24 – 26 липня 2016

В ці дні ми отримуємо результати від справ, що розпочали три тижні тому. Домашні справи, родинне життя, стосунки з батьками, романтичні почуття, питання національної культури, питання безпеки – в цих справах все зрушило з місця. Неможливо утримати ситуацію такою, яка вона була. Більше не працюють фактори, що стримували зміни. Щось, що було прихованим, стало явним. Розв’язуються заплутані ситуації. Розгадуються загадки. Викривається брехня. Сприятливі умови для тих, чия робота пов’язана з науковими дослідженнями, передовими технологіями, інженерією. Нові гарні можливості для робітників розумової праці. Якщо ви прагнете знайти нову роботу у сфері передових технологій, розкажіть про себе, продемонструйте свої можливості, розробки, винаходи.

У неділю до 15:30 вдалий час для спорту та професійної майстерності. Відпочинок приємний. Настрій мрійливий. Після 15:30 настрій змінюється – хочеться яскравих вражень, активних розваг. Підйом творчої активності. Добрий час для занять, пов’язаних з кар’єрою, репутацією, обов’язком.

Понеділок сприяє інтелектуальним заняттям та співробітництву. Тривогу викликають питання крупних фінансових операцій та/або питання реставрації/ремонту чогось, питання переробки відходів. Спонтанно може виникнути необхідність щось оновити, застосувавши новітні розробки вчених та передові технології.

Вівторок до 18:36 сприяє активним заняттям, бо настрій войовничий, і купа креативних ідей. Але не забувайте про обережність на дорозі та при роботі інструментами. Після 18:36 добре приділити увагу світу матеріальних речей. Може виникнути сильне бажання з’їсти щось смачне. То природно, але пам’ятайте про правила безпеки: не переїдати і не їсти за 3-4 години до сну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає