15 – 19 листопада 2015

Серповидна фаза (Друга), зростаючий секстиль в Козерозі: ритмічна діяльність творіння, життя пульсує, іде системна й продуктивна праця, втілюються нові ідеї в сфері, яка представляє для нас принцип глибокого розслідування чогось прихованого та принцип глибокої трансформації. Це такі речі як проблеми подолання корупції, подолання наслідків війни та руйнації, питання тіньової економіки, боргів, крупних фінансових операцій; допомога з боку інших, накопичення; реанімація та реабілітація; розвідка та силові структури; наукові дослідження; питання смерті та народження; сексуальні стосунки. Зараз час радіти життю. Його символізує «працелюбна бджола», що ретельно будує свої стільники. В цей час місячного циклу зазвичай добре видно, як ідеї, що народилися на фазі Нового Місяця, виказують себе в світі і стають частиною повсякденного життя. В цей час ідея отримує новий імпульс, стимул для втілення. Зараз цей стимул – потреба довести до кінця важливу довгострокову працю. На рівні держав та суспільств постають питання зовнішньої та внутрішньої політики держави, державної влади, великого бізнесу. .

В повітрі висить відчуття змін, і для декого це відчуття неминучої погибелі. Час кидає виклик нашому розумінню гідності, честі, репутації, самодісципліни, відчуття боргу. У нас з’являються нові можливості для кар’єри, бізнесу, довгострокових серйозних програм. Виникають сприятливі обставини, щоб вирішувати питання в цих сферах. В цей час нас може хтось відчутно підтримати – не лише морально, але й грошима, матеріальними речами. Ми можемо мати підтримку від тих, кого сприймаємо як великого боса, або від кого залежимо

В деяких випадках може бути глибоке, підсвідоме відчуття, що на нас тисне емоційний тягар минулого, примара минулого повстає перед нами, і ми відчуваємо біль, пригніченість, жаль. Це важке відчуття – ознака того, що треба змінити напрямок реалізації своїх здібностей в сфері накопичення статків, в сфері спільних з іншими фінансів, а також в сфері сексуальних стосунків та подолання кризи. Життя спростовує зараз наші уявлення про розуміння почуття боргу, про самодисципліну, про кар’єру, бізнес, честь, репутацію, високе соціальне становище. Життя спростовую наші уявлення, що були сформовані у нас підчас взаємодії з батьками та начальством.

Колективний настрій – “Завершую й досягаю мети” – проявляють себе справжні Діячі, яким не бракую терпцю й витримки, щоб виконувати дану собі обіцянку й довести свою працю до кінця. При тому рушієм не стільки бажання отримати винагороду, скільки прагнення гідно завершити власну справу. Задача – послідовно втілювати те, що наказує внутрішнє почуття гідності.

В пригоді стануться такі якості: вміння терпіти та бути реалістом, діяти в режимі економії сил в суворих умовах та доводити діло до кінця, керувати виробничим процесом. Люди в цей час неймовірно серйозні. “Правила” керують нами. Важливі прогрес та гідність. В центрі уваги – люди впливові, а також ті, на кого можна покластися, розраховувати. Репутація стає більш важливою, ніж зазвичай. Може сильно тиснути потреба добитися мети, досягти успіху.

В суспільстві попит на таку діяльність: будь-яка праця або галузь, що поважає цінності (банк, нерухомість, страхування, опіка). Або обробка міцних матеріалів (головним чином камінь) від будівництва до скульптури. Взагалі попит на працю, де важливу роль відіграє здоровий глузд, зосередженість, терпіння, велика витримка.

17 листопада 2015 Верхня кон’юнкція Сонце/Меркурій у 25 градусі Скорпіона. У видимому русі Меркурія можливі директне, стаціонарне та ретроградне положення. В циклі Меркурій/Сонце, таким чином, маємо Нижню кон’юнкцію та Верхню кон’юнкцію. Фаза ретроградності Меркурія починається з того моменту, коли директний Меркурій опиняється в тому градусі, в якому відбудеться кон’юнкція Меркурія з Сонцем, коли Меркурій рухатиметься ретроградно, – це Нижня кон’юнкція. Підчас Нижньої кон’юнкції Сонце/Меркурій попередній цикл Меркурій/Сонце завершується: підбиваємо підсумки, осмислюємо зроблене й мріємо про наступне. 30 вересня 2015 була Нижня кон’юнкція у 8 градусі Терезів. Подивіться, в якому домі вашого гороскопу відбулася ця кон’юнкція – тут, в цій сфері реалізовуватимуться ваші нові ментальні уявлення, інтелектуальні зусилля в період до наступної Нижньої Кон’юнкції Меркурій/Сонце. Зараз, 17 листопада 2015, відбувається Верхня кон’юнкція – і ми можемо усвідомити, що в нашій інтелектуальній діяльності (навчання, писання, спілкування, пересування, зв’язки) з 30 вересня сталися суттєві зміни в тій самій сфері, яку символізує дім, куди потрапила Нижня кон’юнкція 30 вересня 2015. В якому домі вашого гороскопу зараз Верхня кон’юнкція (25 градус Скорпіона)? Саме в цій сфері зараз доречно докласти розумових зусиль, щоб підвищити власну вітальність, компетентність, щоб реалізувати власні творчі здібності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає