19 квітня – 22 квітня 2017

У фокусі уваги – речі, що стосуються кар’єри, бізнесу, політичного життя, державної влади, еліти нації, а також гідності, репутації, визнання та винагород. Тут будуть гострі ситуації: напружена робота, боротьба, подолання спротиву та важке усвідомлення власних обов’язків. Все, що стосується принципово нових сміливих проектів, розпочатих наприкінці березня 2017, зараз потребує підвищеної уваги. Варто сконцентруватися на досягненні мети і працювати на межі власних можливостей. Якщо ви це вмієте, то дійсно отримаєте високий результат – ваш новий проект витримає випробування й приноситиме гарні результати. В цей час конкретно спрямовані наполегливі зусилля зміцнюють становище, просувають до мети, підвищують статус.

21 квітня 2017 Марс переходить до знаку Близнята, де буде до 4 червня 2017. Це час для того, щоб діяти розумно, логічно, спираючись на критичний підхід до знань. Перевага у боротьбі та професії буде на боці того, хто вміє конструктивно використовувати інформацію, аналізувати, хто вправний у дискусіях та має навички оратора та полеміста. Гарний час для того, щоб навчатися заради підвищення професійної майстерності. У боротьбі, конкуренції та спорті варто бути гострим на язик, за словом в кишеню не лізти, розумним, хитрим, спритним і винахідливим. Слід мати тактику дій. Можна водночас ставити собі не одну мету, а кілька і йти до них швидко й енергійно. У боротьбі та професії слід спиратися на такі якості: дотепність, ерудиція, вміння спілкуватися та навчатися. Неприємності, аварії, травми будуть пов’язані з браком логіки, поверхневістю, агресивною поведінкою під час спілкування. Сексуально привабливими будуть чоловіки освічені, дотепні, цікаві співрозмовники, рухливі, легкі та “рафіновані”, з гарним почуттям гумору.

15 квітня Венера змінила ретроградний рух на директний – справи, що стосуються любові та кохання, партнерства, особистих статків та джерела особистого прибутку починають стрімко розвиватися. Фінансова скрута (обмеження у фінансових операціях, необхідність заощаджувати, вимушені витрати, зниження прибутку), з якою ми зіткнулися у першій декаді квітня 2017, зараз дається взнаки. Але ситуація змінилася: витрати носять характер довгострокових вигідних вкладів заради досягнення серйозної мети. В цей час отримаємо прибутки, винагороди або повернення боргів. Також питання стосунків, які поставали раніше, набувають нового сенсу і можливість вдало вирішитися. Але все це за умови, що ваша система цінностей не має фальшивих цінностей, акценти пріоритетів стоять правильно, життєва позиція якісна. В іншому разі зараз час втратити майно та гроші через неякісну життєву позицію та розпочати вибудовувати нову систему цінностей, більш адекватну.

20 квітня 2017 у 1 градусі Тельця нижня кон’юнкція Меркурій/Сонце – починається новий цикл Меркурія, що пов’язаний з питаннями фінансів, особистого майна, особистих статків та особистого джерела прибутку. Саме над цими питаннями ми міркуватимемо приблизно до серпня 2017, саме цим речам будемо навчатися. 16 травня 2017 Меркурій директний у 1 градусі Тельця – в цей день закінчується фаза ретроградності Меркурія. Якщо в вашій натальній карті Меркурій ретроградний, як, наприклад, в гороскопі України, то саме в період фази ретроградності Меркурія (1 квітня – 16 травня 2017) у вас відбуватимуться важливі події у вашому ментальному житті: важливі нові зв’язки, інтенсивний обмін думками, спілкування з братами та сестрами або найманими працівниками та помічниками, навчання, подорожі, вирішення питань транспорту та засобів комунікації, вирішення питань робочих інструментів та домашніх тварин, вирішення питань ЗМІ та свободи слова, державної мови та мови спілкування. Якщо у вас в натальній карті Меркурій директний, то у фазі ретроградності Меркурія більш за все користі ви отримаєте, якщо повернетеся до справ, які вже були колись розпочаті та потім були відкладені «до кращих часів». То «кращі часи» для них вже настали – займіться ними. Це добрий час для того, щоб усвідомити внутрішні процеси вашої особистості. Варто обмежити спілкування лише важливим для вашої розумової роботи. Слід зосередитися на навчанні, писанні, наведені ладу у справах, підтримці здоров’я, гігієні, чистоті. Доки Меркурій у ретро фазі, можна зробити масу корисних речей. Це час для того, щоб переглядати погляди, досліджувати, переповідати, переписувати, каятися, вибачатися, давати відповідь, винагороджувати, замінювати, відміняти, оновлювати, ремонтувати, зберігати, знову опановувати, удосконалювати, відтворювати, знову навчатися, міркувати, реформувати, наново пристосовувати(ся), відроджувати, знову переживати, відновлювати(ся), виправдовувати(ся), і т.і. Інакше кажучи, краще, що ми можемо робити в цей період, – імітуючи видимий зворотний рух Меркурія в небі, повертатися куди-небудь, вертатися до чогось. Період ретроградності Меркурія може бути чудовим часом, щоб підчистити деталі вже виконаної основної роботи, сплатити неоплачені рахунки, завершити незакінчені справи і прояснити заплутані концепції. Це прекрасний час для досліджень, письмовій діяльності і для всього, що вимагає концентрації уваги на інтелектуальній роботі. У тому числі і для астрологічних консультацій, які передбачають аналіз астрологічних феноменів минулого та вдосконалення планів на майбутнє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає