17 червня – 20 червня 2017

Період із 14:32 17 червня до 01:12 21 червня дуже насичений і напружений для розумової діяльності. Те, що ви робили в сфері інтелектуальних занять у попередні три тижні, тепер потрібно вдало завершити. Роботи дуже багато. Умови не сприятливі – заважають ірраціональні страхи, дії прихованих ворогів, плутанина, необхідність когось рятувати, необхідність викривати брехню та позбавлятися ілюзорних уявлень. На нові ідеї у сфері інтелектуальної роботи, що виникли 25 – 28 травня 2017, зараз тисне щось вороже й незрозуміле. Але якщо попри перешкоди зосередитися на розв’язанні загадок та діяти крок за кроком за планом, ці ідеї принесуть величезний прибуток і визнання. В ці дні ми так чи інакше зайняті подоланням саморуйнації та позбавленням залежностей.
З 20:53 17 червня до 00:51 20 червня у фокусі уваги принципово нові активні дії, боротьба за справедливість, відстоювання власних інтересів, спорт, професійна майстерність.

З 00:51 20 червня дуже важливими будуть питання матеріального характеру: особисті заробітки, статки, витрати; особиста власність (крім нерухомості); власні таланти та здібності. В цей час можемо отримати гроші, невеличкі подарунки.

Це період важливого обміну думками на міжнародному рівні, важливі зустрічі на міжнародному рівні, пік аспекту 18 червня 2017. На особистому рівні це дуже напружений період, пов’язаний із власними інтелектуальними проектами, що важливі для репутації, кар’єри, соціального статусу, бізнесу, політики. 23 листопада 2016 розпочався новий річний цикл інтелектуальних занять в кар’єрі, у власних довгострокових важливих програмах. Таких як навчання та викладання, письменницька діяльність, переклади, невеличкі подорожі, робота ЗМІ, початкова освіта, обмін думками, вирішення питань транспорту та доріг. Цикл пов’язаний зі зростанням та зміцненням соціального статусу і кар’єри через стосунки з іноземцями, через вирішення юридичних питань, через опанування великого навчального курсу. Зараз використання знань та зв’язків у кар’єрі, бізнесі, важливих особистих довгострокових програмах досягло піку свого розвитку. Добре видно всі особисті розумові досягнення. Нічого не можна приховати. Маємо оцінити свої знання та якість інтелекту з позиції їх значення для зміцнення кар’єри та соціальних досягнень і уточнити свої ділові плани на наступні півроку. Потрібно врахувати нові знання та зв’язки і викреслити несуттєве.

Якщо ваша особиста творчість та інтелектуальні заняття пов’язані з науковими розробками, прогресивними реформами, передовими технологіями або чимось унікальним і дивовижно самобутнім, то у вас купа гарних пропозицій щодо навчання, знайомств, зв’язків, інтелектуальних занять. Буде підтримка ваших творчих ініціатив (пік аспекту 18 червня) і ваших інтелектуальних розробок (пік аспекту 20 червня) з боку науковців, реформаторів, друзів, креативних людей.

Якщо ваші прибутки пов’язані з мистецтвом, психологією, філософією, міфологією, то в ці дня варто скористатися підтримкою з боку дивовижних людей та сприятливими умовами, щоб заробити гроші або вирішити питання матеріального характеру. Це дасть можливість суттєво покращити власне фінансове становище. Пік аспекту 20 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає