17 липня – 19 липня 2017

Дуже насичений подіями час. Багато напруження і важкої роботи у зв’язку з родинним життям, батьками, житлом та нерухомістю, питаннями комфорту та безпеки. Варто напружити всі сили, бо потрібно довести до кінця те, що було розпочато наприкінці червня. У фокусі уваги все те, що ви робите на власний розсуд: ризиковані дії, боротьба за справедливість, захист власних інтересів, спортивні змагання, конкуренція, конкретні практичні дії у галузі професійної майстерності. З 08:03 17 липня до 10:30 19 липня актуальними будуть питання особистих прибутків, особистого майна, власних статків, застосування власних талантів та здібностей. З 10:30 19 липня уваги потребують такі питання як навчання, спілкування, обмін думками, збір та аналіз інформації, стосунки з найближчим оточенням (брати/сестри, сусіди, знайомі), транспорт, дороги, свобода слова, ЗМІ.

В цей час ідеї практичного запровадження прогресивних реформ, які виникли наприкінці лютого 2017, активно втілюються в життя у несприятливих умовах. Середовище, погано підготовлене до реформ, чинить спротив. Аварійно небезпечний період. Слід остерігатися великого скупчення людей, аварій при роботі у шахтах, підземеллі, а також при роботі з еклектичними приладами, сучасними механізмами, електронікою. В цей період вірогідні загострення військових конфліктів і підвищення активності терористів. Авторитарні порядки зазнають удару з боку силових структур-захисників справедливості, а також з боку компетентних керівників будь-якого рангу (від керівників держав до керівників маленьких колективів). Пік аспекту 18 липня 2017.

Дуже сприятливі умови для перемовин щодо припинення війни. Неймовірно сприятливий для прибутків та партнерства збіг обставин. Ми отримуємо подарунки, аванси, протекцію, фінансову винагороду. Водночас є величезна небезпека втратити гроші та особисте майно, а також зіпсувати стосунки через обман і самообман. Тому дуже важливо зберігати високий рівень внутрішньої чесності у питаннях любові та кохання, фінансів, особистої етики, джерела особистого прибутку. В цей час можна помилитися в естетичних та етичних оцінках через захоплення хибною доктриною або через нереалістичні мрії. Будьте пильними, коли йдеться про витрати на витвори мистецтва, а також про картини далекого майбутнього, які малює вам ваша уява у зв’язку з партнерством та прибутками. По всіх сумнівних питаннях партнерства й фінансів звертайтеся до юристів, учителів – до будь-якої персони, яка має більші за вас можливості та спеціальні знання. Піки аспектів 17 і 18 липня 2017.

Дуже сприятливі умови для розумової діяльності. Завдяки знанням та зв’язкам можна легко, без перешкод просунутися в кар’єрі, зміцнити репутацію та соціальне становище. Пік аспекту 19 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає