25 – 29 грудня 2015

Фаза Повного Місяця (П’ята) в Раці: зазвичай це період протистояння, коли ми «готові до бійки» або перебуваємо у протилежних таборах через сферу світогляду та ідеології. Через такі речі як міжнародні відносини, міжнародна економіка та право, юриспруденція, законотворчість, вища освіта, подорожі в далекі краї, туризм, видавнича справа, філософія, релігія, реклама, пропаганда. Можуть виникати драматичні ситуації, що стосуються безпеки, національної культури та традиції, родини, батьків. Особливо важливими стають стосунки: партнерство у шлюбі або бізнесі, співробітництво, союзи, домовленості за принципом «ти – мені, я – тобі», відкрита ворожнеча, протистояння, судові справи. Увага зосереджена на традиційних цінностях: фінансова надійність, родина, важливі зустрічі.

Зважуйте кожну пропозицію від партнера, яка стосується довгострокових серйозних проектів, кар’єри, бізнеса, державної влади, честі, репутації, статусу в суспільстві, визнання винагород. Перевіряйте, чи підтверджуються фактами розповіді вашого партнера про його компетентність в вищевказаних сферах. Інакше пасивне ставлення до запропонованої вам ролі в серйозному проекті, в бізнесі в майбутньому призведе до того, що ви опинитеся у стані залежності від непостійного істеричного фантазера.

Колективний настрій – “Хвилююся”. Хочеться бути захищеним, мати дах над головою, необхідний рівень емоційного комфорту, емоційної безпеки. Мета: спокій душі. Задача – міцний емоційний зв’язок.

Опікуємося традиційними питаннями: гарна їжа, затишок, сімейний добробут, ніжність, лагідність. Романтична фаза місяця. Ми більш чутливі, уважні, ранимі, уразливі, підозрілі, дратівливі, жадібні до всього приємного, глибоко переживаємо, мріємо, багата уява. Тому хочемо, щоб нас оточували люди і речі, які можуть підвищити наш рівень комфорту та безпеки. Нам подобається піклуватися, захищати, давати й отримувати підтримку. В цей час багато згадуємо з минулого, з дитинства. Нагадують про себе колишні емоційні радості та біди. Посилюється відчуття любові до батьків, до свого народу. Нам приємно, коли нас визнали та ухвалили рідні, близькі. Є цікавість до історії та любовних романів.

Сильна якість – здатність сприймати, відчувати та адаптуватися, пристосовуватися. Важливо розрізняти власні емоції та не боятися змінюватися під впливом вражень, переживань. Важливо адекватно реагувати.

В суспільстві попит на роботу, де вадливе співчуття та опіка. Особливо робота медсестр, сиділки, вихователя в дитячому закладі, няні, годувальника, хатнього працівника, психолога, а також повара, робітника сфери харчування, ресторатора, готелю. В мистецтві – популярні актори театру та кіно, поети, музиканти, письменники, літературознавці, мистецтвознавці. Діяльність, що має відношення до національної, родинної теми.

26-27 грудня 2015 Венера в Скорпіоні та Меркурій в Козерозі в гармонії з Вузлами, Висхідний в Діві. В суспільстві інтелектуали та діячі культури та мистецтва безперешкодно розвивають нові традиції щодо розумової діяльності людини: служба державна та військова, охорона здоров’я, середній та малий бізнес, освіта, тонка точна інтелектуальна робота, робота за наймом, стосунки з колегами та підлеглими.

29 грудня 2015 Сонце в Козерозі в точному падаючому секстилі з Нептуном в Рибах. 26 лютого 2015 року розпочався новий річний цикл Сонце/Нептун. На особистому рівні цикл символізує творчі проекти в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також особисті програми, що передбачають звільнення від залежності, та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій.

Наприкінці квітня 2015 на фазі зростаючого секстиля циклу вперше ці ідеї стали очевидними. Наприкінці травня 2015 ідеї переживали кризу.

В перші дні липня 2015 був час, коли ідея без перешкод могла розвиватися й набирати силу.

В перші дні вересня 2015 можна було побачити результат розвитку ідеї й оцінити те, що з того вийшло. Це був час для того, щоб прийняти рішення, в якому напрямку рухатися далі і що конкретно зробити, щоб ідея втілилася.

В останні дні жовтня 2015 ми могли насолодитися результатами нашої праці, що була зроблена заради втілення цієї ідеї. Це був час прибутків, винагороди, визнання, якщо ви рухалися вірним курсом.

Наприкінці листопада 2015 був час напружитися заради остаточного втілення своєї творчої ідеї. Можна отримати винагороду, визнання.

Зараз, наприкінці грудня 2015, ми підбиваємо підсумки цього свого річного проекту в сфері моди, мистецтва, міфології, культурології, гуманістичної психології. А також особистої програми, що передбачає звільнення від залежності та ірраціональних страхів, розгадування загадок й прояснення заплутаних ситуацій. Ми наносимо останній штрих і починаємо планувати нові задачі на наступний річний проект в цій галузі. Він розпочнеться у березні 2016. Зараз сприятливі умови для самореалізації в цих сферах.

29 грудня 2015 Меркурій в Козерозі в точному зростаючому квадраті з Марсом в Терезах. 23 квітні 2015 в 15 градусі Тельця почався новий дворічний цикл Меркурій/Марс. Цикл пов’язаний з застосуванням в боротьбі та професійній майстерності власного інтелекту, знань, вміння спілкуватися й встановлювати зв’язки.

В квітні 2015 зародилися ідеї щодо забезпечення себе всім необхідним для життя через застосування власного розуму в професії, в майстерності, в боротьбі.

Наприкінці травня 2015 була необхідність передивитися власні уявлення про конкретні практичні навички боротьби та майстерності. Була необхідність повернутися до якогось освітнього курсу, щоб вивчити щось наново. Те саме стосувалося й старих знайомих, родичів, сусідів, зв’язків з минулого: повернутися до обговорення тем, пов’язаних з боротьбою, роботою, спортом; виконати якусь давню обіцянку; дописати або переписати якісь важливі для роботи й боротьби тексти, оформити якісь документи, що давно чекають.

В останній декаді листопада 2015 склалися гарні обставини для того, щоб застосувати розум, знання, зв’язки в своїх конкретних практичних справах: в професії, в роботі, в спорті, в боротьбі.

В останній декаді грудня 2015 склалася дуже напружена ситуація для розумової діяльності, пов’язаної з конкретними практичними діями: спорт, професійна майстерність, боротьба, відстоювання власних інтересів. Занадто багато роботи, контактів, пересувань. Доречно встановлювати нові партнерські стосунки з діловими серйозними людьми заради досягнення мети. Демонструйте свої ділові якості: знання, безпосередньо пов’язані з вашою кар’єрою та бізнесом; вміння структурувати час, вміння вести ділову бесіду, вміння знаходити найкоротший найрозумніший шлях до цілі. Це ділове інтелектуальне напруження триватиме аж до кінця березня 2016. Тож, складіть ретельно розклад справ і працюйте в діловому режимі економії сил на довгій важкій дистанції. Бо зухвале ставлення до боротьби, роботи, спорту призведе до нервового зриву та помилок, які доведеться згодом виправляти. Раціонально організована робота, навпаки, наприкінці березня принесе задоволення та вдачу, приплив сил, можна буде розслабитися й працювати вільно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає