15 – 17 листопада 2016

В цей час добре видно, що було зроблене за останні два тижня заради пошуків виходу з маргінальної ситуації та заради подолання кризи. Ми можемо оцінити свої інтимні стосунки, спільні з партнерами фінансові справи, власні накопичення. Оцінити – і обрати напрямок подальших дій. Вдалий час для інтелектуальної роботи. Ми завершуємо ті особисті програми, що пов’язані із застосуванням розуму, знань, зв’язків у галузі кар’єри, бізнесу, власного становища в суспільстві. Ми будуємо плани про те, як навчатимемося та ментально працюватимемо заради зміцнення свого становища і мети.

Після 15:51 14 листопада не варто розпочинати принципово нові справи. Це взагалі час для того, щоб пригальмувати активність. Краще за все без поспіху займатися звичними справами. Перевагу слід віддати роботі з матеріальними формами.

У вівторок обставини змушують бути інтелектуально активними: навчання, спілкування, міркування, писання. По справах доведеться звертатися до більш обізнаних людей. Наприклад, до вчителів, викладачів, юристів. Якщо почуваєтеся невпевнено щодо якоїсь інформації, не покладайтеся на власні знання та на везіння. Брак логіки, раціонального мислення, понятійного мислення створить дуже великі перешкоди у бізнесі, у важливих справах. Навпаки, дружня порада з боку більш освічених та більш обізнаних персон дозволить просунутися в кар’єрі, зміцнити становище в суспільстві.

У середу в інтелектуальній роботі можна розраховувати на підтримку з боку друзів, креативних людей, винахідників, науковців, реформаторів, інженерів.

У четвер настрій романтичний. Це сприяє тому, щоб з’ясувати стосунки. Не варто уникати протистояння з партнерами та коханими. Не бійтеся показати власні почуття, навіть якщо це почуття невдоволення. Партнер не дізнається про те, як ви почуваєтеся, якщо ви цього не показуєте. Саме у протистоянні на хвилі емоційних реакцій з’являється можливість добре порозумітися – узгодити цінності. Чим ближче до вечора, тим більш романтичний настрій. Якщо ваша робота пов’язана з мистецтвом, то це вдалий період для роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає