18 – 22 грудня 2015

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Рибах: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в сфері світогляду та ідеології. Це такі речі як міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда. Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив середовища великий. Але прагнення заявити про себе, утвердиться, пройти випробування та здійснити свій потенціал у нас також міцне. В нас навіть надлишок сили, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що те, що замислили тиждень тому, таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після 22 грудня – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися та насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються хронічних захворювань, ірраціональних страхів, залежностей, таємниць та загадок, містифікацій, обманів, підривної діяльності в державі.

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій згладжуються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, який керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко попадають під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

Нас мотивує потреба виразити власну чутливість, а також прагнення знайти в інших людей розуміння тонкощів, близьке до нашого. Події активізують нашу здібність підключатися до колективного підсвідомого, розгадувати загадки, прозрівати тонкий зміст за проявами матеріального світу.

Це гарний час, щоб прояснити різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, містифікації, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Є можливість викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Варто діяти лише після того, як розібралися в ситуації, зрозуміли її, сприйняли чітко всі фактори, інтуїтивно відчули момент.

Потреба в суспільстві на такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. А також цирк, театр, кінематограф. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині — фармацевтика. Сфера, пов’язана з хімічною промисловістю. Парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

19 грудня 2015 точна кон’юнкція Меркурій/Плутон в 15 градусі Козерогу. В другій декаді грудня 2015 зароджуються нові ідеї щодо вивчення та осмислення глибоких трансформацій структур державною та будь-якої іншої влади.

На особистому рівні в цей час виникають нові ідеї в сфері інтелектуальної роботи, яка пов’язана з глибокими науковими дослідженнями, детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю.

21 грудня 2015 точна падаюча квадратура Меркурія в Козерозі з Ураном в Овні.  8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний с активною боротьбою передових революційних ідей, що забезпечують право діяти на власний розсуд. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

В останній декаді жовтня 2015 була головна криза циклу. Мали оцінити реформи в суспільстві. Переживали протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

В перші дні грудня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ. Стан речей в сфері свободи слова, ЗМІ, початкової освіти, мови спілкування не може більше залишатися незмінним. Самі собою повалилися всі підпорки, що утримували статус кво по відношенню до прогресивних реформ в інтелектуальній галузі та в сфері ЗМІ, й події стрімко несуть нас у бік змін революційного характеру. Зусилля, що були докладені в інтелектуальній сфері, в сфері ЗМІ та свободи слова до прогресивних реформ, тепер приносять плоди.

В другій декаді грудня 2015 розум сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що пов’язане з розвитком подій світового рівня, а також власними важливими справами: життєвою метою, репутацією, кар’єрою, бізнесом, діловими проектами. Це викликає сильну знервованість, метушливість. Можливі нервові зриви, дуже високий рівень тривожності.

На особистому рівні аспект має значення для тих, чия інтелектуальна діяльність пов’язана з наукою, передовими технологіями, інженерією, якимись незвичними оригінальними проектам, колективною діяльністю, виконавчою владою в державі. Та з астрологією. Це може бути період напруженої роботи.

З 22 грудня 2015 до 20 січня 2016 Сонце в знаку Козеріг. Почалися три місяці зими.

Символізм знаку Козеріг – це мерзла спустошена земля, в якій, одначе, зберігається сім’я життя. Коли Сонце йде по знаку Козерога, ми маємо заощаджувати сили, витрачати їх мудро. Бути терплячими, пам’ятати про свою мету та дотримуватися дисципліни. Для виживання й та гарної вітальності нам треба бути досить аскетичними, вміти свідомо обмежувати себе та стратегічно планувати, заощаджувати, бути стриманими, надійними.

В цей час нас вмотивовує підсвідоме прагнення комфорту, затишку, тепла, бажання підтримувати життя, піклуватися про себе та інших. Важливо дотримуватися здорового режиму харчування, сну, відпочинку. Щоб були досить вдоволені базові фізіологічні та емоційні потреби.

Нам знадобляться такі якості як вміння боротися, активно відстоювати власні інтереси, захищати справедливість, ризикувати, проявляти агресивність, робити конкретні практичні дії на високому рівні професійної майстерності. На корить підуть активні заняття спортом.

Проблему в цей час створюватиме брак широти свідомості, брак освіченості, віри в Людину, оптимізму, здатності надихатися досягненнями інших. В цей час варто приділяти увагу освіті, не соромитися звертатися до вчителів, дійсно обізнаних людей за довідками та порадами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає