2 – 6 січня 2016

Фаза Останньої чверті (Сьома), падаючий квадрат у Терезах: час основної кризи цього місяця, нестабільність й напруження. Може буте стійке прагнення й бажання здійснити зусиллям волі ідеї в світогляду та ідеології. Це такі речі як міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда.

Виклики цього часу здаються питаннями життя та смерті. Це «зимова» фаза циклу, коли мертве листі опадає, і все оголюється.

Активність посилюється, зростає кількість важкої роботи: ми маємо завершити важливі справи й підготуватися до переходу на новий рівень самостійності. Маємо розставити крапки над “і” по відношенню до партнерських стосунків, союзів, відкритої ворожнечі, відновлення справедливості в суді, дипломатичних зусиль, питань в галузі мистецтва та культури.

Якщо ви досі були справедливі й рухалися добрим курсом, то це може бути час отримання винагороди, визнання, здійснення бажань. В іншому випадку стережіться людей, що вичікують вдалого випадку для розправи над вами. Це час повертати борги.

Колективний настрій: “Сприймаю естетично та етично, зважую, даю оцінку”, або “Врівноважую”. Мета прагнень: краса й гармонія. Життєва задача: нести світові красу та гармонію.

Обставини примушують звертати увагу на інших, робити щось разом з іншими, брати участь у світських закладах, рахуватися зі змінами в суспільстві. В центі уваги — артисти або діячі мистецтва й культури, дипломати, миротворці, судді. А також ті, хто, на наш погляд, досяг досконалості.

Ми усвідомлюємо важливість для себе стосунків, партнерства та суспільства, але водночас власна свобода й воля є для нас найважливішою цінністю. Вона вища за все, Ні за що не погодимося бути чиєюсь «власністю» й не поступимося особистими інтересами заради суспільних. В партнерстві прагнемо знайти таке рішення, що привело б до миру та взаємної користі. Нам потрібно більше часу, щоб все добре обмізкувати й зважити перед тим, як зробити вибір. Тому багато хто з нас виглядатиме зараз «нерішучим». Проте нерішучість не стане на заваді руху вперед — зупинка тимчасова.

Що сприятиме успіху? Здатність мислити стратегічно, поводитися культурно, гарно, дипломатично, будувати стосунки з партнерами та відкритими ворогами свідомо, вміти обґрунтувати справедливість власною позиції.

Підходьте до всього неупереджено, зберігайте «високий стиль» стосунків, але не дозволяйте нікому примусити вас до рішення, що протирічить вашій уяві про справедливість. Шукайте порозуміння зі співрозмовником. Поважайте цінності партнера, але не жертвуйте заради партнера свободою й внутрішньою незалежністю. У стосунках демонструйте партнеру власну компетентність, беріть на себе відповідальність, домовляйтеся про зобов’язання. Не шукайте симпатій інших, краще відслідковуйте в собі прояви непевності та брак сили волі. Не уникайте конфліктів, бо будете залежати від волі та сили інших та від особистих симпатій. Не відкладайте рішення, не варто занадто вагатися. Робіть вибір. Висловлюйте свої думки тактовно й тонко. Будьте відкриті до нових ідей й думок.

В суспільстві попит на ту діяльність, що несе в світ красу: мистецтво – музика, танок, театр, мода, фотографія, реклама, оздоблення інтер’єрів, флористика, прикраси, косметика; професії, де треба спілкуватися з людьми та мати «почуття стилю»: референт, декоратор, дипломат, конферансьє, різного роду посередники. Юристи в роли миротворців, третейські судді.

З 2 січня 2016 Меркурій в Водолії, 5 січня стає ретроградним, 8 січня повертається в Козерога.  В ці дні буде сильне прагнення до реформ та новаторства, але виявиться, що є перешкоди, пов’язані з великою кількістю коенкретних практичних дій. Що треба повернутися до своїх важливих довгострокових ділових програм і багато чого в них переосмислити, доробити, переробити,  щоб згодом можна було приступити до теми реформ з новими ідеями.

26 грудня 2015 почалася фаза ретроградності Меркурія, коли директний Меркурій опинився в 24 градусі Козерога, в якому відбудеться кон’юнкція Меркурія ретроградного з Сонцем 14 січня 2016 — це Нижня кон’юнкція. Це значить, що попередній цикл Меркурій/Сонце (30 вересня 2015 – 14 січня 2016) завершується: в цей час ми підбиваємо підсумки, осмислюємо зроблене й мріємо про наступне. Подивіться, в якому домі вашого гороскопу відбулася ця кон’юнкція – тут, в цій сфері реалізовуватимуться ваші нові ментальні уявлення, інтелектуальні зусилля в період до наступної Нижньої Кон’юнкції Меркурій/Сонце 9 травня 2016. 23 березня 2016 буде Верхня кон’юнкція – і ми зможемо усвідомити, що в нашій інтелектуальній діяльності (навчання, писання, спілкування, пересування, зв’язки) з 26 грудня 2015 сталися суттєві зміни в тій самій сфері, яку символізує дім, куди потрапила Нижня кон’юнкція 14 січня 2016 року. В якому домі вашого гороскопу буде Верхня кон’юнкція 23 березня 2016 (5 градус Овна), в тій сфері в березні доречно буде докласти розумових зусиль, щоб підвищити власну вітальність, компетентність, щоб реалізувати власні творчі здібності. Цикл триватиме до 9 травня 2016.

3 січня 2016 Марс переходить в Скорпіона і 5 січня точна зростаюча квадратура Марса з ретроградним Меркурієм в Водолії.  Сильне прагнення до реформ та новаторства, але є перешкоди, пов’язані з великою кількістю конкретних практичних дій. Треба повернутися до своїх важливих довгострокових ділових програм і багато чого в них переосмислити, доробити, переробити,  щоб згодом можна було приступити до теми реформ з новими ідеями. В останній декаді грудня 2015 склалася дуже напружена ситуація для розумової діяльності, пов’язаної з конкретними практичними діями: спорт, професійна майстерність, боротьба, відстоювання власних інтересів. З тих пір занадто багато роботи, контактів, пересувань. Доречно встановлювати нові партнерські стосунки з діловими серйозними людьми заради досягнення мети. Демонструйте свої ділові якості: знання, безпосередньо пов’язані з вашою кар’єрою та бізнесом; вміння структурувати час, вміння вести ділову бесіду, вміння знаходити найкоротший найрозумніший шлях до цілі. Це ділове інтелектуальне напруження триватиме аж до кінця березня 2016. Тож, складіть ретельно розклад справ і працюйте в діловому режимі економії сил на довгій важкій дистанції. Бо зухвале ставлення до боротьби, роботи, спорту призведе до нервового зриву та помилок, які доведеться згодом виправляти. Раціонально організована робота, навпаки, наприкінці березня принесе задоволення та вдачу, приплив сил, можна буде розслабитися й працювати вільно.

З 3 січня до 6 березня 2016 Марс в Скорпіоні. В цей час захищати власні інтереси й домагатися свого легше за все за допомоги тонких непомітних на поверхневий погляд дій, до яких слід переходити лише після того, як ситуація глибоко досліджена, проведене детективне розслідування, виявлені приховані факти. Дії мають бути ретельно підготовленими. Слід дочекатися найбільш вдалого часу. Перевага в боротьбі на боці уважної людини, яка володіє здатністю гіпнотично впливати на людей, добре розбирається в психології, має науковий підхід до життя, має досвід подолання кризи й виходу з маргінальної ситуації, вміє конструктивно використовувати допомогу з боку інших.

5 січня 2016 точний падаючий квадрат Венери в Струльці з Нептуном в Рибах. 1 лютого 2015 потреба втілити мрію про любов та кохання породила нові ідеї щодо мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. Вперше ці ідеї оформилися в матерії у третій декаді березня 2015. У другій декаді квітня 2015 довелося напружувати й інтенсивно працювати, щоб втілити їх. У другій декаді травня 2015 зникли перешкоди на шляху їх втілення.

У другій декаді жовтня 2015 ми могли оцінити те, що було зроблене за попередні 8 місяців заради втілення цієї ідеї. Оцінити і вирішити, що нам робити далі.

В першій декаді грудня 2015 зникли перешкоди на шляху втілення ідеї щодо мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. В цій сфері рухнули всі споруди, що підтримували звичний стан, і події самі несуть нас до перемоги чи до загибелі. Якщо ви до цього часу все робили правильно та рухалися вірним курсом, то зараз отримаєте винагороду, на яку заслуговуєте.

Зараз, в першій декаді січня 2016, доведеться напружуватися й інтенсивно працювати, щоб довершити розпочату в лютому справу в галузі мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. Можуть бути витрати на щось цінне, пов’язане з культурою та мистецтвом. Та водночас можна отримати винагороду, платню за свої зусилля.

В цей час нам для успіху в цій сфері може знадобитися консультація або навчання, звернення до іноземців або подорож, витрати на послуги юристів та викладачів. Розширюйте свої уявлення про красу та мистецтво. В цей час ваші проекти в мистецтві, культурології, психології переживають кризу. Ваш проект зараз може принести значні прибутки через величезне напруження в його здійсненні.

6 січня 2016 точна кон’юнкція Сонце/Плутон в 16 градусі Козерогу. В першій декаді січня 2016 виникають нові ідеї для глибокої трансформації структур державної влади, бізнесу, кар’єри. Ці ідеї активно стверджуватимуться в житті у першій декаді березня 2016.

На особистому рівні цей аспект важливий для тих, хто має справу з науковими дослідженнями, енергіями великих колективів (політика, великий бізнес), з детективною діяльністю, з силовими структурами, з структурами будь-якої влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає