі зникли всі перешкоди на шляху до успіху в наших творчих особистих проектах. Це дуже сприятливий час для особистих досягнень через реалізацію свого творчого потенціалу в сфері кар’єри, бізнесу, в політиці, в будь-яких владних структурах. В цей час, якщо ви відповідальний компетентний фахівець, ви можете зав’язати дружні стосунки з людьми, що здатні розширити ваші можливості. В цей час ми отримуємо подарунки, аванси. Самі собою знаходяться покровителі, спонсори, меценати. Щасливий випадок відкриває нові можливості. Якщо ви не вмієте концентрувати увагу на досягненні мети, то це може бути просто приємний час, коли фартить і можна насолоджуватися життям.

Цикл Сонце/Юпітер приносить гармонію, навіть під час дії руйнівних циклів. В періоди точних фаз циклу йдуть інтенсивні мирні перемовини, укладається перемир’я й важливі мирні домовленості. Особливо сприятливі в цьому сенсі аспекти секстилі й трини циклу. В ці дні ми можемо стати свідками важливих подій в політичному житті.

7 серпня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Юпітер точною кон’юнкцією в 30 градусі Лева. Цикл пов’язаний з темою застосування розумових здібностей та спеціальних знань в особистій творчості, щоб сяяти та шляхетно панувати, розважатися, брати участь в авантюрах, спілкуватися з дітьми, грати, фліртувати, радіти життю. Цикл пов’язаний з опануванням нових інструментів, навчанням та викладанням, подорожами, знайомствами.

У другій декаді листопада 2015, склалися сприятливі умови для всіх цих справ.

У першій декаді грудня склалася напружена ситуація, коли занадто багато розумової активності: навчання, спілкування, писання, зустрічі, невеличкі подорожі, обмін думками. Що варто робити заради успіху? Перевіряти інформацію на достовірність фактами. Не вірити на слово нікому, особливо там, хто виглядає як авторитетна людина, відома в суспільстві, — сумніватися й критично осмислювати слова, логічно мислити, раціонально підходити до речей. Аналізувати теорії, філософські концепції. Аналізувати інформацію, яка стосується реклами, ідеалів, пропаганди. Спрямувати розум на розширення свідомості: опановувати великий курс освітньої програми, спілкуватися з вчителями, викладачами, читати. Працювати над власними рукописами. Напружувати розум заради здійснення Закону.

В другій декаді січня 2014 склалися дуже сприятливі умови для ділових комунікацій, навчання заради професії та кар’єри, важливих для бізнеса та соціального становища знайомств.

На міжнародному рівні події в ці дні пов’язані з питаннями розрядки напруженості, роботи над мирними домовленостями, перемовинами про припинення вогню, і т.і. Один з основних поворотних моментів в процесі перемовин про домовленості по припиненню вогню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає