27 червня – 30 червня 2017

Сприятливі умови для творчого втілення нових ідей, що стосуються родинного життя, батьків, житла та нерухомості, комфорту та безпеки. 26-27 червня у фокусі уваги – діти, особисті творчі проекти, розваги, шоу, захоплення, хобі, фінансові авантюри, флірт.З 03:40 28 червня до 10:01 30 червня у фокусі уваги підтримка здоров’я, службові обов’язки, тонка точна інтелектуальна праця, повсякденна рутина, робочі інструменти, наймані працівники, домашні тварини, спорт, дієте, здоровий спосіб життя. З 10:01 30 червня у фокусі уваги партнерство, шлюб, відверта ворожнеча, відстоювання справедливості в суді, а також питання миротворства, дипломатії, тонких стратегій, мистецтва, художнього смаку та культурної поведінки.

Наприкінці червня і до 5 липня будьте готові до того, що ваші етичні погляди та естетичні смаки конфліктуватимуть зі звичними в суспільстві поглядами на особисту творчість та роль особистості у колективі. Якщо ви вмієте балансувати на між межі новітніми тенденціями розвитку суспільства та традиційними нормами, ви зможете заробити на конфлікті новітніх тенденцій з застарілими настановами. Якщо не вмієте, то ризикуєте втратити прибутки й зіпсувати стосунки. Пік аспекту 30 червня 2017.

В ці дні дуже напружена інтелектуальна активність. Може бути нервовий зрив, якщо ви намагаєтеся зробити якомога більше, нехтуючи межами власних можливостей. Не дозволяйте собі надмірної розумової роботи. Не зловживайте у спілкуванні з персонами, чиї можливості перевищують ваші: менше говоріть у філософській модальності, більше слухайте. Говоріть лише про те, що безпосередньо стосується теми вашого навчання та інтелектуальної роботи. Стримуйте свої пристрасні пориви щодо розумової роботи й спілкування. Більше рухайтеся, гуляйте на свіжому повітрі, читайте художню літературу.

Починається новий дворічний цикл професійної діяльності, пов’язаної з інтелектуальною роботою. В ці два роки вам для успішної розумової діяльності знадобляться комфортні умови на робочому місці. Бо інтелектуальна активність буде сильно залежати від рівня вашого емоційного комфорту та вашого почуття безпеки. Настрій дуже сильно впливатиме на якість інтелектуальної діяльності. Зараз зароджуються нові ідеї щодо навчання, спілкування, викладання того, що стосується вашої професійної майстерності та спортивних занять, а також захисту власних інтересів.

Якщо ваша інтелектуальна діяльність пов’язана з науковими дослідженнями, розслідуванням глибоко прихованих речей, криміналістикою, детективними розслідуваннями, психоаналізом, а також інформацією про знаменитостей світового масштабу або про видатних у вузькій галузі персонах, то останні дня червня – період, коли ви можете оцінити свої інтелектуальні досягнення за останні півроку і намітити подальший напрямок роботи.

Піки аспектів 27, 28 і 30 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*
*

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

Коментарів немає