24 – 27 жовтня 2015

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин в Рибах: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про розкриття таємниць, викриття брехні та фальсифікацій, виведення на чисту воду таємних ворогів, про знешкодження дій «п’ятої колони» в держави. Добрий час, щоб більше уваги приділяти питанням позбавлення від саморуйнації, звільнення від залежності та ірраціональних страхів; участі в житті вигнанців суспільства, безхатьків, важко хворих.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно маніпуляцій колективною свідомістю, фальсифікацій, обманів, пересмикувань, підривної діяльності в державі, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в сфері захисту держави від таємних ворогів та підривної діяльності «п’ятої колони», то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком полій, які самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Колективний настрій – “Я співчуваю” або “Я розчиняюся”. Це найзагадковіший час, коли кордони реального світу та світу ілюзій згладжуються. Можуть відбуватися речі, які здаються дивними, які важко пояснити раціонально. Ці речі наштовхують на думку про існування закону, який керує порядком речей у Всесвіті, але людині ще невідомий. Зазвичай в такий час містика, таємниці давнини, міфологія, ірраціональні фобії, психологічний та фізичний садизм, підривна діяльність в державі та таємні вороги складають основні теми. Поруч можуть опинятися люди, які хочуть втекти від життєвих випробувань в депресію чи хворобу. Постають питання про маніпуляції зі свідомістю, викривання брехні, виявлення омани. Можна опинитися у зв’язку з людьми, які легко попадають під вплив інших, піддаються навіюванню. Стережіться алкоголю, наркотичних речовин, отрути, хімікатів.

Нас мотивує потреба виразити власну чутливість, а також прагнення знайти в інших людей розуміння тонкощів, близьке до нашого. Події активізують нашу здібність підключатися до колективного підсвідомого, розгадувати загадки, прозрівати тонкий зміст за проявами матеріального світу.

Це гарний час, щоб прояснити різноманітні ситуації, де є страждання, заплутані проблеми, загадки історії, містифікації, спотворення та замовчення фактів на користь якоїсь фальшивої доктрини. Є можливість викрити брехню, виявити підступи таємних ворогів, здійснити щось корисне для долі важкохворих, засуджених, божевільних.

Варто діяти лише після того, як розібралися в ситуації, зрозуміли її, сприйняли чітко всі фактори, інтуїтивно відчули момент.

Потреба в суспільстві на такі заняття та професії: історія, міфологія, культурологія, гуманістична психологія, астрологія. А також цирк, театр, кінематограф. Мистецтво: музика, поезія, література, живопис. Також все, пов’язане з водою: флот, рибальство, океанологія. В медицині – фармацевтика. Сфера, пов’язана з хімічною промисловістю. Парфумерія, аромати, бальзами. Сфера, пов’язана з нафтою та нафтопродуктами, а також з альтернативними джерелами енергії.

25 жовтня 2015 точна кон’юнкція Венера/Юпітер у 16 градусі Діви. Питання суспільного життя, любові та фінансів, які були актуальними в перших числах липня 2015, у другій декаді липня 2015 і в першій декаді серпня 2015, тепер знов повернулися, щоб ми могли дати їм остаточну оцінку з позицій тих змін, які відбулися в нашій системі цінностей з липня 2015 року.

В перші дні липня 2015 зародилася нова ідея: розширити власні соціальні та фінансові можливості, щоб мати більше простору для любові, романтичних подорожей, розкішних надбань, світських раутів. Мета — отримати нові можливості для особистої творчості в галузі мистецтва та суспільного життя, партнерства, співробітництва, миротворства, дипломатії, в галузі моди й стилю, культури спілкування.

В політичному житті цикл Венера/Юпітер, на щастя, приносить гармонію, поряд з руйнівними циклами. Таким чином, в ці дні відбуваються події, що стосуються ролі керівників різноманітного рівня у питаннях миротворства, розширення можливостей інтеграції в більш розвинене культурне товариство, відновлення гармонії на рівні Законів міжнародного права. Ці події включають в себе такі сфери суспільного життя як державна та військова служба, малий та середній бізнес, самозайнятість населення, повсякденна праця, побут, охорона здоров’я, освіта, інтелектуальна тонка точна праця, інструменти для роботи, домашні тварини.

26 жовтня 2015 точна опозиція Меркурія в Терезах з Ураном в Овні. 8 квітня 2015 почався новий річний цикл Меркурій/Уран в Овні. Цикл пов’язаний с активною боротьбою передових революційних ідей, що забезпечують право діяти на власний розсуд. Цикл символізує думку нон-конформістів, незалежну, вільну від впливу пропаганди. В цей час зародилися ідеї, що віддзеркалюють підсвідому потребу кардинально покращити якість роботи інтелекту, щоб здійснити сміливі наукові розробки в ще незвіданих галузях.

На початку липня 2015 ідеї циклу вперше проявили себе в світі незвичними цікавими новинами в ЗМІ, новими оригінальними знайомствами та новими можливостями для навчання.

У другій декаді липня 2015 розум був сильно збуджений через напружену інтелектуальну діяльність, що викликало сильні незвичні й глибокі емоції.

В перші дні серпня 2015 склалися сприятливі умови для інтелектуальної роботи в галузі передових технологій, науки, колективної діяльності, здійснення реформ.

Зараз, в останній декаді жовтня 2015, – головна криза циклу. Маємо оцінити реформи в суспільстві. Переживаємо протистояння прогресивних ідей і суспільної думки, яка знаходиться під впливом штампів соціальної свідомості. Думки поділилися в суспільстві на протилежні табори: з одного боку – реформатори, модернізатори, науковці; з іншого – ті, хто мислить шаблонами, обумовленими пропагандистськими кліше. Перевага в цьому протистоянні на боці прогресорів, нон-конформістів, реформаторів, бо на цьому історичному етапі застарілі уявлення про структури влади в суспільстві не мають шансів на виживання (фаза зростаючої квадратури циклу Уран/Плутон припадає на період 2010-2020 – ідеї інтелектуальної революції 1962-1968 стрімко й бурхливо стверджуються в повсякденному житті).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає