25 – 28 вересня 2015

Фаза Опуклого місяця (Четверта), зростаючий трин в Водолії: бурхливо зростає працездатність та насолода життям. Немає перешкод там, де йдеться про модернізацію, реформи, виконавчу владу в державі, колективну діяльність, наукові розробки та інжерію. Добрий час, щоб більше уваги приділяти цим галузям.

Якщо ви намагалися докласти всіх зусиль, щоб залишити ситуацію незмінною стосовно модернізації, прогресивних реформ, науки й технологій, то зараз всі загати повалилися, й події стрімко рухаються у бік перемоги чи у бік загибелі. Якщо ви докладали зусиль, щоб просувати прогресивні ідеї в сфері реформ, виконавчої влади, науки, колективної праці, то зараз можна розслабитися й насолодитися сприятливим розвитком полій, які самі несуть вас у вигідному вам напрямку.

Колективний настрій – “Винаходжу”: старі цінності й методи гальмують прогрес, їх треба замінити новими. Нас надихає ідея прогресу, наукових розробок, інженерної праці. Прагнення реформувати структури, що застаріли. Життєва задача: принести в світ щось нове, унікальне. Мета прагнень: науково-технічний прогрес, який рухає геній індивідуалістів, або колективістська утопія.

Це час для експериментів, наукових розробок, для використання найсвіжіших досягнень наукової думки. Виникають божевільні ідеї, утопічні проекти. Ми здатні поводитися як відступники, ренегати, одинаки, заради того, щоб зберегти власну свободу та індивідуальність. Тим не менш, індивідуалізм штовхає до пошуків таких самих індивідуалістів, бо хочеться бути серед друзів та однодумців, обговорювати з ними свої винаходи та плани на майбутнє.

Знадобиться здатність мислити нестандартно, незалежно. Вміти залишатися індивідуальністю в колективі.

В суспільстві попит на все, що пов’язане з темою соціальних реформ, з революційними прогресивними змінами, науково-технічним прогресом, наукою, авіацією, космосом, винаходами, відкриттями, символьними системами. Цікавіть до астрології, уфології, гуманістичної психології. В центрі уваги – виконавча влада в державі, суспільний рух, соціальні спільноти, колективи, клуби.

26 вересня 2015 точна падаюча квадратура Марс в Діві/Сатурн в Стрільці. Нинішній дворічний цикл Марс/Сатурн розпочався кон’юнкцією в 18 градусі Скорпіона 25 серпня 2014 року. Цикл на рівні держави пов’язаний з діяльністю правової системи і обмежувальними функціями, які регулюють агресивність нації, щоб утримувати державу як єдине ціле. Ця діяльність правової системи до 24 серпня 2016 року буде орієнтована на подолання кризи, на знищення корупції, на глибоку трансформацію та зцілення суспільства від наслідків війни, на вирішення питань смертності в суспільстві, на вирішення фінансових проблем – таких як борги держави, кредити, допомога з боку інших держав, податки, страхування, накопичення статків, міжнародні фінанси, багатонаціональні та и транснаціональні корпорації.

На особистому рівні цикл Марс-Сатурн пов’язаний з реалізацією нашої здібності до захисту, до боротьби, до практичної діяльності в межах кар’єри, фаху, життєвого покликання.

До третьої декади серпня 2016 ваша майстерність, чим би ви не займалися, так або інакше потребує від вас вміння «копати вглибину», долати маргінальну ситуацію, виходити з кризи оновленими та збагаченими, відроджуватися до життя, реанімувати, реставрувати, реабілітувати, трансформувати, утилізувати, переробляти відходи, орієнтуватися в питаннях фінансів (кредити, борги, дивіденди від вкладів, страховка, спадок, колективна власність, прибуток від партнерства, податки).

Вперше ідея нинішнього циклу явила себе світові в третій декаді листопада – у першій декаді грудня 2014 року. В той час вирішувалися питання колективної діяльності, націленої на подолання кризи й наслідків війни за допомоги новітніх технологій та наукових розробок. У другій декаді січня 2015 року явно позначилася криза ідеї подолання маргінальної ситуації. То був час напруженої боротьби, конфліктів. Доводилося мати важкі справи з містифікаціями, оманою, маніпуляціями свідомістю. У другій-третій декаді лютого 2015 року стрімко розвивалася ситуація в сфері спільних фінансових проектів, фінансової допомоги, боротьби з корупцією, в сфері подолання кризи й наслідків війни. Активна боротьба та майстерні професійні дії захисників цілісності держави супроводжувалися дружньою підтримкою впливових персон світового рівня, що представляли юриспруденцію та міжнародне право. Склалися сприятливі обставини для вирішення питань зміцнення кордонів й захисту держави.

У другій декаді травня 2015 в наших особистих професійних проектах ми стикнулися з необхідністю оцінити, чи конструктивно ми досі діяли, боролися, працювали. Почався етап отримання прибутків від наших практичних занять: в професії, в спорті, в боротьбі за свої інтереси. Могло так статися, що ви втратили головне джерело прибутків в професії, що дулові зв’язки розірвано через питання ідеології та світогляду, або питань юриспруденції та міжнародного права. Найкраще можливе і тій ситуації – пригальмувати активність в роботі й з позиції логіки та здорового глузду оцінити те, що ви можете заборонувати світові в обмін на гроші та матеріальні прибутки. Після середини травня 2015 ситуація з заробітками від професійної майстерності та можливістю накопичувати мала прояснитися.

На державному рівні то був час головної кризи в області правової системи охоронних та обмежувальних органів, що регулюють агресивність нації з метою утримувати державу як єдине ціле. Тут гостро постало питання захисту державних кордонів, збереження цілісності держави, а також питання боротьби з внутрішнім ворогом в державі, який в нинішньому циклі Марс/Сатурн представлений, перед усім, корупціонерами й таємними агентами ворожої держави.

В першій декаді серпня 2015 добре видно плоди праці, яка була зроблена з серпня 2014 року з метою захистити кордони держави, зберегти порядок в державі, забезпечити роботу правової системи. Події, що були пов’язані з захистом батьківщини, з безпекою, національними інтересами, супроводжувалися сприятливими обставинами для вирішення питань зміцнення кордонів та порядку в державі.

Зараз, в третій декаді вересня 2015, ми переживаємо гостру кризу в діяльності правової системи. Дуже напружена ситуація. Дуже багато зусиль заради подолання кризи, знищення корупції. Важка робота, націлена на глибоку трансформацію та зцілення суспільства від наслідків війни, на вирішення питань смертності в суспільстві, на вирішення фінансових проблем – таких як борги держави, кредити, допомога з боку інших держав, податки, страхування, накопичення статків, міжнародні фінанси, багатонаціональні та и транснаціональні корпорації.

Ідея захисту кордонів та цілісності держави стверджується силоміць через докладання зусиль в сфері державної та військової служби, малого та середнього бізнесу, тонкої інтелектуальної праці, охорони здоров’я та освти.

На особистому рівні цей аспект проявляється в дуже напруженому графіку роботи, якою ми зайняті через свою професійну майстерність та через необхідність підтримувати здоров’я. Варто відкинути все, що заважає концентрації уваги на дійсно важливих речах. Варто економно витрачати сили та дотримуватися здорового способу життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає