19 – 22 листопада 2015

Фаза Першої чверті (Третя), зростаюча квадратура в Водолії: тиждень тому, на Новий Місяць, виникли нові ідеї в тій сфері, яка представляє для нас принцип глибокого розслідування чогось прихованого та принцип глибокої трансформації. Це такі речі як проблеми подолання корупції, подолання наслідків війни та руйнації, питання тіньової економіки, боргів, крупних фінансових операцій; допомога з боку інших, накопичення; реанімація та реабілітація; розвідка та силові структури; наукові дослідження; питання смерті та народження; сексуальні стосунки. Тепер маємо боротися, щоб втілити ідеї в життя.

Важка задача, бо умови несприятливі, спротив оточення великий. Але прагнення заявити про себе, утвердиться, пройти випробування та здійснити всій потенціал у нас також міцне. В нас навіть надлишок сили, і перешкоди й спротив матерії можемо подолати. Так чи інакше, але в цей час переймаємося боротьбою й подоланням, важкою працею, великими зусиллями. Але лише свідома рішучість подолати перешкоди, відповісти на виклик земного світу й докласти конкретних практичних зусиль призведе до того, що те, що замислили тиждень тому, таки зможе втілитися.

Зараз зіткнулися з кризою – кризою росту, перевірка на міць. Побачимо, наскільки наші наміри серйозні, чи готові ми напружуватися заради втілення ідеї, працювати, боротися. Якщо кризу подолаємо, то після 27 листопада – на фазі зростаючого трину — справи підуть легко та радісно, можна буде трохи розслабитися та насолодитися натхненням, використати прилив сил.

Зараз напружено розвиваються події, що стосуються колективної роботи, дружніх стосунків, клубного життя, наукових розробок, прогресивних реформ, виконавчої влади в державі. Тут треба докласти зусиль, просувати прогресивні ідеї.

Колективний настрій – “Винаходжу”: старі цінності й методи гальмують прогрес, їх треба замінити новими. Нас надихає ідея прогресу, наукових розробок, інженерної праці. Прагнення реформувати структури, що застаріли. Життєва задача: принести в світ щось нове, унікальне. Мета прагнень: науково-технічний прогрес, який рухає геній індивідуалістів, або колективістська утопія.

Це час для експериментів, наукових розробок, для використання найсвіжіших досягнень наукової думки. Виникають божевільні ідеї, утопічні проекти. Ми здатні поводитися як відступники, ренегати, одинаки, заради того, щоб зберегти власну свободу та індивідуальність. Тим не менш, індивідуалізм штовхає до пошуків таких самих індивідуалістів, бо хочеться бути серед друзів та однодумців, обговорювати з ними свої винаходи та плани на майбутнє.

Знадобиться здатність мислити нестандартно, незалежно. Вміти залишатися індивідуальністю в колективі.

В суспільстві попит на все, що пов’язане з темою соціальних реформ, з революційними прогресивними змінами, науково-технічним прогресом, наукою, авіацією, космосом, винаходами, відкриттями, символьними системами. Цікавіть до астрології, уфології, гуманістичної психології. В центрі уваги – виконавча влада в державі, суспільний рух, соціальні спільноти, колективи, клуби.

З 20 листопада 2015 до 10 грудня 2015 Меркурій в знаку Стрілець.  В цей час наш розум прагне просвіти. Хочемо знати все більше та більше. Цікавимося багатьма речами. Особливо такими як культура, філософія, право, міжнародні справи, подорожі в далекі краї. Відчуваємо (підсвідомо), що бракує де-яких конкретних знань. Тому можемо свідомо шукати можливості отримати додаткову освіту, пройти якийсь навчальний курс. Намагаємося мислити критично, коли захоплюємося якимсь новим для нас вченням, філософською концепцією.

20 та 21 листопада 2015 Меркурій та Сонце в гармонії з Вузлами, Північний Вузол у 30 градусі Діви. В суспільстві інтелектуали та курівники різного рівня безперешкодно розвивають нові традиції щодо розумової діяльності людини: служба державна та військова, охорона здоров’я, середній та малий бізнес, освіта, тонка точна інтелектуальна робота, робота за наймом, стосунки з колегами та підлеглими.

21 листопада 2015 Венера в Терезах в точній падаючій квадратурі з Плутоном в Козерозі.

20 грудня 2014 кон’юнкцією у 13 градусі Козерогу розпочався новий річний цикл Венера/Плутон. Він символізує глибокі трансформації нашої системи цінностей: ставлення до сласних талантів й здібностей, до самостійних заробітків, витрат на накопичень, до любові й кохання, до суспільного життя, до шлюбу й партнерства. Зміни, трансформації цінностей пов’язані у даному випадку з впливом подій світового значення. Кожного року до 2024 буде кон’юнкція Венера/Плутон в Козерозі. Вона задаватиме ритм новим і новим культурним трансформаціям, щоб ми могли забезпечити собі виживання в умовах, коли змінюється суспільний лад, трансформується ієрархічна будова й закони, коли люди по-новому оцінюють поняття «гідність, сумління, справедливість, доля», коли у світі створюються й починають діяти нові закони и норми.

В лютому 2015 ідея трансформації системи цінностей вперше явила себе світові через культурні зміни в сфері міфології, культурології, історії, мистецтва, високої моди. Ми могли оцінити те, що було пов’язане з розкриттям брехні, з висвітленням білих плям в історії, в нашому минулому. Це змінило ставлення до співчуття, до милосердя, до волонтерської діяльності.

В березні 2015 було потрясіння – наша система цінностей мала здійснити революційні зміни через необхідність давати оцінку тривожним й бурхливим подіям в сфері світової економіки й політики. У багатьох виникло усвідомлення, що доведеться винаходити нові способи для заробітку, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя.

В квітні 2015 для нас склалися добрі обставини, щоб самостійно заробляти та зберігати те, що маємо.

У травні 2015 можна було оцінити свої здібності та статки з позиції безпеки, затишку, почуття захищеності. Почалося отримання прибутків від змін, що відбулися в наших культурних позиціях та в системі цінностей

В жовтні 2015 ми отримали те, на що заслуговуємо завдяки своїм культурним позиціям, талантам та здібностям.

Зараз, в листопаді 2015, переживаємо потрясіння – маємо давати оцінку тривожним й бурхливим подіям в сфері світової економіки й політики. Наша система цінностей зазнає змін в питаннях миру, вирішення конфліктів дипломатичним шляхом, в питаннях співробітництва, партнерства, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді, мистецтва. У багатьох виникло усвідомлення, що доведеться відмовитися від якихось способів заробітку або від якихось цінностей через партнерські стосунки, щоб самостійно забезпечити себе всім необхідним для життя.

Аспект особливо відчутний для людей мистецтва рівня світової знаменитості, для дипломатів, миротворців. Також аспект значимий для вас, якщо ваша діяльність пов’язана з фінансами, соціальним психоаналізом. Можна отримати винагороду та вдячність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає