21 червня – 24 червня 2017

З 01:12 21 червня до 05:30 24 червня дуже спокійний і гармонійний для розумової діяльності період. Те принципово нове у сфері інтелектуальних занять, що ви робили у попередні 27 днів, тепер на остаточному завершальному етапі – підбиваємо підсумки, наносимо останні штрихи. Робота йде у сприятливій атмосфері та супроводжується гарним настроєм. Допомагають комфортні умови: фінансові успіхи, добробут, гурманська їжа, прибутки, матеріальні винагороди та подарунки. До 01:43 22 червня ми так чи інакше зайняті насолодою радостями життя, а також цінностями та уточненням життєвої позиції. 21 червня розум найбільш суб’єктивний, тож варто звіряти власні думки з аргументованою позицією компетентних радників. З 01:43 22 червня до 01:05 24 червня у фокусі уваги новини й плітки, стосунки з найближчим оточенням (сусіди, брати/сестри, знайомі, родичі), навчання, викладання, письменництво, обмін думками, торгівля, короткі подорожі, транспорт і засоби спілкування. Підвищений внутрішній ритм життя. 22 червня дуже вдалий день для завершення інтелектуальної роботи, яку ви вели спільно з партнерами. 23 незавершені інтелектуальні справи тиснутимуть – почуття обов’язку змусить концентрувати увагу на розумовій діяльності і потребуватиме обмежити неважливе спілкування. Креативні думки допоможуть справитися з важкими інтелектуальними задачами.

21 червня о 07:14 Сонце переходить до знаку Рака – починається літо.

З 21 червня до 6 липня Меркурій в Ракові: розум романтичний, нас цікавлять фантазії та аналіз з позиції історичних подій.

Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з тим, що ви маєте стосунки зі знаменитостями світового масштабу або самі є такою знаменитістю, то зараз дуже сприятливий збіг обставин: дружба із видатними людьми дає можливість покращити власне фінансове становище. Якщо ваші прибутки пов’язані з тим, що ви є знаменитістю у якихось вузьких специфічних колах, то у вас будуть прибутки через участь у світських закладах, через події культурного життя, через партнерство. Наприклад, ви можете дуже багато заробити або отримати подарунки завдяки своїм глибоким знанням у галузі культури, моди, мистецтва, комунікатики. Заробітки супроводжуватимуться інтенсивними переживаннями, навіть якщо події легко прибиратимуть всі перешкоди на шляху до вашого добробуту й гармонійного партнерства. Пік аспекту 24 червня 2017

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає