22 – 25 грудня 2015

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин в Тільці: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про сферу світогляду та ідеології. Це такі речі як міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда. Добрий час, щоб більше уваги приділяти самостійним заробіткам, власному майну, власним талантам та здібностям, самооцінці.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно своїх заробітків та повсякденних матеріальних витрат та надходжень, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в сфері зберігання того, зо є, та заробітків, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком полій, які самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Колективний настрій – “Маю й зберігаю!” або: “Здобуваю”. Багато питань цієї фази будуть про кохання до звичної, знайомої праці, про матеріальні речі, про особисте майно, про самооцінку. Мета прагнень – заможне майбутнє та радість від повсякденних прибутків

В цей час зазвичай нам цікаві традиційні цінності: добробут, насолода, радощі життя, статки, здоров’я, втіха. Ми в захопленні від піклування про справи, багато уваги приділяємо почуттям. Нам цікаво добре знайоме, а до нового й несподіваного підходимо критично, з недовірою, особливо якщо мова про наші фінанси та майно. Велику цінність має їжа, відпочинок, комфорт, зв’язок з близькими й коханими людьми. Час плине повільно, без поспіху та метушні. Ми можемо почуватися більш ледащими й поблажливими, ніж зазвичай.

Зразками для наслідування стають ті, хто вміє піклуватися про започатковані справи, терпляче чекати, доки розпочате зміцніє й почне приносити плоди. Нас надихають хранителі, терплячі трудівники, мудрі пастухи й всі ті, хто вміє самостійно забезпечити собі матеріальну стабільність.

Виникають сприятливі обставини, коли ми можемо використати наші таланти й здібності, ресурси та гроші. Ми можемо отримати щось цінне: матеріальну винагороду, повернення забутого боргу, доступ до закритого перед тим джерела надходжень, визнанні наших чеснот, аванс. Часто в ці дні надходять гроші, коштовні речі у власне розпорядження. Невеличкі подарунки, приємні речі.

Нам знадобиться вміння адекватно оцінювати речі й ситуації. Вміння докладати конкретних практичних зусиль з метою прибутку. Здатність піклуватися про підтримку життя, адаптуватися до нових умов, створювати комфорт, затишок. А також здатність винаходити, заробляючи на життя. Негативною якістю є колективізм, альтруїзм, втрата власного «я» в колективі.

В суспільстві попит на такі сфери діяльності: сільське господарство, садівництво, банки, біржи, організація праці й розробка економічних теорій. Продукти харчування, ласощі, екзотичні фрукти, делікатеси. Модний гарний одяг, дорогоцінності, косметика, музика, живопис, скульптура й антикваріат.

24 грудня 2015 точний зростаючий секстиль Венери в Скорпіоні з Юпітером в Діві. В перші дні липня 2015 зародилася нова ідея: розширити власні соціальні та фінансові можливості, щоб мати більше простору для любові, романтичних подорожей, розкішних надбань, світських раутів. Мета — отримати нові можливості для особистої творчості в галузі мистецтва та суспільного життя, партнерства, співробітництва, миротворства, дипломатії, в галузі моди й стилю, культури спілкування.

В першій декаді серпня 2015 та в третій декаді жовтня 2015питання, що були актуальні в перші дні липня, знов повернулися, щоб ми могли дати їм остаточну оцінку з позицій тих змін, які відбулися в нашій системі цінностей з того часу.

Тепер, у третій декаді грудня 2015, ідея розширення соціальних та фінансових можливостей через особисті творчі проекти, що народилась в перші дні липня 2015, вперше являє себе світові. Склалися сприятливі обставини, коли ми можемо отримати допомогу й підтримку від партнерів, союзників, покровителів, вчителів в питаннях підтримки здоров’я, в роботі, на службі, а також в питаннях накопичення багатства, вирішення проблем боргів.

В політичному житті цикл Венера/Юпітер, на щастя, приносить гармонію, поряд з руйнівними циклами. Таким чином, в ці дні відбуваються події, що стосуються ролі керівників різноманітного рівня у питаннях миротворства, розширення можливостей інтеграції в більш розвинене культурне товариство, відновлення гармонії на рівні Законів міжнародного права. Ці події розширюють можливості для заробітків в таких сферах суспільного життя як державна та військова служба, малий та середній бізнес, самозайнятість населення, повсякденна праця, побут, охорона здоров’я, освіта, інтелектуальна тонка точна праця, інструменти для роботи, домашні тварини.

25 грудня 2015 точний зростаючий трин Меркурія в КОзерозі з Юпітером в Діві. 7 серпня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Юпітер точною кон’юнкцією в 30 градусі Лева. Цикл пов’язаний з темою застосування розумових здібностей та спеціальних знань в особистій творчості, щоб сяяти та шляхетно панувати, розважатися, брати участь в авантюрах, спілкуватися з дітьми, грати, фліртувати, радіти життю. Цикл пов’язаний з опануванням нових інструментів, навчанням та викладанням, подорожами, знайомствами.

У другій декаді листопада 2015 склалися сприятливі умови для всіх цих справ.

У першій декаді грудня склалася напружена ситуація, коли занадто багато розумової активності: навчання, спілкування, писання, зустрічі, невеличкі подорожі, обмін думками.

У третій декаді грудня дуже сприятливі обставини для інтелектуальної праці. Фартить тим, хто застосовує свої знання та навички спілкування в роботі, в кар’єрі, в бізнесі, заради досягнення мети. Варто спрямувати розум на довгострокові серйозні проекти, що потребують терпіння та дисципліни..

На міжнародному рівні події в ці дні пов’язані з розрядками напруженості, мирними домовленостями, перемовинами про припинення вогню, і т. і. Один з основних поворотних моментів в процесі перемовин про домовленості по припиненню вогню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає