15 – 19 лютого 2016

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Тельці: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в сфері яка представляє для нас принцип прогресивних реформ та колективної роботи, наукових досліджень та дружби, оригінальності та винахідливості. Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив середовища великий. Але прагнення заявити про себе, ствердитися, пройти випробування та здійснити свій потенціал у нас також міцне. В нас навіть надлишок сили, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що замислене тиждень тому таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися та насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються власних статків та майна, самостійних заробітків, самооцінки.

Колективний настрій – “Маю й зберігаю!” або: “Здобуваю”. Багато питань цієї фази будуть про кохання до звичної, знайомої праці, про матеріальні речі, про особисті витрати та придбання. Мета прагнень – заможне майбутнє та радість від повсякденних прибутків

В цей час зазвичай нам цікаві традиційні цінності: добробут, насолода, радощі життя, статки, здоров’я, втіха. Ми в захопленні від піклування про справи, багато уваги приділяємо почуттям. Нам цікаво добре знайоме, а до нового й несподіваного підходимо критично, з недовірою, особливо якщо мова про наші фінанси та майно. Велику цінність має їжа, відпочинок, комфорт, зв’язок з близькими й коханими людьми. Час плине повільно, без поспіху та метушні. Ми можемо почуватися більш ледачими й поблажливими, ніж зазвичай.

Зразками для наслідування стають ті, хто вміє піклуватися про започатковані справи, терпляче чекати, доки розпочате зміцніє й почне приносити плоди. Нас надихають хранителі, терплячі трудівники, мудрі пастухи й всі ті, хто вміє самостійно забезпечити собі матеріальну стабільність.

Виникають сприятливі обставини, коли ми можемо використати наші таланти й здібності, ресурси та гроші. Ми можемо отримати щось цінне: матеріальну винагороду, повернення забутого боргу, доступ до закритого перед тим джерела надходжень, визнанні наших чеснот, аванс. Часто в ці дні надходять гроші, коштовні речі у власне розпорядження. Невеличкі подарунки, приємні речі.

Нам знадобиться вміння адекватно оцінювати речі й ситуації. Вміння докладати конкретних практичних зусиль з метою прибутку. Здатність піклуватися про підтримку життя, адаптуватися до нових умов, створювати комфорт, затишок. А також здатність винаходити, заробляючи на життя. Негативною якістю є колективізм, альтруїзм, втрата власного «я» в колективі.

В суспільстві попит на такі сфери діяльності: сільське господарство, садівництво, банки, біржі, організація праці й розробка економічних теорій. Продукти харчування, ласощі, екзотичні фрукти, делікатеси. Модний гарний одяг, дорогоцінності, косметика, музика, живопис, скульптура й антикваріат.

З 17 лютого до 12 березня Венера з високою швидкістю в Водолієві. В цей час нас приваблюють люди, в яких є оригінальність, незалежність, винахідливість, наукові досягнення. Венера у Водолії – це, перш за все, пріоритет свободи в любові, взаєминах, фінансах. В цей час ми високо цінуємо й любимо науку, прогрес, науково-технічні новинки, винаходи, інженерну думку. У любові, соціальних відносинах, фінансах проявляємо здатність мислити раціонально, логічно. В результаті послідовних логічних суджень регулярно переживаємо спалах геніальних осяянь. Тому можемо заробляти гроші завдяки своєму розуму і знанням, можемо отримати користь зі своїх креативних знахідок, винаходів, наукових експериментів. Заробляємо гроші найнесподіванішими, нетривіальними способами. Підсвідомо відчуваємо, що нам не вистачає впевненості в собі, адекватної самооцінки, вольових якостей, щоб зберігати у взаєминах і фінансах незалежність, протистояти колективу, коли хтось посягає на нашу приватну власність, відносини і цінності. Тому підсвідомо прагнемо зміцнити віру в себе, розвинути лідерські якості, збільшити силу своєї особистості, підвищити власну компетентність, навчитися керувати, віддавати накази, управляти людьми і ситуаціями. Найбільшу проблему в любові, партнерство, соціальних відносинах, фінансах представляє в цей час брак власної могутності. Тому можемо свідомо докладати зусилля до глибокого дослідження своїх цінностей, стосунків, фінансових питань. Занурюємося в глибокі дослідження власного розуміння любові, гармонії, краси, щоб визначити межі своєї потужності і немічі в цих питаннях. В результаті можемо істотно поліпшити свої можливості в накопиченні багатств, у взаєминах, в любові.
Особливо привабливі молоді жінка типу «геніальна подруга». Жінка незвичайна, незалежна, прогресивна, авангардна. Це не стільки коханка, скільки подруга, товариш, однодумець.
Тінь: байдужа.
У еротиці винахідлива, непередбачувана, любить експерименти, інтелектуальна. Бракує творчого самовираження, яскравості, самостійності, компетентності. Бракує інтенсивності і глибини почуттів.

Астрологічний анекдот:
– Астролог, скажіть, як утримати Водолія?
– А хіба Вам вдалося його зловити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає