22 – 26 лютого 2016

Фаза Повного Місяця (П’ята) у Діві: зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах через такі речі як прогресивні реформи та колективна робота, наукові дослідження та дружба, оригінальність та винахідливість, клубне життя. Можуть виникати драматичні ситуації, які стосуються способу підтримки здоров’я, побуту, домашніх тварин, повсякденної праці, роботи за наймом, малого та середнього бізнесу, військової та державної служби. Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується вашої роботи, здоров’я, побуту. Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його компетентність в сферах, пов’язаних з розгадуванням таємниць. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі колеги, службовця або найманого працівника в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від містифікатора, який живе у вигаданому світі нереалістичних планів та пустопорожніх мрій.

Колективний настрій – “За що купив, за те й продаю”, або “Довіряй, але перевіряй”. Кінцева мета прагнень — бути максимально точним. Задача – аналізувати все.

В цей час конструктивність дій залежить від нашої здібності бути розумними, уважними до деталей, точними, акуратними, гігієнічними, здоровими. Важливі аналітичні здібності: необхідно навести лад, розкласти все по полицях, систематизувати, структурувати і назвати речі своїми іменами.

Ми більш прискіпливі, критичні, ретельно все перевіряємо. Негативні прояви: буркотіння, прискіпливість, перфекціонізм, маніакально-депресивний педантизм. Сильна сторона – інтелектуальний підхід: обміркований, критичний, методичний; об’єктивність, прагматизм, реалізм, вміння вникнути в суть справи, находити сильне рішення. Обирайте найкращий варіант з усіх можливих, шукайте найкоротший шлях при мінімальних витратах. Робіть все сумлінно, будьте порядними, працелюбними й надійними. Але не забувайте, що зайва чесність і порядність у грі з шахраями призведе до програшу. Боріться проти хаосу, наводьте лад.

Хочете вірте, хочете ні, але сексуальна інтрига в цей час часто використовується як інструмент бартеру або маніпуляції. При тому посилюється здатність добре бачити дрібниці й деталі. Перебільшена увага до деталей може бути сприйнята партнером як занудство й прискіпливість.

В центрі уваги в в суспільстві такі професії, де важливе вміння відділяти корисне від шкідливого: критики, економісти, інтелектуали, науковці. Попитом користуються фахівці, які вміють бачити дрібні деталі і добре рахують: бухгалтерський облік, педагогіка, програмування, медицина, особливо стоматологія й протезування. Будь-яка справа, де важливі навички тонкої роботи: техніка, ремесло, механіка, масаж. Вихователі, експерти, фізіологи, дієтологи. В основному є попит на найманих працівників та службовців “на зарплатні”.

25 лютого 2016 точний зростаючий секстиль Меркурія в Водолієві з Сатурном в Стрільці. 25 листопада 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Сатурн кон’юнкцією у 7 градусі Стрільця. Цикл пов’язаний з серйозною інтелектуальною діяльністю, що спрямована на вирішення задач в сфері кар’єри, гідності, репутації, розуміння почуття боргу, довгострокових серйозних проектів. Інтелектуальні задачі нинішнього циклу стосуються юридичного боку справ, міжнародних відносин, міжнародного права, туризму, далеких подорожей, стосунків з іноземцями, вищої освіти, ідеології, пропаганди, релігійно-філософських поглядів, видавничої справи.

В третій декаді лютого 2016 аналітичне, логічне мислення, раціональний підхід, здоровий глузд та знання в галузі передових технологій, прогресивних реформ, колективної діяльності дають можливість справлятися з серйозними проблемами й труднощами життя, які пов’язані з питаннями міжнародного права, юриспруденції, вищої освіти, видавничою справою, туризмом, іноземцями. Склалися сприятливі умови для обміну думками. Можуть бути важливі для кар’єри знайомства. Навчання та викладання сприяє просуванню в кар’єрі.

В цей час здійснюється важливий обмін думками на міжнародному рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає