2 – 5 березня 2016

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у Стрільці: час основної кризи цього місяця, нестабільність й напруження. Може бути стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї, пов’язані з прогресивними реформами та колективною роботою, науковими дослідженнями, винахідливістю, клубним життям, дружбою, оригінальністю та незалежністю.

Виклики цього часу виглядають як питання життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий рівень самостійності. Маємо розставити крапки над “і” в таких речах як ідеали та власна філософія, світоглядна позиції, вища освіта, міжнародне право, юриспруденція, туризм, стосунки з іноземцями, реклама та пропаганда, видавнича справа, викладання та навчання, великий курс навчальної програми.

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують нагоди розправитися з вами. Це час повертати борги.

Колективний настрій: “Мене надихають досягнення інших”. Хочеться знайти сенс в тому, що з нами та в світі коїться. Хочеться знати більше, ніж написане в Фейсбуці, ніж розповіли сусіди. Відчуваємо, що бракує фундаментальних знань, і хочеться пройти новий великий курс учбової програми.

В цей час багато хто починає фанатично боротися за ідеали свободи слова й совісті.

Принесуть користь такі якості характеру: освіченість, здатність робити висновки та узагальнення, вміння широко дивитися на речі, готовність зіткнутися з чимось таким, що не вкладається в голові та потребує розсунути кордони власної картини світу; оптимізм, щедрість.

В суспільстві в цей час попит на такі речі: електронний та будь-який інший зв’язок з далекими краями, різноманітні бюро подорожей. Діяльність, що пов’язана з іноземцями: дипломатія, політика; робота ЗМІ-кореспондента, перекладача, торгового агенту, екскурсовода та гіда. В зоні уваги – шукачі істини з ряду філософів, теологів, душ пастирів, гуру. Також всі галузі діяльності вищої освіти, юриспруденції, видавничої справи, та вся сфера суперництва спортсменів.

3 березня 2016 точний падаючий секстиль Венери в Водолієві з Ураном в Овні. 4 березня 2015 розпочався новий річний цикл Венера/Уран в Овні — виникли нові ідеї стосовно того, як покращити власне матеріальне становище та соціальний стан за допомоги власної геніальності, винаходів, застосування передових технологій та досягнень науки. В третій декаді квітня 2015 ці ідеї вперше показали себе в світі у вигляді цінних думок, корисних зв’язків та знайомств, вигідних домовленостей з розумними людьми. Вірогідно, ми отримали фінансову або будь-яку іншу підтримку від друзів та однодумців в обмін на власні цінні думки, інформацію, поради, ідеї. Вірогідно, отримали доступ до джерела інформації, документів, зв’язків, що принесли нам користь.

В третій декаді травня 2015 на фазі зростаючої квадратури циклу Венера/Уран могло бути занадто багато важкої праці, що пов’язана з втіленням мрії про заробітки на власній геніальності та винаходах.

А в останні дні червня 2015 ця праця принесла свої плоди, почали проглядати натяки на її майбутні результати. У серпні, як і наприкінці червня, ми насолоджувалися можливістю отримати прибуток та користь від власної геніальності. Тільки цього разу винахідливість та геніальність проявилися у ревізії власної системи цінностей, тут змістилися акценти на цінностях. Наприкінці вересня 2015, коли відбулися зміни в наших пріоритетах, ми могли по-новому застосувати свою геніальність та винаходи, щоб отримати прибуток та користь. В той же час, могли отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу компетентність, вміння приймати самостійні рішення, брати на себе відповідальність, сяяти та шляхетно керувати.

Наприкінці листопада 2015 ми могли оцінити свою здатність заробляти на власних геніальних ідеях: наші партнерські стосунки, шлюб, союзи, світське життя показали нам напрямок, в якому треба застосувати власну геніальність, винахідливість, щоб отримати прибутки. Це міг бути досить драматичний період, бо ми могли усвідомити, що якісь наші ідеї та нововведення не пішли нам на користь, виявилися фальшивими або непридатними до реальних потреб життя. Це міг бути період протистояння з однодумцями та друзями через конфлікт цінностей, через питання етики та естетики. Мали зробити вибір.

В другій декаді січня 2016 ми можемо бачити в повній мірі наслідки тих реформ, які ми провели з березня 2015 в сфері наших власних прибутків та власної етики. Зникли раптом всі перешкоди на шляху застосування власної геніальності для отримання прибутків. Цього разу винахідливість та геніальність в сфері власних прибутків появляються через співробітництво та фінансові стосунки з іноземцями, через вирішення питань освіти та юридичних питань, через видання власних рукописів, через вихід в більш високий соціальний шар.

В першій декаді лютого 2016 дуже багато важкої праці заради прибутків від власних геніальних ідей та винаходів. В цей час ми можемо отримати фінансову винагороду, щедрий аванс або якісь інші подарунки від друзів та однодумців у відповідь на нашу ділову активність. В цей час можуть бути витрати на якісь продукти передової науки та техніки.

В перші дні березня 2016 дуже сприятливі умови для того, щоб завершити ту програму підвищення власних прибутків через застосування власної геніальності, яка була розпочата в березні 2015 року. Те саме стосується й програм, націлених на покращення соціального становища і партнерства завдяки власній оригінальності, винахідливості, вмінню дружити й гармонійно вписуватися в колектив. Якщо ви рухалися в правильному напрямку з березня 2015, коли робили прогресивні зміни в своїй системі цінностей, то до другої декади квітня 2016 має бути прибуток завдяки тому, що у вас тепер є ресурси для просування своїх передових ідей в суспільстві. Ваша геніальність, винаходи, наукові розробки, колективна діяльність приноситиме вам винагороду – ту, на яку ви заслуговуєте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає