19 – 23 березня 2016

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин у Левові: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про розгадування загадок, розкриття таємниць, викриття брехні та містифікацій. Добрий час, щоб більше уваги приділяти різноманітним ситуаціям, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно вище названого, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в цій сфері, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком подій, які самі несуть вас у вигідному напрямку.

Колективний настрій – “Творю”, “Прийшов, побачив, переміг”. Нас мотивує радість реалізації творчих задумів – й потреба ділитися радістю з іншими. Мета прагнень: максимально виразити себе й досягти успіху. Задача – бути сяючим центром власного всесвіту. Найголовніша цінність – життя у всій його повноті, розкриття творчого потенціалу особистості.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здатності до творчості, від вміння брати на себе роль керівника, робити свідомий вибір, приймати самостійні рішення, віддавати накази, брати на себе відповідальність, бути компетентним. Потрібні такі якості: бачення власної мети, сила волі, вітальність, сила воли, акторський талант, вміння приймати оплески і святкувати перемоги. Багато питань будуть пов’язані з темою шляхетності. В центрі уваги – продукти особистої творчості — діти в прямому сенсі слова й “дітища” в сенсі того, що володарює нашим серцем: улюблена справа, кохані, захоплення, хобі, ігри, улюблені ролі та строї для них.

Робіть все спокійно, впевнено, рішуче, з оптимізмом на рахунок того, що можете досягти ідеалу Людини. Будьте компетентні.

В особистому житті в цей час ми налаштовані на свято. Настрій радісний. Кортить веселитися, працювати для задоволення, більш творче ставлення до праці. Хочеться бути в центрі уваги, розважатися. Але при цьому ми біль вибагливі, ніж зазвичай. Відчуваємо самоцінність й нетерпимі до будь-якого приниження. Нас оточують яскраві люди, митці, компетентні керівники. Лунають заклики не дати нікому утискати й гнітити свою волю.

В суспільстві притягують увагу керівники різного рівня на другорядних посадах: менеджери, секретарі, повноважні представники, депутати парламенту. А також: головний лікар, полісмен, режисер, актор. Представники всіх професій, що пов’язані з розкішшю: торговці золотом, діамантами, картинами, а також дизайнери, модельєри, косметологи.

З 20 березня до 19 квітня 2016 Сонце в Овні. В цей період ми маємо намір здійснити втілити свої творчі пориви, боротися та завойовувати, захищати власні інтереси та права. Приплив життєвої сили, пристрасть, ентузіазм дають можливість реалізувати себе. Життя плине в пришвидшеному темпі. Є можливість в боротьбі та роботі проявити якості керівника, лідера, власну компетентність, взяти на себе відповідальність. Бракує терпіння та мудрості, самодисципліни. Є тенденція спочатку діяти, а потім вже оцінювати свої дії з позиції добре-зле, корисне – некорисно.

20 березня точна кон’юнкція Венера/Нептун в 11 градусі Риб. Потреба втілити мрію про любов та кохання породжує нові ідеї щодо мистецтва, високої моди, міфології, культурології, гуманістичної психології. Ці ідеї оформляться в матерії у першій декаді травня 2016.

З 22 березня до 6 квітня 2016 Меркурій в Овні. В цей час розум активний, агресивний, пристрасний, сміливий, рішучий. Мислення «наступальне». Бракує об’єктивності. Стиль, в якому люди висловлюють думки в цей час, досить грубіянський, брутальний, неделікатний, безцеремонний. Бо дуже сильне прагнення переконати, перемогти в дискусії. Хід думок вельми своєрідний, нетривіальний, творчий. Варто свідомо приділяти увагу тому, щоб стиль висловлення думок мав більш мирний характер. Варто висловлювати думку красиво, контролювати наявність агресивно забарвлених слів, щоб не налаштовувати співрозмовника вороже. Бракує зосередженості, дисципліни, терпіння на те, щоб дослухати співрозмовника до кінця. Варто також не поспішати висловлювати власні думки – думати більш глибоко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає