24 червня – 27 червня 2017

Починається новий місячно-сонячний цикл у Ракові. Зараз виникають нові ідеї щодо способів підвищення якості внутрішніх переживань, покращення настроїв, виразу почуттів та емоцій. А також вирішення питання домашнього затишку та безпеки. У державі виникають нові ідеї щодо фундаменту або підвалин суспільства та його глибоких корінних традицій, якості населення — «простих людей», якості опозиції до уряду, ідеї щодо формування популярної думки та ідеології народних мас і опозиції.

В цей час в суспільстві виникають обставини, що спонукають спонтанно реагувати на націоналізму – ідеології любові до країни та соціалізму – поширеної ідеології опозиції в багатьох країнах. Також виникають нові ідеї щодо питання землі, сільського господарства, історичної пам’яті, національних традицій, національної культури.

На персональному рівні ми раптово опиняємося перед чимось несподіваним у родинних справах. Маємо справу з новими ідеями щодо стосунків із батьками та близькими, щодо домівки, щодо питань нерухомості. Раптово в новій якості постають питання, пов’язані з історією родини, родинними реліквіями. Якщо у вас у помешканні є якісь речі, через які у вас хронічний стрес, то саме зараз виникають ідеї щодо цих речей. Наприклад, ви давно запланували якісь ремонтні роботи — зараз саме час поглянути на них свіжим поглядом.

Зараз ми почуваємося більш вразливими, полохливими, чутливими, ніжними. В цей час для успіху у справах як ніколи важлива висока культура емоційного життя.

24-25 червня варто приділити увагу родинним справам та власним емоціям, настроям, відчуттям, переживанням.

26-27 червня у фокусі уваги – діти, особисті творчі проекти, розваги, шоу, захоплення, хобі, фінансові авантюри, флірт.

У сфері юриспруденції та законотворчості, освіти та ідеології сильне напруження у повсякденному політичному житті. Важкий період для законотворчості. Криза і конфлікти у сфері законодавства, є тенденція до блокування важливих законопроектів. У жовтні 2015 року на рівні законодавства виникли ідеї, пов’язані з важливими для малого й середнього бізнесу законами. А також із законами, що стосуються галузі охорони здоров’я, освіти, тонкої точної інтелектуальної праці, державної та військової служби. На початку жовтня 2016 вперше гостро точилася боротьба щодо цих законів. Наприкінці лютого 2017 сталася головна криза, коли протилежні позиції досягли піку гостроти конфлікту. Тепер, наприкінці червня 2017, завершальний етап втілення ідеї законодавчих змін щодо визначеної галузі. Це час конфліктів і палких дебатів у суспільстві. Пік аспекту 25 червня 2017.

У сфері особистої професійної діяльності дуже напружений період. У жовтні 2015 року виникли ідеї стосовно розширення можливостей у професії та вихід на більш високий рівень професійності. На початку жовтня 2016 вперше довелося дуже напружено працювати, випробовуючи нові ідеї на практиці. Наприкінці лютого 2017 сталася головна криза професійної майстерності, коли можна було оцінити професійні розробки й почати використовувати їхні результати. Тепер, наприкінці червня 2017, — завершальний етап втілення ідеї розширення професійних навичок. Доводиться дуже багато працювати в умовах сильного емоційного збудження. Допомагає виконувати роботу вміння налаштовуватися на тонкі матерії — бачити за матеріальними речами метафізичний зміст подій. В цей час роботі сприяє музика, мистецтво, філософія, гарні краєвиди. В цей час можна отримати протекцію, подарунки, схвалення завдяки власній практичній діяльності. Піки аспекту 25 та 26 червня 2017.

Якщо ваші особисті прибутки пов’язані з тим, що ви маєте стосунки зі знаменитостями світового масштабу або самі є такою знаменитістю, то зараз дуже сприятливий збіг обставин: дружба із видатними людьми дає можливість покращити власне фінансове становище. Якщо ваші прибутки пов’язані з тим, що ви є знаменитістю у якихось вузьких специфічних колах, то у вас будуть прибутки через участь у світських закладах, через події культурного життя, через партнерство. Наприклад, ви можете дуже багато заробити або отримати подарунки завдяки своїм глибоким знанням у галузі культури, моди, мистецтва, комунікатики. Заробітки супроводжуватимуться інтенсивними переживаннями, навіть якщо події легко прибиратимуть всі перешкоди на шляху до вашого добробуту й гармонійного партнерства. Пік аспекту 24 червня 2017.

В ці дні дуже напружена інтелектуальна активність. Може бути нервовий зрив, якщо ви намагаєтеся зробити якомога більше, нехтуючи межами власних можливостей. Не дозволяйте собі надмірної розумової роботи. Не зловживайте у спілкуванні з персонами, чиї можливості перевищують ваші: менше говоріть у філософській модальності, більше слухайте. Говоріть лише про те, що безпосередньо стосується теми вашого навчання та інтелектуальної роботи. Стримуйте свої пристрасні пориви щодо розумової роботи й спілкування. Більше рухайтеся, гуляйте на свіжому повітрі, читайте художню літературу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає