18 – 20 листопада 2016

В цей час події в родинному житті, на батьківщині складаються таким чином, що все, що стримувало розвиток у сфері маргінальної, кризової ситуації, зникає само по собі. І ситуація стрімко несе нас або до перемоги, або до погибелі. Ми отримуємо результати наших дій у сфері інтимних стосунків, у сфері спільних з партнерами фінансових справ, у сфері власних накопичень. Вдалий час для родинних справ, для підвищення рівня комфорту та безпеки. Надходить інформація, що викриває брехню, розвіює містифікації, руйнує хибні сподівання. Є можливості добре заробляти на мистецтві, культурології, моді, вмінні розгадувати загадки та розбиратися в тонкощах.

П’ятниця дуже напружена в емоційному сенсі. Нервове збудження через несподівані напружені взаємодії з друзями, у колективі. Дуже напружене спілкування через новини про традиції та нові тенденції в суспільстві. Викриття брехні та містифікацій. Напружена розумова діяльність, якщо ваша професія пов’язана з мистецтвом, фото, кіно, культурологією, психологією, історією цивілізацій, модою.

В суботу переживання пов’язані з конкретними практичними діями у колективі, які впливають на вашу особисту творчість та стосунки з дітьми. Доводиться мати справу з проявами агресії.

В неділю емоції, пов’язані з розвагами, фліртом, іграми, особистою творчістю, дітьми. Це гарний час для зустрічей з друзями та однодумцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає