20 – 24 січня 2016

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин у Близнятах: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про сферу, яка представляє для нас принцип життєвої мети та особистих досягнень. Це такі речі як проблеми, пов’язані з будь-якими структурами будь-якої влади: державні структури, бізнес, кар’єра, честь, репутація, високе соціальне становище. Добрий час, щоб більше уваги приділяти спілкуванню, навчанню, знайомствам в зв’язку з тими питаннями, які стосуються власної кар’єри та життєвої мети.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно своїх довгострокових ділових проектів (кар’єра, бізнес), то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в цій сфері, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком подій, які самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Колективний настрій – “Думаю. Сумніваюся”. Мета прагнень – пізнання й усвідомлення різноманіття; цікавість й радість від посередництва. Життєва мета задача: сумніватися, щоб відрізняти брехню від правди, від істини. За зразок люди беруть великих мислителів й вчених-універсалів. Нас оточують інтелектуали, а також всілякі посередники, торговці, обманщики, пліткарі, дрібні шахраї. Більше розмов, листів й телефонних дзвінків, а також суєти, біганини й коротких поїздок. Доводиться займатися кількома справами водночас.

В центрі уваги — ідеї, що стосуються якості інтелекту, інформації, навчання, документів, перевірки правдивості інформації фактами, контактів, зв’язків, знайомств, невеличких пересувань, подорожей на недалеку відстань, повсякденності, стосунків з родичами та сусідами. Головні теми пов’язані зі ЗМІ, свободою слова, обробкою інформації, освітою, мовою спілкування, транспортом, дорогами. Виникають обставини, що спонукають нас формулювати й доносити думку, пояснювати, доповідати, узнавати правду та домовлятися. Нас мотивує цікавість, прагнення нових вражень. Ми можемо зав’язати нові знайомства, знайти нове джерело інформації. Часто в ці дня надходять важливі новини.

В особистих стосунках ми більш легковажні, ніж зазвичай. Більш рухливі, нервово збуджені, цікаві, дотепні, іронічні, комунікабельні. Дотримуємося правил гри.

В цей час конструктивність дій залежить він нашої здібності до логіки, від здатності навчатися, бути розумними й рухливими. Перемагає той, хто вміє швидко знаходити сильне рішення, має комбінаторні здібності, добре володіє мистецтвом слова. Ставтеся до новин критично — не беріть на віру все, що чуєте. Перевіряйте дійсність інформації, не поспішайте з висновки й узагальненнями. Чи є інформація правдивою, а не викривленою – це визначають лише факти.

В суспільстві найбільш бажані таки види діяльності: посередництво, особливо біржові маклери, торгівля. Всіляка комерційна діяльність, що потребує спілкування з людьми: видавці, торговці книжками й будь-якою поліграфічною продукцією, журналісти, продавці, кореспонденти, перекладачі, оглядачі, репортери, викладачі. Представники “інтелектуальних” професій: математики, філологи, літературознавці, аналітики.

22 січня 2016 Меркурій ретроградний в кон’юнкції з Плутоном в Козерогові. В другій декаді грудня 2015 зародилися нові ідеї щодо вивчення та осмислення процесів глибокої трансформації структур державної та будь-якої іншої влади.

Зараз, в третій декаді січня 2016, поглиблюються процеси осмислення трансформацій структур будь-якої влади.

На особистому рівні в цей час ми буквально «копаємо в глибину» тих ідей, що виникли в другій декаді грудня 2015 в сфері інтелектуальної роботи, яка пов’язана з сексуальним життям, питаннями накопичення фінансів та великими фінансовими проектами, питаннями глибоких наукових досліджень, з детективними розслідуваннями, психоаналізом, криміналістикою, боротьбою зі злочинністю.

23 січня 2016 Юпітер в точній кон’юнкції з Північним Вузлом в 24 градусі Діви.

В суспільстві грандіозний попит на нові традиції в сфері конкретної тонкої точної інтелектуальної праці. Це попит на розширення можливостей для людей малого та середнього бізнесу, військової та державної служби, роботи за наймом. Людям потрібен більш високий рівень розвитку таких сфер як охорона здоров’я, освіта, домашні тварини, робочі інструменти. Ті, хто задіяний в цих сферах, усвідомлює, що має пройти великий курс освітньої програми, щоб підвищити рівень своїх можливостей.

Подивіться, в який дім вашого гороскопу особистості потрапила ця кон’юнкція, – в цій сфері на вас очікують надзвичайне везіння та розвиток, нові чудові можливості. В цій сфері ви можете опанувати нові знання, які розширять ваші можливості, виведуть вас на новий рівень в суспільному житті. Зверніть увагу на мажорні аспекти цієї кон’юнкції до особистих планет та Кутових точок (Асц, МЦ). Це надзвичайно сприятливий аспект, особливо якщо ваша діяльність пов’язана з суспільством і виші погляди відповідають сучасним тенденціям.

З 23 січня до 17 лютого 2016 Венера в Козерогові. В цей час наше чарівність і здатність самостійно забезпечувати себе грошима і всім необхідним для життя буде залежати від того, чи вміємо ми бути дисциплінованими, зосередженими на досягненні мети. Для фінансового успіху та гармонії в партнерських стосунках нам знадобляться такі якості: стратегічне бачення, серйозність, надійність, вміння високо цінувати свій і чужий час. У соціальних ситуаціях, у партнерстві, у любові, у фінансових питаннях знадобиться обережність, стриманість, самоконтроль.
Найбільшим успіхом у суспільстві та серед партнерів в цей час будуть користуватися бізнес-леді: жінки, які мають власний бізнес або займають високу посаду в структурі, проводять в життя власні творчі довгострокові проекти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає