23 – 26 жовтня 2016

Це період напруженої роботи над остаточним втіленням тих партнерських програм, що розпочалися на початку жовтня. Це критичний для партнерства й стосунків період, пов’язаний з емоційною вразливістю. Перевірка стосунків на міцність.

Почуття стають перешкодою на шляху співпраці. І треба розвивати вміння домовлятися таким чином, щоб не травмувати ніжних почуттів партнера і водночас не нехтувати власними ніжними почуттями. Задача складна. Але ми стикаємося з нею кожного року приблизно у цей самий осінній період. І якщо доросла людина весь час робить одні й ті самі помилки у партнерстві, то хочеться спитати: а чим ти займався/займалася все життя?

На міжнародному рівні цей час сприяє миротворству. На особистому – підтримка з боку персон, що мають великі можливості. Можна отримати подарунки, аванси. Нові можливості для заробітків.

У неділю та в понеділок настрій творчий та грайливий. Це дуже сприятливі умови для особистої творчості. Підтримка з боку людей із великими можливостями – меценати, спонсори, капіталісти, вчителі, видатні письменники. Дружба з впливовими людьми – політики, високе начальство, представники влади, мудрі надійні персони. Дружба з людьми креативними – науковці, винахідники, реформатори, оригінальні персони. Дуже гармонійні умови для роботи та творчості. Але настрій в такий час геть не робочий. Хочеться розважатися, бешкетувати, грати, веселитися. Якщо вам вдасться в цей час працювати, ви видатна людина!

У вівторок та середу сприятливі умови для тонкої точної інтелектуальної праці, для звичної роботи та піклування про здоров’я. Розум затьмарений волею. Тож краще займатися звичною роботою. Бо розум виправдає в цей час будь-яку витівку, будь-який волюнтаризм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає